Įkraunama...
Įkraunama...

Ugnis ir ledas

o man labai patinka kolkas Zeynep su Kuzejum, gal veliau prades erzinti, bet kolkas man labai grazu smile.gif
Atsakyti
vai vai vai, kaip negerai pasibaige serija, dar vienas kozeris Simai, turbut dabar pasinaudos ta situacija, beks jauciu skustis uosviui lieti asaras, ir kuzeju es dabar!!! Oi negerai!
Atsakyti
QUOTE(radera @ 2014 11 03, 19:29)
Mane pakraupino 20 serijos pabaiga blink.gif
Gerai kad ten tik imitavo ta avarija o tai galvojau [izdec kuziukui:)

Siandien rode 20 serija ir jos pabaiga buvo kaip Simai paskambino i viesbuti ir atsiliepe Zainep..
Atsakyti
QUOTE(Milagra @ 2014 11 04, 16:41)
Man irgi patiko kaip Guniejus padejo i vieta mamele smile.gif As, be abejo, esu Kuziejaus puseje, bet net ir pirma karta ziuredama kategoriskai neteisdavau Guniejaus. Man jis labai patinka kaip personazas. Ir aktorius superinis  thumbup.gif Pasikartosiu, jis turi labai gera uosle kur ir kada atsirasti ir suzinoti/pamatyti tai, kas jam bus naudinga ateityje.

Istikruju tai jau pats laikas ja buvo i vieta pastatyti, nes vis nuleisdavo galva pries ju pazeminimus, bet kiekgi galima, siandien as irgi buvau jo puseje smile.gif

O jau jusu parasas wub.gif siandien pavydejau Zeinep, kai ja buciavo Kuziukas, dabar ziuredama i jusu parasa pavydziu Dzemre biggrin.gif

QUOTE(Erijana @ 2014 11 04, 17:23)
o man labai patinka kolkas Zeynep su Kuzejum, gal veliau prades erzinti, bet kolkas man labai grazu smile.gif

man ji nebepatinka, kai plauku spalva pakeite biggrin.gif kai buvo ryza, man ji ir grazesne buvo, ir mielesne, o dabar tai tokia ragana biggrin.gif
Atsakyti
Žinau kad nuskambės nelabai vietoj ir nelabai laiku ale va Kuziejaus - Behliulio - Kivančo aš apžavėta kaip aktoriaus, personažo (nu šitas tai apie Kuzia biggrin.gif ) ale kaip vyras jis man toks... TIK simpatiškas lotuliukas.gif Netyčia įsijungiau TV1 tai seilė nutyso doh.gif Savašas wub.gif kitas reikalas, bet kaip personažas per daug nežemišas t.y. per geras ir aktorius tam vaidmeny toks... nesulyginamas su Kuzia ar Giunėjum.
P.S. sorius už off topa ir šališką mano nuomonę huh.gif
Atsakyti
QUOTE(ewaldina @ 2014 11 04, 19:25)
Žinau kad nuskambės nelabai vietoj ir nelabai laiku ale va Kuziejaus - Behliulio - Kivančo aš apžavėta kaip aktoriaus, personažo (nu šitas tai apie Kuzia  biggrin.gif ) ale kaip vyras jis man toks... TIK simpatiškas  lotuliukas.gif Netyčia įsijungiau TV1 tai seilė nutyso  doh.gif Savašas  wub.gif  kitas reikalas, bet kaip personažas per daug nežemišas t.y. per geras ir aktorius tam vaidmeny toks... nesulyginamas su Kuzia ar Giunėjum.
P.S. sorius už off topa ir šališką mano nuomonę  huh.gif

Aš irgi ką tik trumpam įsijungiau TV1, tai kaip tik pagalvojau ir kuo tas Savašas mane apžavėjęs buvo biggrin.gif Ot, neamžina ta meilė pas mane filmų herojams lotuliukas.gif Nors tuo metu tai lydžiausi wub.gif
Atsakyti
Nu o as ta Simai vietoj Kuziuko pasiusciau ant triju raidziu. lotuliukas.gif Suprantu, kad gali idealia seima vaidinti prie svetimu, bet pati zino, kad ju santuokos tikrumas dingo, kai Kuziukas suzinojo, kad ji nebesilaukia ir viskas toliau vyksta tik del akiu, tai vienam pries kita nera ko cia ir vaidinti. schmoll.gif
Atsakyti
O Kuziukas mane ir nervojo žiauriai ilgai su tuo savo nesiuntimu toli toli biggrin.gif
Matyt man reik tobulo, už savo motrišką ir meilę kovojančio o ne to kuriam visi kiti svarbiau nei jis pats ir mylimoji.
(Ai dar piršosi Savašas šiandien tai kai Bihter laidotuvių muzika užgrojo... vos neapsižliubiau)
Atsakyti
Aš Simai nesuprantu, nu nereikia bernui tavęs, kam save žeminti šitaip? Kam su ta mama kovoti? Susirask darbą gerą ir kraustykis lauk! Va bičiuką pasikabino, tegu jam ant kaklo kariasi ir būnau sau lai drauge.. aš negalėčiau tverti tokios situacijos doh.gif

Banu noriu per petį patapšnoti dėl Simai pastatymo į vietą thumbup.gif

O Giunėjaus aš nesmerkiu, jie visi čia tokius tikrus gyvenimus gyvena, kad normalu kai kurie nemalonūs Giunęjaus reikalai, tik erzina truputėlį jo pavydukas dėl Džemrės, nu berniuk pats pametei, tai būk ramus, bet kitur tai jis man patinka, gerai sukasi ir brolį įtraukė, kad prasisuktų ir giria jį, man gražu žiūrėti į dabartinius brolių santykius, net nebepikta dėl tos avarijos, nes jis stengiasi už brolį ir manau jis bus pirmas, kuris Simai demaskuos, nes jis ją jau tyliai ramiai stebi 4u.gif

Be šito serialo aš jau nebegaliu wub.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(vemvet @ 2014 11 04, 15:29)
Senai skaiciau jusu diskusijas, bet permeciau akim, ka kalbejot apie Simai. Na, perlenke ji dabar lazda, bet kai tik pamatau ponia Haldan ar kaip ji ten, tai is karto pereinu i Simai puse. Nu kas per anyta. Net pacioje pradzioje atstume Simai, kai dar net balso jos girdejus nebuvo. Kokia gyvate, va, Banu tai gera marti butu, gal jos svajones ispildytu.
Tevukas ir tas nustebino, kad Simai dukrele vadina ir net nevercia kepykloje jos arti smile.gif

Ta motinele tai net negyvena DABAR, ji gyvena svajonemis, o metai bega, laikas eina, o ji svaigsta.

man motinėlė tokia žvygla, tikrai nuteisė marčią net jos nepažinodama...o princesė Banu, tai jau gera mat...man jos visos trys tokios kalės intrigantės, tik kiekviena savaip...na ir kiekviena su savais tikslais ir lūkesčiais, žmogiška... smile.gif
Zainep su savo smalos plaukais atrodo kaip porcelianinė lėlė, netikra tokia...
Kai Giunėjus pastatė Banu motiną į vietą labai thumbup.gif , net išsisžiojo moteriškė, tokia priešingybė mirusiam vyrui doh.gif
pasakykit ar Kuzis turės dar kovų? ar jis išpirko tas savo ale skolas? dėl simpatijų jam, tai jis ir ne mano skonio smile.gif , tai nelabai turiu į ką varvinti seilės...o Ali vis atsimenu iš atpildo, kažkaip sunku įprasti prie tokio gėrio biggrin.gif
Atsakyti
Gal kas turite nuoroda i daina, kuri grojo Kuzejui ir Zeinap sedint paryciais? ax.gif
Atsakyti
paziurejau 40 serija. Nevu istase, pagalve visa apverkiau. Atrodo neteisinga toki personaza viduri serijalo pasalinti..
Atsakyti