Nesupratau Simai, kas ji do fruktas. Paziurejus i prieki isitikinau,kad ji tikrai KVAILA. Pamatysit...:-)
QUOTE(ievoole @ 2014 11 04, 22:55)
O Giunėjaus aš nesmerkiu, jie visi čia tokius tikrus gyvenimus gyvena, kad normalu kai kurie nemalonūs Giunęjaus reikalai, tik erzina truputėlį jo pavydukas dėl Džemrės,
Giunėjus ne tik Džemrės broliui pavydi... Aplamai pas jį žiauriai stiprus pavydo jausmas, pradžioj to nemačiau o dabar su kiekviena serija įsitikinu.
Ir man dar vistiek protu nesuvokiamas dalykas tas Džemrės savinimasis. Nu bliamba pas mumi taigi blolis brolio buvusią veda, pažįstu dvi šeimas kur išvis cirkas - du broliai su dviem sesėm susiženijo, ale pasirodė kad ne su tom
QUOTE(ewaldina @ 2014 11 05, 10:01)
Ir man dar vistiek protu nesuvokiamas dalykas tas Džemrės savinimasis. Nu bliamba pas mumi taigi blolis brolio buvusią veda, pažįstu dvi šeimas kur išvis cirkas - du broliai su dviem sesėm susiženijo, ale pasirodė kad ne su tom
O as na netgi labai suprantu. Man butu paciai ziauriai sudetinga buti pvz su tuo paciu vyru, su kuriuo sese buvo. Ir isivaizduoju kaip ji turetu jaustis nesmagiai. Pazistu as irgi tokia pora, kur vyrukas pradzioj su viena sese buvo, paskui su kita. Na man sunkiai sekesi tai priimt. As net nzn kaip seima reaguoja i tokius dalykus. Pradzioj su viena dukra, paskui su kita... Bet visko gyvenime buna, ka padarysi
O Gunejus man atrodo toks zmogus - savininkas. Jam patinka, kai viskas vyksta pagal jo taisykles. Kuzejus tai sunkiai per savo sazine perlipa ir gaunasi tas, kas gaunasi
Papildyta:
QUOTE(radera @ 2014 11 05, 09:50)
Nesupratau Simai, kas ji do fruktas. Paziurejus i prieki isitikinau,kad ji tikrai KVAILA. Pamatysit...:-)
Kas liecia Simai tai ji man biski primena ta gyvuna, kur suri megsta
Na man gal butu nepriimtina, jei butu kas nors rimciau tarp Giunejaus ir Dzemre buve, tai man tada tikrai butu nemalonu ir paciam, kad mano brolis su ja, ir brolio vietoje jausciausi nemaloniai, o dabar kai jie ten tik uz rankuciu laikesi, bucinukai atsisveikinant -susitinkant buvo, uz rankuciu pasilaike, tai nematau as problemos del to, bet velgi ten yra turkija, kitokios taisykles, ir kiek as bendravau su turku, ir klausiau del tokiu santykiu tai taip,jiem tai nepriimtina, o dar as kai papasakojau, kokie pas mus festivaliai vyksta, kai keli draugai su ta pacia mergina buna, ir ne tik uz ranuciu laikosi, tai galvojo, kad meluoju, zmogus nepatikejo, kad taip gali buti 
QUOTE(širlė @ 2014 11 04, 16:14)
O jau jusu parasas
siandien pavydejau Zeinep, kai ja buciavo Kuziukas, dabar ziuredama i jusu parasa pavydziu Dzemre
man ji nebepatinka, kai plauku spalva pakeite
kai buvo ryza, man ji ir grazesne buvo, ir mielesne, o dabar tai tokia ragana 
man ji nebepatinka, kai plauku spalva pakeite
Man sitas bucinys mano parase 100 kartu seksualesnis uz vakaryksti su Zeynep, nors ir ne i lupas buciuoja
Baisi baisi man Zeynep, i Helloweena ja
QUOTE(Milagra @ 2014 11 05, 10:38)
QUOTE(Milagra @ 2014 11 05, 10:38)
Man sitas bucinys mano parase 100 kartu seksualesnis uz vakaryksti su Zeynep, nors ir ne i lupas buciuoja

QUOTE(fainulkina @ 2014 11 05, 10:04)
QUOTE(Milagra @ 2014 11 05, 11:38)

QUOTE(Milagra @ 2014 11 05, 12:16)
man ji kolkas dar nieko, bet veliau, tie jos raukimaisi, jei dzemre ateina, ar buna kartu, kai ji su Kuze buna, tai jau fee, tokia slyksti ji man liko
QUOTE(širlė @ 2014 11 05, 12:35)
Bet, ziuriu, vistik daug ka uzkabino sis serialas, dauguma ziurit i prieki