Įkraunama...
Įkraunama...

Ugnis ir ledas

Nesupratau Simai, kas ji do fruktas. Paziurejus i prieki isitikinau,kad ji tikrai KVAILA. Pamatysit...:-)
Atsakyti
QUOTE(ievoole @ 2014 11 04, 22:55)

O Giunėjaus aš nesmerkiu, jie visi čia tokius tikrus gyvenimus gyvena, kad normalu kai kurie nemalonūs Giunęjaus reikalai, tik erzina truputėlį jo pavydukas dėl Džemrės,

Giunėjus ne tik Džemrės broliui pavydi... Aplamai pas jį žiauriai stiprus pavydo jausmas, pradžioj to nemačiau o dabar su kiekviena serija įsitikinu.

Ir man dar vistiek protu nesuvokiamas dalykas tas Džemrės savinimasis. Nu bliamba pas mumi taigi blolis brolio buvusią veda, pažįstu dvi šeimas kur išvis cirkas - du broliai su dviem sesėm susiženijo, ale pasirodė kad ne su tom lotuliukas.gif pagyveno gal 10 metų, abi poros išsiskyrė, apsikeitė ir vėl susiženijo, nu ir nebe pienburniai buvo... ir gražiai bendrauja. O čia buvo mano merga, tai neduok Dievuli tu į ją pasižiūrėsi... Va šito tai aš niekaip nesuprantu ir ko gero kad ir dar 10k žiūrėčiau šitą serialą taip ir nesuprasiu... BUVO MANO.. ??? bet net negulėjo... vienžo man mistika lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ewaldina @ 2014 11 05, 10:01)

Ir man dar vistiek protu nesuvokiamas dalykas tas Džemrės savinimasis. Nu bliamba pas mumi taigi blolis brolio buvusią veda, pažįstu dvi šeimas kur išvis cirkas - du broliai su dviem sesėm susiženijo, ale pasirodė kad ne su tom  lotuliukas.gif pagyveno gal 10 metų, abi poros išsiskyrė, apsikeitė ir vėl susiženijo, nu ir nebe pienburniai buvo... ir gražiai bendrauja. O čia buvo mano merga, tai neduok Dievuli tu į ją pasižiūrėsi... Va šito tai aš niekaip nesuprantu ir ko gero kad ir dar 10k žiūrėčiau šitą serialą taip ir nesuprasiu... BUVO MANO.. ??? bet net negulėjo... vienžo man mistika  lotuliukas.gif

O as na netgi labai suprantu. Man butu paciai ziauriai sudetinga buti pvz su tuo paciu vyru, su kuriuo sese buvo. Ir isivaizduoju kaip ji turetu jaustis nesmagiai. Pazistu as irgi tokia pora, kur vyrukas pradzioj su viena sese buvo, paskui su kita. Na man sunkiai sekesi tai priimt. As net nzn kaip seima reaguoja i tokius dalykus. Pradzioj su viena dukra, paskui su kita... Bet visko gyvenime buna, ka padarysi biggrin.gif o pas turkus itariu i tokius dalykus isvis demesi labai kreipia. Gal dabar ju poziuris keiciasi, bet va kur senesniu laikus rodo tai ten ivis nors vyras ir issiskyre su zmona, jis vistiek uz ja lieka atsakingas. Tokias pat teisias reiskia, kaip ir esama zmona biggrin.gif
O Gunejus man atrodo toks zmogus - savininkas. Jam patinka, kai viskas vyksta pagal jo taisykles. Kuzejus tai sunkiai per savo sazine perlipa ir gaunasi tas, kas gaunasi smile.gif Na, bet megstu as saziningus zmones biggrin.gif

Papildyta:
QUOTE(radera @ 2014 11 05, 09:50)
Nesupratau Simai, kas ji do fruktas. Paziurejus i prieki isitikinau,kad ji tikrai KVAILA. Pamatysit...:-)

Kas liecia Simai tai ji man biski primena ta gyvuna, kur suri megsta biggrin.gif o kas jos smegeninej dedasi, tai turbut tik jai aisku smile.gif
Atsakyti
Na man gal butu nepriimtina, jei butu kas nors rimciau tarp Giunejaus ir Dzemre buve, tai man tada tikrai butu nemalonu ir paciam, kad mano brolis su ja, ir brolio vietoje jausciausi nemaloniai, o dabar kai jie ten tik uz rankuciu laikesi, bucinukai atsisveikinant -susitinkant buvo, uz rankuciu pasilaike, tai nematau as problemos del to, bet velgi ten yra turkija, kitokios taisykles, ir kiek as bendravau su turku, ir klausiau del tokiu santykiu tai taip,jiem tai nepriimtina, o dar as kai papasakojau, kokie pas mus festivaliai vyksta, kai keli draugai su ta pacia mergina buna, ir ne tik uz ranuciu laikosi, tai galvojo, kad meluoju, zmogus nepatikejo, kad taip gali buti biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo širlė: 05 lapkričio 2014 - 10:34
QUOTE(širlė @ 2014 11 04, 16:14)
O jau jusu parasas wub.gif siandien pavydejau Zeinep, kai ja buciavo Kuziukas, dabar ziuredama i jusu parasa pavydziu Dzemre biggrin.gif

man ji nebepatinka, kai plauku spalva pakeite biggrin.gif kai buvo ryza, man ji ir grazesne buvo, ir mielesne, o dabar tai tokia ragana biggrin.gif

Man sitas bucinys mano parase 100 kartu seksualesnis uz vakaryksti su Zeynep, nors ir ne i lupas buciuoja wub.gif

Baisi baisi man Zeynep, i Helloweena ja biggrin.gif cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Milagra @ 2014 11 05, 10:38)

Baisi baisi man Zeynep, i Helloweena ja biggrin.gif  cool.gif

lotuliukas.gif oi vargse ta Merveska biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Milagra @ 2014 11 05, 10:38)
Man sitas bucinys mano parase 100 kartu seksualesnis uz vakaryksti su Zeynep, nors ir ne i lupas buciuoja  wub.gif

drinks_cheers.gif Baisi ir man.. O dar kai i priekį pasižiūrėjau truputi, tai išvis baisesnė už marą pasidarė. Tokia antipatija, kad negaliu. Jau Simai ir ta man padoresnė lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(fainulkina @ 2014 11 05, 10:04)
drinks_cheers.gif  Baisi ir man.. O dar kai i priekį pasižiūrėjau truputi, tai išvis baisesnė už marą pasidarė. Tokia antipatija, kad negaliu. Jau Simai ir ta man padoresnė  lotuliukas.gif

drinks_cheers.gif Man ji pats slyksciausias personazas, negaliu jos pakest cool.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Milagra @ 2014 11 05, 11:38)
Man sitas bucinys mano parase 100 kartu seksualesnis uz vakaryksti su Zeynep, nors ir ne i lupas buciuoja  wub.gif

drinks_cheers.gif tai jau vien kaip Kuziukas buciuodamas ziuri wub.gif jo zvilgsnis, taip kaip i dzemre ziuri, man jau butu kaip didziausias bucinys biggrin.gif isvis nu koks jis puikus atorius, nors siaip ne vien jis, daug turku aktoriu taip moka kuno kalba isreiksti jausmus, jiem jokiu meiles scenu nereikia, uztenka paziuret, paimt uz rankos, ir jau susilydai..nu nebutu turkai biggrin.gif

QUOTE(Milagra @ 2014 11 05, 12:16)
drinks_cheers.gif Man ji pats slyksciausias personazas, negaliu jos pakest  cool.gif  doh.gif

man ji kolkas dar nieko, bet veliau, tie jos raukimaisi, jei dzemre ateina, ar buna kartu, kai ji su Kuze buna, tai jau fee, tokia slyksti ji man liko doh.gif aisku nezinai, gal dar veliau ka pridarys, nes as tik is puse filmo, ka esu maciusi, apie ja sprendziu
Atsakyti
QUOTE(širlė @ 2014 11 05, 12:35)
drinks_cheers.gif  tai jau vien kaip Kuziukas buciuodamas ziuri wub.gif jo zvilgsnis, taip kaip i dzemre ziuri, man jau butu kaip didziausias bucinys biggrin.gif isvis nu koks jis puikus atorius, nors siaip ne vien jis, daug turku aktoriu taip moka kuno kalba isreiksti jausmus, jiem jokiu meiles scenu nereikia, uztenka paziuret, paimt uz rankos, ir jau susilydai..nu nebutu turkai biggrin.gif

drinks_cheers.gif

Bet, ziuriu, vistik daug ka uzkabino sis serialas, dauguma ziurit i prieki biggrin.gif wub.gif
Atsakyti
Pastebėjau, kad Giunėjaus aktorius kairią koją eidamas stato šonu. Dešinioji normaliai tiesiai, o kairioji į kairę žiūri biggrin.gif Tai, vat ko jis kaip Mukas atrodo smile.gif
Patebėjau per sceną su mama, kai abu iš banko ėjo smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo oziarage: 05 lapkričio 2014 - 14:46
O man idomu, kas per daiktas ta rite? Skanu ten? g.gif
Atsakyti