QUOTE(Lu Lu @ 2014 11 01, 21:50)
Illuminated, kokias dar mineralis pudras turit?

as turiu BE MATTE ir ORIGINAL. mano oda riebi, tai original netiko, blizgejau labai

o v matte patinka. Tik vat man kazkodel atrodo kad original geriau maskuoja, kazkokia ji kitokia.
Mergaites patarkit kokia mineraline, dar esu bandzius Everyday minerals, bet ispudzio nepaliko. Dar geru atsiliepimu apie Laura Mercier. Labai butu faina jei butu pudra be to bismuth kuris kemsa poras..
Pasidalinkit kokia butu tinkama riebiai bet dehidratuotai odai
Turiu Everyday Minerals ir UogaUoga. Abi šiaip patinka, nesluoksniuoju aš jų labai, tai jei oda padrėkinta ir neišsausėjusi labai (pas mane T zona labai riebaluojas, kitur veidas tai būna, kad ir išsausėja

), tai natūraliai atrodo. Nemėgstu labai "sunkaus" veido, tai kasdienai turbūt ir rinkčiausi mineralinę (arba labai lengvą skystą pudrą). Tai ir svarstau tiek apie BM, tiek apie tarte.. BM turbūt kokį Fairly Light reiktų imt, o tai nors oda link gelsvumo (o gal ir neutralumo, nes venos nėr žalios visiškai

košmaras su tais odos atspalviais, kiekvieną dieną vis kitaip atrodo), nesinori to išryškinti per daug, o dar turima EM "Golden Fair" kartais per gelsva atrodo.. O šiaip nežinau, ar pirkt mineralinę per sephora nuolaidas, ar bandyt laukt, kada patys tarte ar bm paleis nuolaidą savo parduotuvėse