Įkraunama...
Įkraunama...

Perkame JAV parduotuvėse 318

labas rytas smile.gif

nedaug truksta shipukui

www.saksoff5th.com
-40%
user posted image

paskutines nuolaidu dienos
www.swarovski.com

user posted image

taio pat laukiam
store.starbucks.com

www.thelaundress.com

www.stockngo.com

QUOTE(babilone @ 2014 11 02, 09:19)
silciausi tai Gap kombiukai,ju striukytes pukines,kelnes gerai padarytos nepamainamos ziema,tik striukes mazintos,reik 1 dydi didesni imti,geriau brangiau sumoket,bet nesalti 4u.gif
o toki turejom,tai labiau del grozio buvo,nepatiko man.

mum tai atitinka lyg striukiu dydziai g.gif gavo mergaite dabar pukinuke wub.gif tik siandien is mociutes grizta - tai matuosim ar pataikiau smile.gif pirma karta jau jai ne pagal metu zymejima, o raidem pirkau ax.gif
Atsakyti
Labas rytas.

QUOTE(daliux78 @ 2014 11 02, 00:03)
mergaites, issiunciau paskutinius skaiciukus datos nepakeitus! iskeliavo siuntinukai 10.31 diena!!

O jau visi? g.gif
Aš dar už GAP noriu labai gaut kur su -40% prikom prieš porą savaičių.
Atsakyti
smile.gif+2014 11 02, 09:33-->
QUOTE(Bridz smile.gif @ 2014 11 02, 09:33)
kad sniego bus,as net neabejoju, kazkokdel isivaizduoju ,kad si ziema bus jau kaip reikiant  biggrin.gif

bandau gaut dar patarimu , siltas jis kazin ar ne? blush2.gif
http://www1.macys.co...mp;RVI=Browse_1

Man jis neatrodo kad musu ziemoms butu. As nepirkciau, nes bijociau kad vaikas sulas smile.gif. Ir pritariu zemiau esanciam komentarui, kad GAP yra siltuciai. Taip pat siulyciau nepagaileti siek tiek daugiau pamoketi, o juk daznai ir akcijos buna ten, tai vienas kitas doleris susitaupo smile.gif

QUOTE(babilone @ 2014 11 02, 10:19)
silciausi tai Gap kombiukai,ju striukytes pukines,kelnes gerai padarytos nepamainamos ziema,tik striukes mazintos,reik 1 dydi didesni imti,geriau brangiau sumoket,bet nesalti 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Agnyte_1987: 02 lapkričio 2014 - 09:47
QUOTE(Rutule @ 2014 11 02, 09:46)
Labas rytas.
O jau visi?  g.gif
Aš dar už GAP noriu labai gaut kur su -40% prikom prieš porą savaičių.

kaip Daliukas ir raso- jau visi ax.gif Gap pradejo labai ilgai siusti didelius uzsakymus unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(daliux78 @ 2014 11 02, 00:03)
mergaites, issiunciau paskutinius skaiciukus datos nepakeitus! iskeliavo siuntinukai 10.31 diena!!

O as tik siandien skaicius gavau 24 d ir jau apmokejo MB mano dovana ax.gif Tai gal jau galima ir pasiimt ar dar neateje 24 d siuntinukai blush2.gif lauksiu labiau uz viska savo telefoniuko eilinio biggrin.gif
Labas rytas 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zeneta: 02 lapkričio 2014 - 11:03
QUOTE(zeneta @ 2014 11 02, 10:58)
O as tik siandien skaicius gavau 24 d ir jau apmokejo MB mano dovana  ax.gif Tai gal jau galima ir pasiimt ar dar neateje 24 d siuntinukai  blush2.gif lauksiu labiau uz viska savo telefoniuko eilinio  biggrin.gif
Labas rytas  4u.gif

Jeigu tik šiandien gavai, tai dar tik išsiuntė MM prekes, sumaišė datas,dar ne Lietuvoj jos smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sheila1988 @ 2014 11 02, 12:21)
Jeigu tik šiandien gavai, tai dar tik išsiuntė MM prekes, sumaišė datas,dar ne Lietuvoj jos smile.gif

Vat ir as pagalvojau kad sumaise g.gif pakentesiu savaite-nors jau taip nekantru mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(zeneta @ 2014 11 02, 10:58)
O as tik siandien skaicius gavau 24 d ir jau apmokejo MB mano dovana  ax.gif Tai gal jau galima ir pasiimt ar dar neateje 24 d siuntinukai  blush2.gif lauksiu labiau uz viska savo telefoniuko eilinio  biggrin.gif
Labas rytas  4u.gif
QUOTE(sheila1988 @ 2014 11 02, 11:21)

raso Daliukas, kad sumaisytos datos smile.gif
o siuncia ne MM . MM tai as ax.gif as Lietuvoj 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(MeistroMargarita @ 2014 11 02, 11:01)
kaip Daliukas ir raso- jau visi  ax.gif Gap pradejo labai ilgai siusti didelius uzsakymus unsure.gif

Ot tas GAP'as doh.gif
Atsakyti
QUOTE(babilone @ 2014 11 02, 10:19)

Pritariu del kombiuku drinks_cheers.gif turiu mazyliui nupirkusi ta zalia kombiuka - nera ka lygint su columbia drinks_cheers.gif
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif
Domina sis paltukas http://www.bluefly.c...l.fly?cm_vc=PDP
Gal kas turit, pakomentuokit dydi, idomu dar kaip kokybe tos firmos paltuku.... 4u.gif dekui.
Atsakyti

labai laukiame
us.levi.com
-30% kodukas
user posted image

www.jcrew.com
-40%
user posted image

Atsakyti