Įkraunama...
Įkraunama...

Stambulo klinikos, TR. 11tema

QUOTE(Nuojauta @ 2014 11 05, 09:38)
O jūsų vyrai spiriojasi važiavimui?
Papildyta:
O kitur reikia liudijimo, kad pora yra oficialiai šeima???? mega_shok.gif OMG! Ne nu.... Šiais laikais...., aš suprantu, kad musulmoniška šalis, bet užsieniečiams tokių reikalavimų galėtų ir netaikyti...  doh.gif

maniskis ne, sake kur pasakysiu, ten ir vaziuos wub.gif

reikia liudijimo, nes pas juos pagal istatyma IVF negalima nesusituokusiom porom. medicanoj kazkodel uzsienieciams to netaiko. be to, vienai mergaitei Bahceci parase, kad uztenka popieriuko, kuris irodo, kad kartu gyvenate.
Atsakyti
QUOTE(Edena @ 2014 11 05, 10:39)
Taip Nuojautele  ax.gif  Tai gal dar spesit , tapti oficialia seima  4u.gif  4u.gif  Memorial tai tikrai praso santuokos liudijmo kopijos o gal ir pavardes tos pacios uztenka…  4u.gif

Edeniuk, 4u.gif mes esame oficiali šeima blush2.gif Ir pavardės tos pačios... Aš šiaip pasipiktinau biggrin.gif
Atsakyti
sveikos mergaites, gal kuri daretes gimdos pabraizyma? Kaip tai daroma?
Atsakyti
QUOTE(Nuojauta @ 2014 11 05, 09:57)
Edeniuk,  4u.gif  mes esame oficiali šeima blush2.gif  Ir pavardės tos pačios... Aš šiaip pasipiktinau  biggrin.gif

aciu D biggrin.gif Jau isgasdinai doh.gif biggrin.gif Tai gerai tada viskas, musulmoniska salis ten isvis su savo "pribumbasais" biggrin.gif Nu bet vasara vaiksciojau nusispjovus i viska pusnuoge, buvo lb karsta, bet ten ir su aprangom pas juos - iskirptem ir trumpais sortais tai kazkaip baisiai ziuri biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Edena @ 2014 11 05, 11:03)
aciu D  biggrin.gif  Jau isgasdinai  doh.gif  biggrin.gif  Tai gerai tada viskas, musulmoniska salis ten isvis su savo "pribumbasais" biggrin.gif Nu bet vasara vaiksciojau nusispjovus i viska pusnuoge, buvo lb karsta, bet ten ir su aprangom pas juos - iskirptem ir trumpais sortais tai kazkaip baisiai ziuri  biggrin.gif  biggrin.gif

Varei is proto turkus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Nuojauta @ 2014 11 05, 10:11)
Varei is proto turkus  biggrin.gif

lotuliukas.gif Nu jo paskui kepykloj kepejas zmona vedesi mano akiu paziuret kokios jos grazios, dziaugiuosi kad is keptuves negavau biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Nu MB tai sunkiai su viskuo reik kalbint, įtikinėt, ir taip nuo to pavargau doh.gif ypač dabar tokia stadija, kai tiek procedūrų nepavyko ir jis jau nebetiki niekuo, itin po TR nesėkmės verysad.gif sako važiuojam tik "atsižymėti" verysad.gif
Papildyta:
QUOTE(Zydre79 @ 2014 11 05, 11:03)
sveikos mergaites, gal kuri daretes gimdos pabraizyma? Kaip tai daroma?

Aš dar nedariau, bet daroma paskutinio ciklą iki IVF, maždaug 22c.d.
Įbrėžia gimdos gleivinę ir tiek. Ji tada suaktyvėja 4u.gif

Edena, taip, tas mūsų akių žydrumas juos nuneša kažkur ties Alacho dausom lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo RositaK: 05 lapkričio 2014 - 10:55
QUOTE(RositaK @ 2014 11 05, 10:29)
Sveika, junkis drąsiai, nes didžiuojamės savo 71%pastojimo statistika thumbup.gif
O kiek tau metų? ax.gif nes kas mums LT atrodo "vyresnės" tai turkams toli gražu mes dar jaunos 4u.gif
Kiek žinau iš mūsų trijų klinikų Medicanoj nereik tuoktuvių liudijimo 4u.gif
O kokios nepastojimo problemos?

Man jau 38 doh.gif ,priezasciu kaip ir ner,daryta LP,GN,histero-viskas ciki piki,vyro morfologija ne kazka,bet kiekis didziulis,sako turi pavykt naturaliai..bet jo ir pirma zmona turejo du persileidimus ir man po IVF nesivystantis,zodziu itariu kazka pas ji negero,ko andrologai nenustato-reik eit gal pas genetikus g.gif Visi daktarai liepia vyra keist,nes tipo daug poru dabar,kur abu sveiki,bet gali turet su kitais partneriais vaiku,o tarpusavy ne,zodziu liepia eit na lieva nors tu ka biggrin.gif

O kaip ten Medicanoj su rusu kalba? g.gif Ryskiai ne kazka biggrin.gif ..O jei as buciau gluchanemaja,o vyras pas mane anglu kalba,ar jis man atstotu verteja?Galetu visur su manim dalyvaut? g.gif
Atsakyti
QUOTE(RositaK @ 2014 11 05, 11:52)
Nu MB tai sunkiai su viskuo reik kalbint, įtikinėt, ir taip nuo to pavargau doh.gif ypač dabar tokia stadija, kai tiek procedūrų nepavyko ir jis jau nebetiki niekuo, itin po TR nesėkmės verysad.gif sako važiuojam tik "atsižymėti" verysad.gif

Suprantu, maniškis irgi nesukalbamas visiškai buvo, bet kai po LT nesėkmės dėjo per jo kišenę (ir mano sveikatą), jis į protą atėjo. Be to, viską darom dėl to, kad jis turi probemų. Bet šiaip aš vos ne 5 metus vargau, kad jis nueitų pasitikrinti blink.gif Ir pasaiškėjo, kad JIS turi problemų, kai jis man aiškino, jog TIKRAI jam viskas gerai, nes pirmoj santuokoj turi sūnų... Tam sūnui jau 18 metų, jam kažkaip nesigaudavo suprasti, kad per tiek metų viskas pasikeitė, o ir jis nebe pirmo šviežumo jau biggrin.gif
Bet tavo vyras - tai atlaikė tiek, medalis jam.... Na ir tau ištvermės 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(tapsnokle @ 2014 11 05, 11:00)
O kaip ten Medicanoj su rusu kalba? g.gif Ryskiai ne kazka biggrin.gif ..O jei as buciau gluchanemaja,o vyras pas mane anglu kalba,ar jis man atstotu verteja?Galetu visur su manim dalyvaut? g.gif

punkcijai gauni narkoze, tai sneketi ten nereikia lotuliukas.gif o per sodinima visi sypsosi, duoda pasirasyti ir isodina. cia dvi vietos kur vyras negales dalyvauti. o daugiau visur gali.

realiai ten ir zenklais imanoma susikalbeti, pvz man 2 kartus nebuvo koordinatores, tai gydytojas angliskai kalbejo ir viska susake, o su seselem zenklais, jos man paraso ant lapuko doze ir parodo kur leistis.
Atsakyti
QUOTE(magute @ 2014 11 05, 10:14)
realiai ten ir zenklais imanoma susikalbeti, pvz man 2 kartus nebuvo koordinatores, tai gydytojas angliskai kalbejo ir viska susake, o su seselem zenklais, jos man paraso ant lapuko doze ir parodo kur leistis.

magute, už Istanbulkart 4u.gif Jau kaip ir pasiruošus paliotui wub.gif
O galvojau, kad eini į kliniką kiekvieną dieną tik todėl kad jie tau tuos vaistus leidžia blush2.gif Tai pats turi susileisti ir nereiks ten lakstyti kiekvieną mielą dieną kaip į darbą? g.gif

Nu kaip ten mūsų PUPOs? blush2.gif wub.gif gathering.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Comma: 05 lapkričio 2014 - 11:32
QUOTE(magute @ 2014 11 05, 12:14)
punkcijai gauni narkoze, tai sneketi ten nereikia  lotuliukas.gif  o per sodinima visi sypsosi, duoda pasirasyti ir isodina. cia dvi vietos kur vyras negales dalyvauti. o daugiau visur gali.

Aciu labai-paguodei,o tai galvojau,jau sakes man,galiu susikist ta savo rusu ir vokieciu i viena vieta-toli su jom nenuvaziuosi biggrin.gif
Atsakyti