Įkraunama...
Įkraunama...

Stambulo klinikos, TR. 11tema

QUOTE(tapsnokle @ 2014 11 05, 12:00)
Man jau 38 doh.gif ,priezasciu kaip ir ner,daryta LP,GN,histero-viskas ciki piki,

O kaip ten Medicanoj su rusu kalba? g.gif Ryskiai ne kazka biggrin.gif ..O jei as buciau gluchanemaja,o vyras pas mane anglu kalba,ar jis man atstotu verteja?Galetu visur su manim dalyvaut? g.gif

QUOTE(tapsnokle @ 2014 11 05, 12:32)
Aciu labai-paguodei,o tai galvojau,jau sakes man,galiu susikist  ta savo rusu ir vokieciu i viena vieta-toli su jom nenuvaziuosi biggrin.gif

sveikutė, na man irgi kol dariau iVF buvo 38. o prieš tris mėn iki IVF FSH buvo žiauriai klimaksinis. taip kad ramiai - dar palauk su klimakso šaukimu biggrin.gif lotuliukas.gif

Medicanoj rusų nėra vertėjo. vyras gali vertėjaut be problemų, išskyrus prieš narkozę ir įsodinimą. bet jei moki vokiečių, tai man atrodo, kad jų koordinatorė moka vokiškai bigsmile.gif pažiūrėk jų puslapį yra info, kad ji dirbusi Vokietijoj. žinoma, reiktų pasitikslint

Meile, sveikinu su PUPO statusu thumbup.gif o kiek užšaldė, ar liko ?
Atsakyti
QUOTE(RositaK @ 2014 11 05, 13:34)
Ne, po punkcijos praėjus 14dienų 4u.gif

Meile, tau gaunasi 13d, ne 16d HCG, nes 11.13 jau bus 14-ta diena po punkcijos 4u.gif

4d. isodinimas + 12 dienu, 16d.HCG taip paskaiciavo sesute. doh.gif As aisku jau kita savaite pradesiu nersti po laboratorijas. lotuliukas.gif

Tiesa nieko neliko saldyti, tiksliau liko 1 blasta, ale good kokybes, bet viena saldyti be rysio. Be to su rezervu problemu neturiu tai nesaldem. Bet galvoju, kad nekazka cia pas mus, jeigu is 8 subrendusiu, 6 apsivaisina, o iki 5 dienos 3 lieka. Ka manot? Znau,kad kai kam tai but svajotinas rezultatas, bet jeigu be krastutinumu, tai ne kas.. ir per pirma IVF is 6 liko 2, trecia diena isodino.. g.gif
Atsakyti
QUOTE(RositaK @ 2014 11 05, 11:34)
Ne, po punkcijos praėjus 14dienų 4u.gif

Meile, tau gaunasi 13d, ne 16d HCG, nes 11.13 jau bus 14-ta diena po punkcijos 4u.gif

Susimakalavau doh.gif Norėjau pasakyti po transferio, o ne po punkcijos doh.gif Ir aš paskaičiavau, kad 13 d. HCG... g.gif
Atsakyti
QUOTE(tapsnokle @ 2014 11 05, 11:00)
O kaip ten Medicanoj su rusu kalba?

Dėl rusų kalbos teiravausi Medicanoj, tai sakė turi sesutę kalbančią rusiškai, tai ji ir galėtų pagelbėt smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Edena @ 2014 11 05, 11:51)
o kazin jei suauges sunus visgi gali but genetika?  g.gif  panasiau kad morfologija nuline kaip ir pas mus, pas maniski kariotipoas geras o normaliu 0% tai nei kibimo nebuvo… dideli visgi vaidmeni groja tie nenormalus spermiukai  verysad.gif

Kadangi buvau pas genetike svieziai, tai pakomentuosiu. Jeigu kariotipas blogas, nereiskia, kad negali turet (sveiko) vaiko. Bet tikimybe mazesne, reikia tam tikros "geros" chromosomu kombinacijos. Ir persileidimu/apsigimimu atitinkamai daugiau. Bent jau as taip supratau paprastuoju budu.

Atsakyti
QUOTE(Comma @ 2014 11 05, 12:12)
O kas tas menogon? blink.gif
Man tai geriau kai MB leidžia - nors žviegt galiu į valias lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

papildomai subrandinimui, sunkiai pas mane augo. tik bjaurybe skaudus blink.gif
Atsakyti
QUOTE(-Murke- @ 2014 11 05, 14:36)
Kadangi buvau pas genetike svieziai, tai pakomentuosiu. Jeigu kariotipas blogas, nereiskia, kad negali turet (sveiko) vaiko. Bet tikimybe mazesne, reikia tam tikros "geros" chromosomu kombinacijos. Ir persileidimu/apsigimimu atitinkamai daugiau. Bent jau as taip supratau paprastuoju budu.

Va va, ir aš tą norėjau pasakyt Edenai 4u.gif

Meile, nevaryk dievo į medį doh.gif gi čia išaugo iki super blastukių, o ne kelių dienų embrionų, todėl lieka stipriausi 4u.gif
Mėgaukis savo PUPine padėtim, įsiklausyk į ją wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Meile_ @ 2014 11 05, 13:29)
Aciu mergaites  4u.gif jus vısada randate tinkamus zodzius  4u.gif
Clxane nuo punkcijos dienos leidziuosi. Progynex kasantra diena i raumenis, crinone ir estrofem naudoju. 16d. HCG...  blink.gif

Man tai 13 d uzrase hcg...
Taip pat idejo 2 blastocistas, 3 likusias uzsalde. Sake visos nuo top iki good quality.
Ten blastocistu skaiciukai ir raideles kokybe rodo. Gal atsimenat? Mano 5aa, 5ba.
As tai grizau vakar taxu ir tyliai, tyliai i lova...
Siandien taip pat trinuosi po kambari, letai, letai.
Atsakyti
QUOTE(nika2 @ 2014 11 05, 13:19)
Taip pat idejo 2 blastocistas, 3 likusias uzsalde. Sake visos nuo top iki good quality.
Ten blastocistu skaiciukai ir raideles kokybe rodo. Gal atsimenat? Mano 5aa, 5ba.

Sveikinu su PUPO statusu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(nika2 @ 2014 11 05, 14:19)

PUPO 4u.gif 4u.gif seikinimai 4u.gif 4u.gif taip 5aa yra top top smile.gif 5AB turbut o ne 5BA? nes pas mane paziurejau irgi 5AA x 2; 5AB x4 ir paskui dar 4AB x3 ir 5 CA tai cia jau tie prastesni kur sake, tai 5AA tikrai top drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(nika2 @ 2014 11 05, 15:19)

Ot kokia atsakinga mamytė thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Edena @ 2014 11 05, 15:26)
PUPO  4u.gif  4u.gif  seikinimai  4u.gif  4u.gif  taip 5aa yra top top smile.gif 5AB turbut o ne 5BA? nes pas mane paziurejau irgi 5AA x 2; 5AB x4 ir paskui dar 4AB x3 ir 5 CA tai cia jau tie prastesni kur sake, tai 5AA tikrai top  drinks_cheers.gif

Ne, parasyta 5ba, as taip pat tokios dar nemaciau...
Paziuresim kas isaugs... lotuliukas.gif
Atsakyti