Įkraunama...
Įkraunama...

Stambulo klinikos, TR. 11tema

QUOTE(-Murke- @ 2014 11 06, 09:53)
As pati paprasiau, kad atsiustu  biggrin.gif man patinka tureti visus tyrimus/israsus, nes gyvenimas jau parode, kad visko reikia. Turiu asmenine ligos istorija biggrin.gif

Ir aš viską kraunuosi biggrin.gif Bus kokie 5 kg lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(tapsnokle @ 2014 11 06, 11:31)
Ar kas girdėjote apie INTELLIGENDER testus?, Nustato vaiko lytį 10-tą nėštumo sav.

blink.gif blink.gif nea, o kur ju galima gauti ax.gif idomu koks patikimumas... ax.gif

emirra laikykis 4u.gif 4u.gif as Semra tik 10 stimuliacijos diena kokia pamaciau, nieko tokio kad be jos startuojat, ir tikrai nebus hyper dabar jau jie itin atsargus, ir kaip kitoms mazesnes jau dozes taiko 4u.gif manau jau ja labiau sukontroliuoja nei vasara , dr. Aylin matyt nepatyrus hyper daktare buvo hihihi.gif kol kas hiper 1 is 14 tai tikimybe lygi 7 % ir tai dar mazesne jau, nes va mishelliina ir pupo abi be hiper buvo tai jau is 17 -1 t.y. 5,88 % 4u.gif 4u.gif nebus hyper net negalvok
Atsakyti
Edenut, yra va ir cia tu testuku: http://www.intellige...ction-test.html , bet nepigus jie g.gif
Atsakyti
QUOTE(Atisa @ 2014 11 06, 12:00)
Edenut, yra va ir cia tu testuku: http://www.intellige...ction-test.html , bet nepigus jie  g.gif

dar kaina tai kaip kaina, bet kad ebay siuntimas gaunasi apie 30 usd blink.gif o is el.pardes nelabai gali pirkt kad muito neuzdetu, o ebay viso 59 USD tai tikrai nemazai gaunasi g.gif ir jau pas genetika busim apsilanke kol ateis… na gal reikes apsieit be sito "ismislo" biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(emirra @ 2014 11 06, 12:40)
Comma,mano vyras irgi visada linkes viska pats pasidaryti ir uz viska moketi,nes sako:nesitikek nieko gero kas uz dyka-uz viska reikia moketi mirksiukas.gif O as norejau kaip geriau,bet gavosi  kaip visada lotuliukas.gif  Emem taxsi ir vaziavom. ax.gif  Tik nuotaika susigadinom be laukent ten to vairuotojo doh.gif

Kad nevisai uz dyka, man atrodo viskas ieina i kaina biggrin.gif
Na bet vairuotojais ziuriu visai pasitiket negalima. Jei nepaslaptis kiek mazdaug kainavo taksas?
Atsakyti
QUOTE(Aivė @ 2014 11 06, 10:51)
Keista, man pasake kad el.pastu nesiuncia, tik keliais zodziais galetu parasyti - gerai ar negerai. Mano atveju reikejo tik Folato, kaip Rosita rase, tai aktyvi folio r.. Lietuvoje nera pirkti, reikia uzsakyt internetu arba per tarpininkus.  4u.gif

Na tikrai keista. As kelis kartus dariausi tyrimus Santariskese, viena karta savarankiskai, kita karta (dabar su gyd nurodymu). Abu kartus atsiunte.
Papildyta:
QUOTE(Pelargonija @ 2014 11 06, 11:48)
Ir aš viską kraunuosi  biggrin.gif Bus kokie 5 kg  lotuliukas.gif

Oi prajuokinai biggrin.gif dar tiek nepasiekiau, bet siandien einu pas gyd, popierius nesuosi, tai jau sunkokas rankinukas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Aivė @ 2014 11 06, 14:03)
Kad nevisai uz dyka, man atrodo viskas ieina i kaina  biggrin.gif
Na bet vairuotojais ziuriu visai pasitiket negalima. Jei nepaslaptis kiek mazdaug kainavo taksas?

man taip pat idomu kiek kainavo taksas ax.gif

dar klausimelis jau buvusioms TR. SU tuo HAVATAS autiku nuveza iki Taksim aikstes, O kaip toliau nusigauti iki BigBox?

Ir dar apie vaistine noriu pasitikslinti blush2.gif na ta kur memorial klientams nuolaida taiko. Ji yra Isejus is Memorial ir perejus gatve?

ai nu pasirodo ne viena klausima turiu lotuliukas.gif I kuri ten pastata ieiti? paziurejau kad ju ten ne vienas? Kuriame yra tub-bebek? lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Irėnė @ 2014 11 06, 17:31)
man taip pat idomu kiek kainavo taksas ax.gif

dar klausimelis jau buvusioms TR. SU tuo HAVATAS autiku nuveza iki Taksim aikstes, O kaip toliau nusigauti iki BigBox?

Ir dar apie vaistine noriu pasitikslinti blush2.gif na ta kur memorial klientams nuolaida taiko. Ji yra Isejus is Memorial ir perejus gatve?

ai nu pasirodo ne viena klausima turiu lotuliukas.gif I kuri ten pastata ieiti? paziurejau kad ju ten ne vienas? Kuriame yra tub-bebek? lotuliukas.gif

Mes iki BigBoxo sumokejom 20 USD 4u.gif
O vaistine yra is klinikos isejus i desine, palipus i kalniuka, tada i desine laiptukais i apacia - ten yra vaistine IDIL 4u.gif (Nr. 2)
O kita vaistine Nr. 1 yra PERPOS pastate, sake ir ten kai kas gavo nuolaidas, nors as negavau 4u.gif
Va jums ir klinika, ir pastatas 4u.gif biggrin.gif tik vaistiniu nupiest niekaip negaliu, vietos truksta doh.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Atisa: 06 lapkričio 2014 - 16:07
Sveikos
QUOTE(Aivė @ 2014 11 05, 23:13)

Jo mes rasem, bet cia yra zmogus visa laika 24val., tai tikrai su tuo nebus problemu, mus pasieme is Memorial autobusiukas, tai tam berniukai nekalbanciu angliskai teko musu laukti daugiau negu valanda, as paskambinau Yelenai, kad nera vairuotojo jis jau buvo nuejes iki masinos tai grizo mus pasiimt smile.gif

QUOTE(emirra @ 2014 11 06, 08:32)

Tikrai nesijaudink, del hiper jie cia labai bijo jos ir ziuri, kad jos nebutu, del to, kad as jau ja turejau ir pas mane PKS tai jie net siandien po ovitrelio liepe man priduoti krauja, jie viska daro pagal kraujo tyrimus ax.gif Del Semros tai as ja maciau tik 1 karta, o taip galima prasyti koordinatores, kad nori kad paziuretu Semra, man Kristina pasake, kad profesores nebuna ketvirtadieniais ir savaitgaliais. 4u.gif

QUOTE(Irėnė @ 2014 11 06, 16:31)

Yra 2 vaistines, 1 iskart isejus is Memorial, visos vaistines pavaizduotos su raide E ir mirksi tai tikrai pamatysit, kita yra, praejus taxi stotele tarsi kili i kalniuka ir ten matomi laiptukai i apacia, ten irgi mirksi E ir uzrasyta IDIL, tai vienoj ir kitoj daro nuolaidas, as pirkau IDIL man ir ovitreliui padare nuolaida sumokejau 50lyru.
Atsakyti
QUOTE(misheliina2 @ 2014 11 06, 18:14)
ten irgi mirksi E ir uzrasyta IDIL, tai vienoj ir kitoj daro nuolaidas, as pirkau IDIL man ir ovitreliui padare nuolaida sumokejau 50lyru.

taip, IDIL daro nuolaidas viskam, tik kai kam jie sako, kad nedaro, bet pasakai, kad "o ana tai dave mums nuolaida..." - ir duoda viskam, net ir svirkstams thumbup.gif
Atsakyti

http://www.havatas.com/

cia viskas apie havatas busus is/i oro uostus. Jie beveik visa para kas pusvalandi vaziuoja. Labai patogu ir greiciau nei su taxi.
Atsakyti
QUOTE(l_satyra @ 2014 11 06, 10:13)
Sveika, įdomiai čia su ta rusų kalba Medicanoj, nes kai rašiau dėl rusų kalbos, tai gavau tokį atsakymą iš koordinatorės Aysan:
We do not have coordinator who can speaks Russia.But we have a nurse in our Hospital. During the treatment she can help you.
na šiaip ar taip, bet tikiuos, kad kažkaip susibendrausim smile.gif

Emirra  4u.gif  4u.gif  4u.gif

Nu ju nesuprasi.. reik paklaust dar karta ar nebu problemu su rusu..
o as siandien pasidariau GN, viskas gerai. Vakare siusiu Selmanui video.. nezinau kaip apsisprest del klinikos, bet manau 1-am kartui rinksiuos Medicana, jei nepavyks Bahcesi g.gif
Atsakyti