Sveikos
QUOTE(Aivė @ 2014 11 05, 23:13)
Jo mes rasem, bet cia yra zmogus visa laika 24val., tai tikrai su tuo nebus problemu, mus pasieme is Memorial autobusiukas, tai tam berniukai nekalbanciu angliskai teko musu laukti daugiau negu valanda, as paskambinau Yelenai, kad nera vairuotojo jis jau buvo nuejes iki masinos tai grizo mus pasiimt
QUOTE(emirra @ 2014 11 06, 08:32)
Tikrai nesijaudink, del hiper jie cia labai bijo jos ir ziuri, kad jos nebutu, del to, kad as jau ja turejau ir pas mane PKS tai jie net siandien po ovitrelio liepe man priduoti krauja, jie viska daro pagal kraujo tyrimus

Del Semros tai as ja maciau tik 1 karta, o taip galima prasyti koordinatores, kad nori kad paziuretu Semra, man Kristina pasake, kad profesores nebuna ketvirtadieniais ir savaitgaliais.
QUOTE(Irėnė @ 2014 11 06, 16:31)
Yra 2 vaistines, 1 iskart isejus is Memorial, visos vaistines pavaizduotos su raide E ir mirksi tai tikrai pamatysit, kita yra, praejus taxi stotele tarsi kili i kalniuka ir ten matomi laiptukai i apacia, ten irgi mirksi E ir uzrasyta IDIL, tai vienoj ir kitoj daro nuolaidas, as pirkau IDIL man ir ovitreliui padare nuolaida sumokejau 50lyru.