Įkraunama...
Įkraunama...

Stambulo klinikos, TR. 11tema

QUOTE(Atisa @ 2014 11 06, 17:06)
Mes iki BigBoxo sumokejom 20 USD  4u.gif
O vaistine yra is klinikos isejus i desine, palipus i kalniuka, tada i desine laiptukais i apacia - ten yra vaistine IDIL  4u.gif  (Nr. 2)
O kita vaistine Nr. 1 yra PERPOS pastate, sake ir ten kai kas gavo nuolaidas, nors as negavau  4u.gif
Va jums ir klinika, ir pastatas 4u.gif  biggrin.gif tik vaistiniu nupiest niekaip negaliu, vietos truksta  doh.gif

ooo bigsmile.gif Atisa kaip viskas aiskiai mirksiukas.gif
Aciu tau labai oro_buckis.gif

QUOTE(misheliina2 @ 2014 11 06, 17:14)
Yra 2 vaistines, 1 iskart isejus is Memorial, visos vaistines pavaizduotos su raide E ir mirksi tai tikrai pamatysit, kita yra, praejus taxi stotele tarsi kili i kalniuka ir ten matomi laiptukai i apacia, ten irgi mirksi E ir uzrasyta IDIL, tai vienoj ir kitoj daro nuolaidas, as pirkau IDIL man ir ovitreliui padare nuolaida sumokejau 50lyru.

Dekoju labai labai aciuks.gif

Del ko cia dar papergyvenus? mastau.gif
Atsakyti
QUOTE(Irėnė @ 2014 11 06, 16:34)
Del ko cia dar papergyvenus? mastau.gif

Kad mm ateitų kai jau būsi tr lotuliukas.gif biggrin.gif
Atsakyti
Nupirkau 4 Zitrotex, rytoj skrendu namo i Vln. Kam aktualu, laukiu az
1 jau pazadetas smile.gif

Atsakyti
QUOTE(Comma @ 2014 11 06, 18:50)
Kad mm ateitų kai jau būsi tr  lotuliukas.gif  biggrin.gif

netinka man sitas schmoll.gif
man jos jau atejo, paveluotai aisku, bet atejo (paskutine viltis stebuklui zlugo).

Comma as i tik konsultacijai varau mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(misheliina2 @ 2014 11 06, 16:14)
Sveikos

misheliina sekmingos rytoj punkcijos 4u.gif 4u.gif 4u.gif lauksim ziniu visos gathering.gif:
Atsakyti
ACIU Jums mergytes uz padrasinimus ir nuraminimus, jie labai padeda wub.gif

Rytoj einu i susitikima su gyd.HENDE AKBAS,pasikalbesim ir viskas bus aiskiau.Siandien ryte kaip tik prasidejo mm. blush2.gif

Mergytes as Jus visas stipriai stipriai apkabinu ir linkiu dideles sekme wub.gif

Mamytems ir Ju maziems zmoguciams kurie randasi pilvukuose,kad augtu sveiki ir stiprus 4u.gif wub.gif

Mes uz taxsi sumokejom 55 TL.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo emirra: 06 lapkričio 2014 - 18:25
Sveikos! bigsmile.gif buvau biskuti dingus, bet vel parsiradau ph34r.gif
Pirmiausia PUPO's - laikau kumscius uz jus visas, linkiu tik teigiamu emociju ir ramaus laukimo 4u.gif wub.gif
Irėnė - tas pastatas jeigu net ir su foto pasimestum - yra blokas C, iejus i ji einate i desine, praeinate pro kavine tuneliu iki liftu, o uz ju yra laiptine (patarciau lipti laiptais jei nenori ilgai laukti lifto) i antra auksta ir dadam - tu jau vietoje biggrin.gif

Dabar savaite vel busiu out ph34r.gif tad is anksto linkiu visoms sekmes, dideliu Hcg ir sekmingu protokolu 4u.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Irėnė @ 2014 11 06, 17:01)
Comma as i tik konsultacijai varau mirksiukas.gif

Nu tada ir aš nesutinku keistis schmoll.gif Aš tai jau pupintis varau thumbup.gif
Atsakyti
PUPO patapusioms 4u.gif 4u.gif 4u.gif Kantrybes ir laukiam geru rezultatu 4u.gif

Mishellina2 kumsciai suspausti rytoj uz tave! Idomu man labai kiek tau ispunktuos. Nes turkai tirkai paskutiniu metu sako kad yra maziau, bet finale buna kur kas daugiau.

Stojusioms prie starto linijos sekmes didziuliausios 4u.gif

Comma o tu kada kyli? Su vyru vaziuosite ar veliau ji "issikviesi"?
Atsakyti
QUOTE(Edena @ 2014 11 06, 19:20)

Man paskambino, kad buciau 8.30, uzdave pora klausimu, klause kada paskutini kart buvo lytiniai santykiai as kazkaip is kart ne supratau, sakau pries pora savaiciu lotuliukas.gif , cia zinoma apie vyra kalbejo ax.gif tai pazvengem smile.gif
Atsakyti
QUOTE(linosiuke @ 2014 11 06, 18:43)
Comma o tu kada kyli? Su vyru vaziuosite ar veliau ji "issikviesi"?

Nu kurgi aš be savo antros pusės? Aš kaip pusė niekam tikus blush2.gif Žliumbčiau lur kampe ir tiek... Man būtina kad už rankos palaikytų, gerą žodį pasakytų biggrin.gif Aš per skysta būti viena šiame pupinimosi kelyje blush2.gif
Pirmadienį skraidau su lektuvu, o antradienį skraidysiu ant lėktuvo lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Comma @ 2014 11 06, 21:10)
Nu kurgi aš be savo antros pusės? Aš kaip pusė niekam tikus  blush2.gif Žliumbčiau lur kampe ir tiek... Man būtina kad už rankos palaikytų, gerą žodį pasakytų  biggrin.gif Aš per skysta būti viena šiame pupinimosi kelyje  blush2.gif
Pirmadienį skraidau su lektuvu, o antradienį skraidysiu ant lėktuvo  lotuliukas.gif

Oj, Comma - as tokia pati ir manau daugelis cia galetu pasakyti ta pati irnesakyk.gif bet vat negali vyras lydet is pat pradziu ir ka - sesiu i lektuva ir varysiu tongue.gif visada kai yra galimybe rinktis tai pasirenkam sau palankiausia buda, bet jeigu kito kelio nera tai ir tas vienas budas tinkamas mirksiukas.gif biggrin.gif reiktu tai (.)(.) atstacius varytum ir vargo nematytum cool.gif
Atsakyti