Įkraunama...
Įkraunama...

Stambulo klinikos, TR. 11tema

Meile va kokios fantastiskos naujienos thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Krown @ 2014 11 09, 14:01)
O Aivė šiandien startuoja?  g.gif ten tuoj jūsų bus tiek daug, kad reiks iš naujo vis klausinėt kuri kurioje čia stadijoje yra  biggrin.gif

Nu Comma ir Nica79 - smagaus starto, lauksim linksmų istorijų iš jūsų  biggrin.gif

Nica2 - o tu nebandysi testuko  blush2.gif  ax.gif

mes tik ka atvarem i butu, ryt jau i Memorial. Aciu D ciklas kaip laikrodukas po Lukrino. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Aivė @ 2014 11 09, 20:44)
mes tik ka atvarem i butu, ryt jau i Memorial. Aciu D ciklas kaip laikrodukas po Lukrino.  thumbup.gif

Ta prasme kaip turejo ateiti mmm taip ir atejo? blink.gif o mai god, tada as jau busiu apsiskaiciavus... fear.gif
Atsakyti
QUOTE(RositaK @ 2014 11 09, 18:17)
rolleyes.gif

Edena, o turkų brinza iš kokio pieno - avių ar karvės?  blush2.gif reiks pabandyt, neskanavom dar.

karviu 4u.gif Rosituk jau kazkas irgi greitai kelia sparnus ax.gif
Atsakyti
Oi mergaites su sveikinimais dar anksti.. Testa sugadinau ant bajerio, ogi o ziuriu kazkas yra, prisikeliau vyra sakau ar matai tu cia ka nors ? Sake, kad mato ax.gif ax.gif Vaiduoklis mazas bet tikrai yra.. bigsmile.gif Gal krauja ry oyt priduosiu.
Atsakyti
QUOTE(Krown @ 2014 11 09, 20:54)
Ta prasme kaip turejo ateiti mmm taip ir atejo?  blink.gif o mai god, tada as jau busiu apsiskaiciavus... fear.gif

o kaip skaiciavai? Kaip ir kitus blokuojancius ji reikia pradet leistis 7 d iki mmm. Jos aisku gali veluoti bet nebutinai. Gal viskas bus ok dar? mirksiukas.gif
as tai sedziu galvoju dabar ar prasidejus mmm reikia test leidimasi ar ne g.gif
Atsakyti
QUOTE(Aivė @ 2014 11 09, 23:13)
o kaip skaiciavai? Kaip ir kitus blokuojancius ji reikia pradet leistis 7 d iki mmm. Jos aisku gali veluoti bet nebutinai. Gal viskas bus ok dar?  mirksiukas.gif
as tai sedziu galvoju dabar ar prasidejus mmm reikia test leidimasi ar ne  g.gif

Aive, o tu pradejai 21 ciklo diena leistis ir 7 dienas leidaisi? Ir kada mm prasidejo? Gal galetum brukstelti menesio dienomis nuo kada pradejai ir kada prasidejo smile.gif
Man Elis sake kad ir prasidejus mm reikia leistis. Bet jau ta diena kai eisiu pas juos nenaudoti Lucrin.
Atsakyti
QUOTE(linosiuke @ 2014 11 09, 23:22)
Aive, o tu pradejai 21 ciklo diena leistis ir 7 dienas leidaisi? Ir kada mm prasidejo? Gal galetum brukstelti menesio dienomis nuo kada pradejai ir kada prasidejo smile.gif
Man Elis sake kad ir prasidejus mm reikia leistis. Bet jau ta diena kai eisiu pas juos nenaudoti Lucrin.

pradejau 17 c.d, kaip man pasake, nes ciklas 25d. Pradejau lapkr.1d., o siandiena 1cd., tai leidau 8 dienas.
nezinau, man kazkada sake per mm nesileist... na ryt pasakys doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Edena @ 2014 11 09, 22:03)
Rosituk jau kazkas irgi greitai kelia sparnus  ax.gif

Dar aš luktelsiu iki vizito, nors jau ir IVF norėčiau daryt, nu bet iki kovo nebedaug jau liko bigsmile.gif

Tai jau galiu ružavint ir Comma su Irėne? bigsmile.gif
Aivė jau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Aivė @ 2014 11 09, 23:13)
o kaip skaiciavai? Kaip ir kitus blokuojancius ji reikia pradet leistis 7 d iki mmm. Jos aisku gali veluoti bet nebutinai. Gal viskas bus ok dar?  mirksiukas.gif
as tai sedziu galvoju dabar ar prasidejus mmm reikia test leidimasi ar ne  g.gif

Nu taip ir paskaiciavau, kad ateis panasiu metu, bet dar diena dvi uzdejau. nes Elis sake pasirodys po 7-9 d, nu tai galvoju ne cia ko skubet i ta turkija, bet jeigu sios mmm man ateis per anksti tai rimtai siktelsiu del to laiko blink.gif
Atsakyti
QUOTE(RositaK @ 2014 11 10, 01:26)
Dar aš luktelsiu iki vizito, nors jau ir IVF norėčiau daryt, nu bet iki kovo nebedaug jau liko bigsmile.gif

Tai jau galiu ružavint ir Comma su Irėne?  bigsmile.gif
Aivė jau 4u.gif

Rosituk, tu irgi kovą planuoji į TR? Ar aš netaip supratau... g.gif
Atsakyti
QUOTE(RositaK @ 2014 11 10, 00:26)

Tai jau galiu ružavint ir Comma su Irėne?  bigsmile.gif
Aivė jau 4u.gif

bet i Bahcesi kiek pamenu lapkriti leki vizitui ax.gif g.gif
Atsakyti