Įkraunama...
Įkraunama...

Stambulo klinikos, TR. 11tema

Misheliina2, vyk blogas mintis i sali! Patikek, 7 yra puikus rezultatas! Suprantu, kaip tau neramu, nes pamenu, kaip man buvo, bet mergyt, pamatysi, tie 7 tau ir laikysis dabar, ziurek, poryt 4-5 tikrai turesi puikius! 4u.gif cia tau ne LT, jei jau pas turkus liko 7, tai jie padarys viska, kad jie ir liktu, tik pas mus cia jie iskrenta kaip zirniukai doh.gif mergaitems isvis ispunktuoja tik po kelis, o pas ave jau isgyveno visa para 7 stipruoliukai! Tie, kurie buvo silpni, tie ir atkrito, o kurie liko-liko stipruoliai thumbup.gif
Kuo daugiau geru emociju jums, vaziuokit, keliaukir, kad neturetumet laiko galvoti ir dieneles eitu greiciau, ir pamatysi, busi netrukus PUPO su top quality pupytem wub.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(linosiuke @ 2014 11 08, 21:32)

As ir pati zinau, kad ir 1 maziuko uztektu dabar pacio stipriausio, bet baisiausia ir liudniausia, kad jie cia apie hiper kalba o kad nera tu embrionuku daug doh.gif

Nika79 labai smagiai pasisedejom, aciukas drinks_cheers.gif
Papildyta:
QUOTE(Atisa @ 2014 11 08, 21:39)

Aciu Atisiuk, bandau galvoti pozityviai, kad mergaitem tik po kelis is punktuoja ir pasiseka ir su 1 stipruoliu ax.gif
Bet mergaites, kame gali but reikalas, blogos kiausialastes ar cia galejo ir blogi vyro zirniukai prisidet g.gif
Atsakyti
misheliina2 4u.gif jei leideisi citrodite foliai neturejo anksciau laiko ovuliuot, gal pirmadieni daktare paaiskins mirksiukas.gif
sekmes PUPoms 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(misheliina2 @ 2014 11 08, 22:45)

Nika79 labai smagiai pasisedejom, aciukas drinks_cheers.gif
Papildyta:
Aciu Atisiuk, bandau galvoti pozityviai, kad mergaitem tik po kelis is punktuoja ir pasiseka ir su 1 stipruoliu ax.gif
Bet mergaites, kame gali but reikalas, blogos kiausialastes ar cia galejo ir blogi vyro zirniukai prisidet g.gif

Faktas tas, kad is 20 tikra nebuvo visos kiausialastes subrende, pas mane pvz.buvo 14, tarkime pas tave buvo 12, is 12 liko 7, nes kiti nesivyste (priezastys ivairios gali buti), bet juk tie 7 liko ir puikiausiai toliau laikosi! Tikrai geras rezultatas, misheliina2, nesinervuok 4u.gif viskas bus ciki thumbup.gif
Atsakyti
misheliina2, ramiakas mirksiukas.gif JUk toks rezultatas kitoms kaip stebūklas. Negalvok kiek jų krito doh.gif Svarbiausia, kad jų dar yra ir jie visi jau stiprūs thumbup.gif Viskas bus tikrai liux ir dar laužysit galva ar tikrai tiek lialių esat pasiruošę išmaitinti wub.gif Mėgaukis paskutinėmis nevaržomomis dienomis, valandomis, minutėmis... wub.gif Ech tikrai - tik negalvok kiek jų krito 4u.gif
Ir nesuk sau galvos kas kaltas - tavo kiaušialąstės, TB spermiukai... Visa tai jau PRAEITIS, jos nebepakeisi. Dabar jau lauk savo mažių potkių ir mėgaukis gyvenimu - jis juk puikus wub.gif
Stipriai apkabinu friends.gif
Atsakyti
QUOTE(misheliina2 @ 2014 11 08, 20:22)
Bandem uzsimirst unsure.gif
Nika79 smagu buvo susitikt, pabendraut  4u.gif

sveikutes, nenusimink misheliina, 7 tikrai daug, juk isgyvenamumas pas juos ne toks kaip kitur, terpej labai geroje jie ten wub.gif ir ovitrelle labai laiku, mano irgi buvo 20-22mm kai ta diena leidausi tai dar didesni!! juk jei butu pavelave butu ovuliave ir nebutu buve 20 vnt...tikrai padare viska gerai, o visko buna su apsivaisinimu, o nesake kiek mature kiausialasciu buvo( tu kur tinkamos apvaisint)? gal grikiuku buvo ne tiek daug, opir siaip apsivaisinimas ne toks lengvas procesas, visokiu variantu buna... o TB 3-4 dienas pries tai..prajudino latakelius blush2.gif ? o IMSI jums turejo taikyti, o jus nesikalbejot? o icsi jie visiems taiko kam imsi netaiko man rodos.. nosi aukstyn viskas bus gerai 4u.gif wub.gif dar liks saldymui pamatysi!!! mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Edena: 08 lapkričio 2014 - 22:06
Irėnė, ar čemodanas jau pakrautas? blush2.gif Maniškis jau atrodo prisipildė. Man mm ant slenksčio... Nebus matyt be nuotykių doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Comma @ 2014 11 08, 23:48)
Irėnė, ar čemodanas jau pakrautas?  blush2.gif Maniškis jau atrodo prisipildė. Man mm ant slenksčio... Nebus matyt be nuotykių doh.gif

nea schmoll.gif atsitempiau rankinio bagazo lagamina, atsidariau ir supratau, kad neturiu as ka i ji det lotuliukas.gif trauzus, kojines, naktinius ir higienos priemones susimesiu rytoj.
susisegiau tyrimus i papkute, ant stalo pasidejau bilietus, pasus ir babkes ir vualia, sedziu sau laiminga nezinia ko biggrin.gif

tai o ka mm mastau.gif tai jei ryt parsibels, antradienis kaip tik bus?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Irėnė: 08 lapkričio 2014 - 23:09
QUOTE(Irėnė @ 2014 11 08, 22:06)
nea schmoll.gif atsitempiau rankinio bagazo lagamina, atsidariau ir supratau, kad neturiu as ka i ji det lotuliukas.gif trauzus, kojines, naktinius ir higienos priemones susimesiu rytoj.
susisegiau tyrimus i papkute, ant stalo pasidejau bilietus, pasus ir babkes ir vualia, sedziu sau laiminga nezinia ko biggrin.gif

tai o ka mm mastau.gif tai jei ryt parsibels, antradienis kaip tik bus?

Tau gerai ax.gif Aš susikroviau čiumodaną, bet ko tai džiaugsmo nėra schmoll.gif Nu mm geriau parsibelstų pirmadienį. Gal geriau startuoti nuo 2os dienos g.gif Aj blogas laikas kelionėms net ir pas vaikus kai viską užgožia PMS doh.gif Noriu jau būti po visko ir niekur nebevažiuoti blush2.gif

Nicos79 orų reportažų nebuvo... Gal koks turkiukas sutrukdė lotuliukas.gif
Atsakyti
Mishelina, relax mergyt! 4u.gif Pas mane 6 buvo, iki 5 dienos tik 2 liko, gana.. mirksiukas.gif Dabar galvoju kada cia man pasigadinti nervus ir pasidaryti testa? g.gif blink.gif ryt 11DPO g.gif

Keliaujancioms, startuojancioms sekmes sekmiausios 4u.gif 4u.gif

Nika2, ka jauti, ka manai? bigsmile.gif Gadinsi testuka ar neuzsiimi tokom nesamonem? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Comma @ 2014 11 08, 23:25)
Tau gerai ax.gif Aš susikroviau čiumodaną, bet ko tai džiaugsmo nėra  schmoll.gif Nu mm geriau parsibelstų pirmadienį. Gal geriau startuoti nuo 2os dienos  g.gif Aj blogas laikas kelionėms net ir pas vaikus kai viską užgožia PMS  doh.gif Noriu jau būti po visko ir niekur nebevažiuoti  blush2.gif

gal mes visos po viena spyri tau i sikna ir nuleksi ten kaip raketa. gal drasos blynu pusryciams uzvalgyk thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(misheliina2 @ 2014 11 08, 20:45)

liko patys stipriausi, pamatysi bus ka ir saldyti drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Meile_ @ 2014 11 09, 02:17)
Mishelina, relax mergyt!  4u.gif Pas mane 6 buvo, iki 5 dienos tik 2 liko, gana..  mirksiukas.gif Dabar galvoju kada cia man pasigadinti nervus ir pasidaryti testa?  g.gif  blink.gif ryt 11DPO  g.gif

Meile, man 7 dpi jau rode vaiduokliuka, o Edenutei dar anksciau rode 4u.gif bandyk thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Atisa: 09 lapkričio 2014 - 07:51