Įkraunama...
Įkraunama...

Stambulo klinikos, TR. 11tema

QUOTE(Irėnė @ 2014 11 03, 11:27)
Davai mirksiukas.gif Sutinku drinks_cheers.gif busim viena uz kita atsakingos biggrin.gif
Jei ka, tai bent bus ant ko kalte suverst hihihi.gif
Kada kylat?

Vienos dienos skirtumas su tavim - taigi galim keistis, bet už rezultatą aš neatsakau. Pasirašau tik sudalyvavimui lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Comma @ 2014 11 03, 13:33)
Vienos dienos skirtumas su tavim - taigi galim keistis, bet už rezultatą aš neatsakau. Pasirašau tik sudalyvavimui lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

ai nea schmoll.gif as pirma pabijosiu ir 11 diena jau zinosiu kas ir kaip lotuliukas.gif

Atsakyti
QUOTE(Irėnė @ 2014 11 03, 11:42)
ai nea schmoll.gif as pirma pabijosiu ir 11 diena jau zinosiu kas ir kaip lotuliukas.gif

Bliamba verysad.gif Partnerę nepatikimą pasirinkau biggrin.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Comma @ 2014 11 02, 17:09)
Merginos, rašiau, kad mano mm būna be proto skausmingos ir aš be vaistų nu niekaip blink.gif Kažin galiu gerti kaip visada ar visgi geriau pasitarti su turkais, kad nepridirbti ko nors prieš pat IVF? blush2.gif  g.gif

Pasikartosiu.... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Comma @ 2014 11 03, 14:10)
Pasikartosiu.... blush2.gif

prieš IVF ciklą čia dar ar jau jo metu? jo metu tai tik paracetamolį manau 4u.gif bet turkai geriau pasakys
Atsakyti
QUOTE(RositaK @ 2014 11 03, 12:19)
prieš IVF ciklą čia dar ar jau jo metu? jo metu tai tik paracetamolį manau  4u.gif bet turkai geriau pasakys

Man pirma ciklo diena būna pati pačiausia doh.gif O ji dar galimai bus kelionėje, tai be nuskausminamųjų atsidursiu ne turkijoje, o ligoninėje, nes būna, kad alpstu... Va ir mąstau kaip čia protingiau pasielgus - parašyčiau turkams ale jiems gi mūsų vaistų pavadinimai dzin (kaip mums jų). Ibuprofen man nepadeda, nebent visa jų sauja doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Comma @ 2014 11 03, 14:23)
Man pirma ciklo diena būna pati pačiausia doh.gif O ji dar galimai bus kelionėje, tai be nuskausminamųjų atsidursiu ne turkijoje, o ligoninėje, nes būna, kad alpstu... Va ir mąstau kaip čia protingiau pasielgus - parašyčiau turkams ale jiems gi mūsų vaistų pavadinimai dzin (kaip mums jų). Ibuprofen man nepadeda, nebent visa jų sauja doh.gif

ohoho, bet tai čia rimta blink.gif o tu dėl to nesikreipei į akupunktūristą? jie dažnai visa tai patvarko.
nu bet jau ibuprofenas yra galinga chemija...Tai ką tu vartoji tada? blink.gif
aš tai tada tikrai tik su turkais pasitarčiau - pažiūrėk vaistų veikliąją medžiagą kuri tau padeda ir parašyk jiems, ar galima gerti per 1c.d.
Atsakyti
QUOTE(RositaK @ 2014 11 03, 11:30)
ačiū 4u.gif
taip, viską gerai supratai  smile.gif

cestrella, gera pavara, matyt tokiu greičiu dabar tau ir reikia važiuoti  4u.gif pavasarį lėksim abi įjungę 6pavarą  thumbup.gif

Edena,  wub.gif

Rosita, važiuosim mes abi visus mygtukus atleidę ir visas pavaras sujungę lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Comma @ 2014 11 03, 12:03)
Pati savęs nesuprantu doh.gif To nenoriu, ano nenoriu, tas nepatinka, anas nepatinka... Vienžo esu vienas didelis šašas doh.gif Nuotaikos nėra juodai, o kad neapibaubčiau čia ko nors neteisingai ir neteisėtai, tai riboju savo apsilankymus lotuliukas.gif Esu taip įjungus TĄ mygtuką, kad net neklausk... Savijauta tokia, kad nu reikia nuvažiuoti, nes jau viskas sumokėta... Toks jausmas jei būtų nesumokėta, tai ir nevažiuočiau doh.gif Stogas matyt jau nuvažiavo visai. Nu tingiu savo storąją pajudinti ir baigta doh.gif  blush2.gif Norėčiau, kad jau viskas būtų "po", o apie rezultatą, tai visai negalvoju... Matyt ne į gerą g.gif

Comma, baik tu čia junginėti TĄ mygtuką, greit baigi visas analizes ir ruošiesi startui smile.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo cestrella: 03 lapkričio 2014 - 13:40
QUOTE(RositaK @ 2014 11 03, 12:30)
ohoho, bet tai čia rimta blink.gif o tu dėl to nesikreipei į akupunktūristą? jie dažnai visa tai patvarko.
nu bet jau ibuprofenas yra galinga chemija...Tai ką tu vartoji tada?  blink.gif
aš tai tada tikrai tik su turkais pasitarčiau - pažiūrėk vaistų veikliąją medžiagą kuri tau padeda ir parašyk jiems, ar galima gerti per 1c.d.

Nalgesin forte 550mg... Parašysiu, pasitarsiu, nes bijau, kad ko nesugadinčiau paskutinę dieną doh.gif

cestrella 4u.gif Ruošiuosi - va dulkes valau namie, tvarkausi, kad tik nereiktų galvoti apie čemodanų krovimą lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(cestrella @ 2014 11 03, 14:40)
Rosita, važiuosim mes abi visus mygtukus atleidę ir visas pavaras sujungę  lotuliukas.gif

įsirašau šitą tavo teiginį -nepamiršk ką pažadėjai oro_buckis.gif

Comma, aš manau čia normali organizmo apsaugos reakcija 4u.gif visoms begalinis nerimas jaučiamas prieš svarbų startą friends.gif
Atsakyti
Kazkaip ir mane jau virpuliukas apima biggrin.gif darbu daug, paskutine savaite pries atostogas, o dirbt praktiskai negaliu, galvoju ko dar nepadariau doh.gif biggrin.gif
Vienu metu berods ten busim keturios, pradedant nuo Emirros mirksiukas.gif O ji kazkur dingusi g.gif
Atsakyti
QUOTE(RositaK @ 2014 11 03, 13:45)
įsirašau šitą tavo teiginį -nepamiršk ką pažadėjai  oro_buckis.gif

Sutarta drinks_cheers.gif Važiuosim kolektyviškai ir kaip visada tu mane turėsi "padėti į vietą" lotuliukas.gif kad aš nesuskysčiau friends.gif nes aš vėl bijosiu ir būsiu po krūmais pasislėpus bijau.gif
TAU 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti