Sveikos
Mes tikrai paliksim sita temute visos budamos
Noriu jums pasiguost, pasiskust, man kaip visada sekasi su nuotikiais
Puola mane cia perslimas tai prisipirkau citrinu medaus

Bijau, kad tai nepakenktu visam procesui. Siandien buvau ziuret derliaus, tai nezinia, kada bus ta mano punkcija, foliai skirtingu didziu

E sestadieni buvo apie 700, tai sake kol kas viskas gerai jokios hiper nestebi.
Tai va vis problemos su ta verteja, siandien paklausiau Elis ar gali ji verst man,kaip bus su verteja, kazkur nuejo po to sako ateis Kristina, taip mes pralaukem beveik 2 val tos Kristinos, niekas taip ir neatejo, daug zmoniu buvo, man atodo girdejau viena pora kalbancia lietuviskai, bet gal pasigirdo, po to priejo pas mus is registraturos mergina gal pamate, kad jau tiek laiko sedim, pasakiau varda tai ir prasidejo vel begiojimai, nes jau 12val, jau seniai mano laikas praejes turejau 10val. laika, galiausiai atejo Narmin sesele kalbanti rusiskai, o jau po apziurus atvede dar turke kalbancia rusiskai, tai vienu zodziu kaip visada su manim linksmybes vyksta
Narmin dave man savo telefono numeri, pasake, kad galiu skambint jeigu iskiltu klausimu. Nes taip sakant jokios kuratares neturiu. Nezinau ka daryt galvoju sukurt laiska ir paklaust Elis kodel tokie nesusipratimai vyksta

Gal cia del to, kad nedavem Kristinai uzdirbt pinigeliu