Įkraunama...
Įkraunama...

Stambulo klinikos, TR. 11tema

QUOTE(Aivė @ 2014 11 03, 12:56)
Vienu metu berods ten busim keturios, pradedant nuo Emirros  mirksiukas.gif

Daugiau thumbup.gif
Pagal info pirmame poste: ailima, emirra, Aivė, Nica79, Irėnė, Comma ir dar pajurio kaimas mirksiukas.gif Dėl pajurio kaimas tik abejonės - visškai kažkur dingus, mačiau, kad paskaitinėja tyliai temutę ir vėl į krūmus g.gif

P.S. Pamirštu pasidžiaugti savo pastebėjimais... blush2.gif 11 mėnuo, 11 temutė thumbup.gif Gal į gerą tai wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Comma: 03 lapkričio 2014 - 14:06
QUOTE(Comma @ 2014 11 03, 14:05)
Daugiau thumbup.gif
Pagal info pirmame poste: ailima, emirra, Aivė, Nica79, Irėnė, Comma ir dar pajurio kaimas mirksiukas.gif

visa lietuvaiciu saika thumbup.gif
Atsakyti
Dar sifonyte skris LP smile.gif

ailima, kaip Jums sekas, labai idomu apie kita klinika daugiau suzinot g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Allivo: 03 lapkričio 2014 - 14:51
QUOTE(magute @ 2014 11 03, 13:45)
visa lietuvaiciu saika  thumbup.gif

Jo, anksčiau buvo pavieniai važiavimai savo vaikų, o dabar optam biggrin.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Comma @ 2014 11 03, 13:45)
Nalgesin forte 550mg... Parašysiu, pasitarsiu, nes bijau, kad ko nesugadinčiau paskutinę dieną doh.gif

cestrella 4u.gif Ruošiuosi - va dulkes valau namie, tvarkausi, kad tik nereiktų galvoti apie čemodanų krovimą lotuliukas.gif

Va kokia tu šaunuolė 4u.gif Gali ir pas mane dar nuvalyti atlėkti, jei visai jau neturėsi ką veikti biggrin.gif Juokauju smile.gif Nurimk, viskas bus profesionalų rankose, jie padaro maximalų planą, pamatysi bus viskas OK ok.gif

Bet dabar turbūt klinikoj bus vien lietuvaičiai, jegelėėėė wub.gif Smagu bus mergaitėms visoms 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Rosita, o mes lauksime mergaičių ir savo STARTŲ gathering.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo cestrella: 03 lapkričio 2014 - 14:55
QUOTE(magute @ 2014 11 03, 15:45)
visa lietuvaiciu saika  thumbup.gif

Aš jau po pirmos konsultacijos bahceci 4u.gif
viskas man ten patiko,aptarnavimas aukščiausio lygio, su anglų kalba man prastai,bet gydytojas vis tikslinosi ar aišku ar supratau,keliose vietose buvo neaišku,tai su vyru bendrom jėgom klausėm ir išsiaiškinom.jeigu būtų 1ivf būtų buvę sunkiau suprasti,bet viskas praeita jau ne kartą,tai jeigu kokio žodžio nesuprasdavau,esmė buvo aiški.
Kadangi geriu KT,leido stimuliaciją pradėti Lt.aišku pas gyd.reikės nueiti vistiek ir kadangi jie praktikuoja nedėti šviežių embrionų,tai išsitenku su laiku, kalėdinis laikotarpis,daug išeiginių, tai tikriausiai pradėsim Ivf gruodžio viduryje
konsultacija 300lirų,susimoki iškarto atvykus.Vaistus nusipirkau jau šiandien,pačioje klinikoje.
Laukiamajame yra kavinukė,kompiuteriai su internetu
Kaip galės gal Rosita įkels pastato kuriame yra klinika foto

Atsakyti
QUOTE(ailima @ 2014 11 03, 15:01)
Kadangi geriu KT,leido stimuliaciją pradėti Lt.aišku pas gyd.reikės nueiti vistiek ir kadangi jie praktikuoja nedėti šviežių embrionų,tai išsitenku su laiku, kalėdinis laikotarpis,daug išeiginių, tai tikriausiai pradėsim Ivf gruodžio viduryje

man smalsu, ispunktuos, saldys ir paskui atsildytus des kita cikla? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Comma @ 2014 11 03, 14:05)
Daugiau thumbup.gif
Pagal info pirmame poste: ailima, emirra, Aivė, Nica79, Irėnė, Comma ir dar pajurio kaimas mirksiukas.gif Dėl pajurio kaimas tik abejonės - visškai kažkur dingus, mačiau, kad paskaitinėja tyliai temutę ir vėl į krūmus g.gif

P.S. Pamirštu pasidžiaugti savo pastebėjimais... blush2.gif 11 mėnuo, 11 temutė thumbup.gif Gal į gerą tai wub.gif

As nedingus stebiu jus kasdien lotuliukas.gif , tik kad neturiu kuo pasigirti, tai ir nelendu, dziaugiuos , kad pagaliau gavau paskutinio IVF israsa is gydytojos, tai dabar tik reikia susirasyti visa litanija ir eiti pas verteju.... Nezinau kaip pavyks isvaziuoti, vyras apsikases darbais, as irgi... siaubas kazkoks.... o dar vyras kazko atbulini jungia... siulo vaikintis antra vaikeli ir nebesukti galvos del pastojimo. sako, kad amzius jau nekoks, jei ir pavyks, tai kaip su isnesiojimu bus.... zodziu, dabar reikia paciai nuspresti, ka daryti... nors mano sirdis linksta del to dar vieno pabandymo , tai manau, kad reikia apsisarvoti kantrybe ir snekinti vyra...
zodziu , turiu reikalu doh.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Mes tikrai paliksim sita temute visos budamos nestuke.gif nestuke.gif nestuke.gif
Noriu jums pasiguost, pasiskust, man kaip visada sekasi su nuotikiais doh.gif
Puola mane cia perslimas tai prisipirkau citrinu medaus verysad.gif Bijau, kad tai nepakenktu visam procesui. Siandien buvau ziuret derliaus, tai nezinia, kada bus ta mano punkcija, foliai skirtingu didziu doh.gif E sestadieni buvo apie 700, tai sake kol kas viskas gerai jokios hiper nestebi.
Tai va vis problemos su ta verteja, siandien paklausiau Elis ar gali ji verst man,kaip bus su verteja, kazkur nuejo po to sako ateis Kristina, taip mes pralaukem beveik 2 val tos Kristinos, niekas taip ir neatejo, daug zmoniu buvo, man atodo girdejau viena pora kalbancia lietuviskai, bet gal pasigirdo, po to priejo pas mus is registraturos mergina gal pamate, kad jau tiek laiko sedim, pasakiau varda tai ir prasidejo vel begiojimai, nes jau 12val, jau seniai mano laikas praejes turejau 10val. laika, galiausiai atejo Narmin sesele kalbanti rusiskai, o jau po apziurus atvede dar turke kalbancia rusiskai, tai vienu zodziu kaip visada su manim linksmybes vyksta doh.gif doh.gif
Narmin dave man savo telefono numeri, pasake, kad galiu skambint jeigu iskiltu klausimu. Nes taip sakant jokios kuratares neturiu. Nezinau ka daryt galvoju sukurt laiska ir paklaust Elis kodel tokie nesusipratimai vyksta doh.gif g.gif Gal cia del to, kad nedavem Kristinai uzdirbt pinigeliu g.gif

Atsakyti
Labukas visoms 4u.gif , merginos, kuria ciklo diena rekomenduoja atvykti pirmai konsultacijai?
Atsakyti
QUOTE(misheliina2 @ 2014 11 03, 15:14)
Nes taip sakant jokios kuratares neturiu. Nezinau ka daryt galvoju sukurt laiska ir paklaust Elis kodel tokie nesusipratimai vyksta doh.gif  g.gif Gal cia del to, kad nedavem Kristinai uzdirbt pinigeliu g.gif

nu ka, reik turku mokintis ir vaziuoti dirbti i Memorial, vieta tikriausiai garantuota lotuliukas.gif rusu, anglu, lietuviu moku, beliko turku ismokti, kad suprasciau ka sako g.gif
Atsakyti
QUOTE(misheliina2 @ 2014 11 03, 16:14)
Gal cia del to, kad nedavem Kristinai uzdirbt pinigeliu g.gif

Zinok mes viska is jos pirkom per pirma konsultacija, ir pirma ir antra diena, bet elgesys buvo lygiai toks pats doh.gif Si karta stengsiuos bendraut su Elis, jei tik bus imanoma...
Atsakyti