QUOTE(drugeliete @ 2014 12 28, 20:35)
jap, kai kuriems isdesciau viska per FB - pvz - kurie ne lt

)) ir nebesiusiu kvietimo - o kam sveistas sviestuotas, bent jau mano nuomone

)
fainas laukimas!!! ir isivaizduok tas dziugias brangiu zmoguciu reakcijas gavus,,,,
o mes savaitgali draugo giminems pranesem... padejom kvietimus po eglute, ir liepem eit pakuot dovanas...tai viena teta net apsiverke,,,,, ir sake, kad padarem ypatingas kaledas..... agham, o dar kiek laukia darbu,kad ir ta geguzes 23 d. padarytume ypatinga.......
aišku..

na mano šiek tiek kitoks požiūris į visą šitą reikalą - aš galvoju, kad popierinio kvietimo niekas neatstos.. nei FB, nei kvietimas žodžiu, nei žinutė, nei skambutis.. niekas kitas

todėl labai džiaugiuosi, kad tiek aš, tiek mano būsimasis abu turim tokį pat požiūrį ir net ir tiems, kas žino kažką apie šventę (pvz. tėvams) siųsime kvietimus ir "Save the Date" korteles
tikrai taip

jau vakar dvi svečių poros parašė, kad gavo šitas korteles

kaip apsidžiaugiau. MB pusseserė tai apskritai labai gyrė idėją, labai džiaugėsi, sakė, jog jautėsi, kad labai atkreiptas dėmesys į svečią, nors kortelės ir ne vardinės, bet jautėsi, kad daryta asmeniškai kiekvienam svečiui ir su meile, su atidumu, su pagarba.. labai džiaugiuosi tokiu įvertinimu, nes tai yra būtent tai, ko aš siekiu. tebūnie sviestas sviestuotas, bet kiekvieno savo svečio laukiame su didžiausia meile, pagarba ir nekantrumu, todėl norime, kad ir jie jaustų tokį džiaugsmą, kokį jaučiame mes dėl jų dalyvavimo mūsų šventėje
kaip smagu!

va šitos tikros emocijos, mano nuomone, dėl visų, atrodytų, smulkmenų, ir yra pačios pačiausios
mes per šventes nelabai kur ir pasistūmėjome planavimo klausimais.. na kaip, iš dalies tik
prieš Kalėdas susirašiau su siuvėja - po Naujųjų metų tiksimės kažkada su ja ir pradėsime derinti suknelę ir darbus.
MB nusipirko du kostiumus - vieną vestuvėms, bet paskui rado ir kitą, tai nežinau, kaip nuspręs ką daryt ir kurį pasilikti vestuvėms. kadangi rugpjūčio mėnesį esame pakviesti į dar dvejas vestuves, tai labai galimas daiktas, kad šiuo metu per didelius išpardavimus MB dar ir trečią kostiumą nusipirks

o tada galės sukti galvą, ką daryti jam
Enjoy this moment.
This moment is your life.