Įkraunama...
Įkraunama...

IVF namuciai

QUOTE(burbuliacija @ 2014 11 08, 23:33)
As rasiau kad ypac jei ilgas protokolas, tada ciklas 'sukuriamas' vaistais, ir i buvusius naturalius ciklus nebereikia ziureti. Tada viskas kitaip skaiciuojama ir pirma cd ir t.t.. ir aisku dabar kodel tau nestumo pradzia skaiciuoja nuo pirmos gonalio dozes
4u.gif

Nu as jau sunerimavau...atsiverciau 2011metu pirmo apvaisinimo popierius ir skaiciuoju savaites...pasirodo ir tada jie mano nestuma skaiciavo nuo injekciju pradzios. g.gif
Atsakyti
[quote=*KaraLinda*,2014 11 08, 11:56]O jai visi uzkibs ? Nera baisu ? smile.gif

As bijociau taip rizikuoti smile.gif
[/quote]

sveikos
kai 7 metai nepastoji, tai jau niekas nebebaisu smile.gif o iš tikro, tai ir pirmo IVF metu tiek pat sukėlė, tačiau rezultate - nepavyko.

Papildyta:
O tai bus smagu,kad visi trys uzkibs... thumbup.gif faina vienu metu visi.....o kur cia taip dosniai po tiek deda?
Papildyta:

jei tai pirmas kartas,tai as ir rizikuociau,bet jei jau yra kinderuku ir vel trys,tai jau nezinau rolleyes.gif
[/quote]

Kristiana, čia tokia "dosni" VK. Matyt jų tokia taktika, jei užauga, tai ir deda. Užtad, kad jau ne pirmas bandymas ir tų kinderiukų dar neturim, laukiam nesulaukiam ax.gif O tavo testas tai labai gražus, sveikinu ir linkiu lengvo išnešiojimo 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Delfinukas: 09 lapkričio 2014 - 10:34
QUOTE(Delfinukas @ 2014 11 09, 09:26)
sveikos

kai 7 metai nepastoji, tai jau niekas nebebaisu  smile.gif  o iš tikro, tai ir pirmo IVF metu tiek pat sukėlė, tačiau rezultate - nepavyko.

Na suprantu . mirksiukas.gif uk iki 36m tik viena tesodina. wink.gif
Atsakyti
[quote=Marselle,2014 11 08, 19:13]
mano sirytinis 12dpi

superinis tavo rytinis 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(*KaraLinda* @ 2014 11 09, 10:35)
Na suprantu .  mirksiukas.gif  uk iki 36m tik viena tesodina. wink.gif

taip, manau, kad UK ir statistika (pavykusių IVF) nepalyginamai geresnė nei LT. Primink kurioje dabar tu stadijoje?
Atsakyti
QUOTE(Delfinukas @ 2014 11 09, 09:50)
taip, manau, kad UK ir statistika (pavykusių IVF) nepalyginamai geresnė nei LT. Primink kurioje dabar tu stadijoje?

Rytoj 11 val punkcija bigsmile.gif foliu sakd yra lb daug, per daug . Vakar leidausi pregnyl, tai skaudei buvo doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Delfinukas @ 2014 11 09, 11:50)

Uk man sodino 2 blastutes, nors buvo 1 IVF ir tik 30 metu, manau nuo klinikos priklauso. Mane atkalbinėjo, kad 1, bet as kategoriskai sakiau noriu 2 biggrin.gif bet deja nepavyko. O 2 IVF dariausi Vk ir pavyko! thumbup.gif sekmės 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(florid @ 2014 11 09, 10:23)
Uk man sodino 2 blastutes, nors buvo 1 IVF ir tik 30 metu, manau nuo klinikos priklauso. Mane atkalbinėjo, kad 1, bet as kategoriskai sakiau noriu 2  biggrin.gif bet deja nepavyko. O 2 IVF dariausi Vk ir pavyko! thumbup.gif  sekmės  4u.gif

O tu privaciai ?

As buvau vienoi privacioj klinikoi , kur butume mokeja patys uz viska , tai irgi tik viena .. Man 27 . Dbr esu nhs irgi kategoriskai tik viena . As prasiau 2 , bet kateegoriskai pasake ne ,nes neleidzia taisykles smile.gif beto esu jauna ir sveika .

Na gal tikrai nuo klinikos priklauso . smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*KaraLinda* @ 2014 11 09, 11:35)
Na suprantu .  mirksiukas.gif  uk iki 36m tik viena tesodina. wink.gif

Airijoj iki 30m sodina viena,nuo 30 iki 35 sodina du,o virs35 jau tris...bet tiek pirmu tiek antru man sodino du..pirma karta man nebuvo trisdesimties smile.gif bet as pasakiau,kad noriu ir vos ne reikalavau,tai man ir isodino.
Atsakyti
QUOTE(*KaraLinda* @ 2014 11 09, 12:37)
O tu privaciai ?

As buvau vienoi privacioj klinikoi , kur butume mokeja patys uz viska , tai irgi tik viena .. Man 27 . Dbr esu nhs irgi kategoriskai tik viena .  As prasiau 2 , bet kateegoriskai pasake ne ,nes neleidzia taisykles smile.gif beto esu jauna ir sveika .

Na gal tikrai nuo klinikos priklauso .  smile.gif

Nhs, jo pagal taisykles tik 1 ir man, nes ir as sveika (pas mus neaiskus nevaisingumas), bet ta diena kai jau vyko isodinimas, susitariau, kad 2!
Atsakyti
[quote=Delfinukas,2014 11 09, 11:33]
sveikos
kai 7 metai nepastoji, tai jau niekas nebebaisu smile.gif o iš tikro, tai ir pirmo IVF metu tiek pat sukėlė, tačiau rezultate - nepavyko.
Papildyta:
O tai bus smagu,kad visi trys uzkibs... thumbup.gif faina vienu metu visi.....o kur cia taip dosniai po tiek deda?
Papildyta:

jei tai pirmas kartas,tai as ir rizikuociau,bet jei jau yra kinderuku ir vel trys,tai jau nezinau rolleyes.gif
[/quote]
Kristiana, čia tokia "dosni" VK. Matyt jų tokia taktika, jei užauga, tai ir deda. Užtad, kad jau ne pirmas bandymas ir tų kinderiukų dar neturim, laukiam nesulaukiam ax.gif O tavo testas tai labai gražus, sveikinu ir linkiu lengvo išnešiojimo 4u.gif
[/quote]
Nu jo Delfiniuk esu girdejus kad Lt dosniai dalina,bet galvojau gal kur uzsieni ir tas pats....suprantu tada tave,su vienu vargu trys ir rami galva....musu laukimo stazas buvo 10 metu,bet kaip pasiseke visi laukimo metai issitryne...to paties linkiu ir Jusu seimai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(florid @ 2014 11 09, 10:54)
Nhs, jo pagal taisykles tik 1 ir man, nes ir as sveika (pas mus neaiskus nevaisingumas), bet ta diena kai jau  vyko isodinimas, susitariau, kad 2!

Tai gal ir man reikes pazysti isodinimo diena kad du detu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(*KaraLinda* @ 2014 11 09, 13:15)
Tai gal ir man reikes pazysti isodinimo diena kad du detu biggrin.gif

Aisku prasyk....mane apziurejo,ta prasme svori ugi kojos dydi....sako galvoju,kad neturetu buti problemu su dvynukais....jei nesi ciuoliuke mini mergyte,tai prasyk bigsmile.gif
Atsakyti