Įkraunama...
Įkraunama...

IVF namuciai

Labas rytas mergytes 4u.gif Kaip laikotes? As savaitgeli visa sugebejau ramiai isbuti, be pagundos testuotis, na bet tik ateinu i darba, tai is galvos nekrenta....Specialiai nepirkau testo savaitgali, sakau nebus pagundu.....o siandien kazin kaip cia istversiu... g.gif
Atsakyti
labas,
primink, kuri šiandien tavo laukimo diena?
Atsakyti
QUOTE(Delfinukas @ 2014 11 10, 11:40)
labas,
primink, kuri šiandien tavo laukimo diena?

siandien be vienos dienos 2 savaites rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mycas: 10 lapkričio 2014 - 10:46
ir kaip jautiesi? smile.gif
Atsakyti
As jau pati zinok nebesuprantu,kaip cia jauciuos, tai skauda sonus tai nebeskauda, tai pykina, tai valgyt noriu tai jau nieko nebenoriu, jau penktadieni buvau tikra, kad susirgsiu.... blink.gif o siandien va visiskai gerai jauciuosi, tik sirdis kalatojasi kaip isprotejusi....negaliu visiskai darbe susikaupti..... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(mycas @ 2014 11 10, 11:28)
Labas rytas mergytes  4u.gif  Kaip laikotes? As savaitgeli visa sugebejau ramiai isbuti, be pagundos testuotis, na bet tik ateinu i darba, tai is galvos nekrenta....Specialiai nepirkau testo savaitgali, sakau nebus pagundu.....o siandien kazin kaip cia istversiu... g.gif

Jau laisvai gali gadinti,nes tikrai turi rodyti....dvi savaites,tai jau daug....nu ir tavo kantrybe thumbup.gif linkiu dvieju bruksneliu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kristiana1 @ 2014 11 10, 10:08)
Jau laisvai gali gadinti,nes tikrai turi rodyti....dvi savaites,tai jau daug....nu ir  tavo kantrybe  thumbup.gif  linkiu dvieju bruksneliu  4u.gif

Notejau ir as rasyt , kad kantrybe gelezine biggrin.gif

As jsu neuzilgo vaziuosiu i ligonine smile.gif biskuti bijau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(mycas @ 2014 11 10, 11:45)
siandien be vienos dienos 2 savaites  rolleyes.gif

Tai tu kaip ir as...man rytoj dvi sav po isidinimo....as jau 5 d pagadinau testuka mirksiukas.gif neistveriau biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(*KaraLinda* @ 2014 11 10, 12:10)

Nepergyvenk,suleis tralialiuskiu bus gerai...man jos patiko thumbup.gif o tas skausmas tai dzin,kol praduria kiauside paskui nieko...tikrai neverta bijoti...gero derliaus Jusu seimai 4u.gif lauksim ziniu smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kristiana1: 10 lapkričio 2014 - 11:15
QUOTE(*KaraLinda* @ 2014 11 10, 12:10)

Nebijok, viskas bus gerai 4u.gif laikom uz tave kumstukus mirksiukas.gif

as nezinau, as ko gero neigiamo atsakymo bijausi, todel ir tempiu iki paskutinio.... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(mycas @ 2014 11 10, 12:15)
Nebijok, viskas bus gerai  4u.gif  laikom uz tave kumstukus  mirksiukas.gif

as nezinau, as ko gero neigiamo atsakymo bijausi, todel ir tempiu iki paskutinio.... unsure.gif

Tai dar lb gadini sau nervus...jau toks laikas kad tikrai parodys...suzinosi ir busi rami....greit beg daryti sysiu ir siusk teigiamo testuko fotke biggrin.gif
Atsakyti
[quote=kristiana1,2014 11 10, 12:14]
Tai tu kaip ir as...man rytoj dvi sav po isidinimo....as jau 5 d pagadinau testuka mirksiukas.gif neistveriau biggrin.gif
Papildyta:

Cia po 5 dienu po isodinimo ar pries 5 dienas prie sueinant 2 sav testavaisi?
Papildyta:
o jeigu bus tik 1 bruksniukas, tai kaip as darbe apsibliovusi gi nesedesiu........jetau unsure.gif ...man tie visi hormonai ir ta nezinomybe tai tuoj nuo proto nusoksiu..... verysad.gif
Atsakyti
[quote=mycas,2014 11 10, 12:21]
[quote=kristiana1,2014 11 10, 12:14]
Papildyta:

Cia po 5 dienu po isodinimo ar pries 5 dienas prie sueinant 2 sav testavaisi?
Papildyta:
o jeigu bus tik 1 bruksniukas, tai kaip as darbe apsibliovusi gi nesedesiu........jetau unsure.gif ...man tie visi hormonai ir ta nezinomybe tai tuoj nuo proto nusoksiu..... verysad.gif
[/quote]
As testavausi 5 dpi ir jau vaiduokliavo,6 dpi jau rode antra bruksniuka....pas mane blastutes,tai as ir surizikavau taip anksti....lb norejau matyti kaip ryskeja rolleyes.gif koki turta tau ikele ir kiek? Va matai kaip ta nezinomybe tave kankina....bus teigiamas pamatysi,jei menesines neatejo,tai tik kad laukiesi 4u.gif
Atsakyti