Labas rytas mergytes
Kaip laikotes? As savaitgeli visa sugebejau ramiai isbuti, be pagundos testuotis, na bet tik ateinu i darba, tai is galvos nekrenta....Specialiai nepirkau testo savaitgali, sakau nebus pagundu.....o siandien kazin kaip cia istversiu...
QUOTE(Delfinukas @ 2014 11 10, 11:40)
siandien be vienos dienos 2 savaites
As jau pati zinok nebesuprantu,kaip cia jauciuos, tai skauda sonus tai nebeskauda, tai pykina, tai valgyt noriu tai jau nieko nebenoriu, jau penktadieni buvau tikra, kad susirgsiu....
o siandien va visiskai gerai jauciuosi, tik sirdis kalatojasi kaip isprotejusi....negaliu visiskai darbe susikaupti.....
QUOTE(mycas @ 2014 11 10, 11:28)
Labas rytas mergytes
Kaip laikotes? As savaitgeli visa sugebejau ramiai isbuti, be pagundos testuotis, na bet tik ateinu i darba, tai is galvos nekrenta....Specialiai nepirkau testo savaitgali, sakau nebus pagundu.....o siandien kazin kaip cia istversiu... 
Jau laisvai gali gadinti,nes tikrai turi rodyti....dvi savaites,tai jau daug....nu ir tavo kantrybe
QUOTE(kristiana1 @ 2014 11 10, 10:08)
Jau laisvai gali gadinti,nes tikrai turi rodyti....dvi savaites,tai jau daug....nu ir tavo kantrybe
linkiu dvieju bruksneliu 
Notejau ir as rasyt , kad kantrybe gelezine
As jsu neuzilgo vaziuosiu i ligonine
QUOTE(mycas @ 2014 11 10, 11:45)
Tai tu kaip ir as...man rytoj dvi sav po isidinimo....as jau 5 d pagadinau testuka
Papildyta:
QUOTE(*KaraLinda* @ 2014 11 10, 12:10)
biskuti bijau 
Nepergyvenk,suleis tralialiuskiu bus gerai...man jos patiko
QUOTE(*KaraLinda* @ 2014 11 10, 12:10)
biskuti bijau 
Nebijok, viskas bus gerai
as nezinau, as ko gero neigiamo atsakymo bijausi, todel ir tempiu iki paskutinio....
QUOTE(mycas @ 2014 11 10, 12:15)
Nebijok, viskas bus gerai
laikom uz tave kumstukus
as nezinau, as ko gero neigiamo atsakymo bijausi, todel ir tempiu iki paskutinio....
Tai dar lb gadini sau nervus...jau toks laikas kad tikrai parodys...suzinosi ir busi rami....greit beg daryti sysiu ir siusk teigiamo testuko fotke
[quote=kristiana1,2014 11 10, 12:14]
Tai tu kaip ir as...man rytoj dvi sav po isidinimo....as jau 5 d pagadinau testuka
neistveriau 
Papildyta:
Cia po 5 dienu po isodinimo ar pries 5 dienas prie sueinant 2 sav testavaisi?
Papildyta:
o jeigu bus tik 1 bruksniukas, tai kaip as darbe apsibliovusi gi nesedesiu........jetau
...man tie visi hormonai ir ta nezinomybe tai tuoj nuo proto nusoksiu.....
Papildyta:
Papildyta:
o jeigu bus tik 1 bruksniukas, tai kaip as darbe apsibliovusi gi nesedesiu........jetau
[quote=mycas,2014 11 10, 12:21]
neistveriau 
Papildyta:
Papildyta:
...man tie visi hormonai ir ta nezinomybe tai tuoj nuo proto nusoksiu..... 
[/quote]
As testavausi 5 dpi ir jau vaiduokliavo,6 dpi jau rode antra bruksniuka....pas mane blastutes,tai as ir surizikavau taip anksti....lb norejau matyti kaip ryskeja
koki turta tau ikele ir kiek? Va matai kaip ta nezinomybe tave kankina....bus teigiamas pamatysi,jei menesines neatejo,tai tik kad laukiesi
Papildyta:
Papildyta:
[/quote]
As testavausi 5 dpi ir jau vaiduokliavo,6 dpi jau rode antra bruksniuka....pas mane blastutes,tai as ir surizikavau taip anksti....lb norejau matyti kaip ryskeja