Įkraunama...
Įkraunama...

IVF namuciai

QUOTE(spinde @ 2014 11 13, 18:12)
Labas vakaras merginos. Na ir vel as cia. Siryt paskambino is klinikos ir pasake, kad mano HCG buvo padarytas kazkaip ne taip, todel parodymai buvo netikslus. Jis nuo 8621 paaugo 13759. Nu tokiam laikui tai per mazai, bet..... Siandien dar buvau pas kita gine, kuri lyg kazka ir mate puslyteje, bet aisku ne taip kaip turetusi matytis esant 8 savaiciu nestumui. I savo privacia klinika vaziuoju antradieni, nes ir gydytoja pati nesupranta kas su manim dedasi. g.gif

Antradieni gal jau pamatys kazka daugiau...ar dave sansu kokiu? Vaja as dbr tryznioju irgi,man snd 5 savaites,o skanas tik 27d....stiprybes ir kantrybes belaukiant 4u.gif
Atsakyti
nu mielosios nuvazivau su didziausia baime .. atrode sirdis islips is kruitnes, abu mano zirniukai dlaijosi gerai . abu 6 lasteliu . Sake geros kokybes, bet saldyti jau nesalde to vieno . Tad turiu du zirniukus isodintus pilvelyje , nereikejo net prasyti , gyditoja pati paklause , ar nieko pries jai des du , sakau zinoma ne wub.gif bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(*KaraLinda* @ 2014 11 13, 20:16)
nu mielosios nuvazivau su didziausia baime .. atrode sirdis islips is kruitnes, abu mano zirniukai dlaijosi gerai . abu 6 lasteliu . Sake geros kokybes, bet saldyti jau nesalde to vieno . Tad turiu du zirniukus isodintus pilvelyje , nereikejo net prasyti , gyditoja pati paklause , ar nieko pries jai des du , sakau zinoma ne  wub.gif  bigsmile.gif

KaraLinda 4u.gif , ramiu, kantriu dieneliu ir dideliu HCG skaiciuku rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Renete: 13 lapkričio 2014 - 18:28
QUOTE(Delfinukas @ 2014 11 13, 16:13)
čia pirmas IVF Foksiuke? sekmės dideliausios  4u.gif

Pirmas ir tikiuosi vienintelis 4u.gif
Tyrimai padaryti,viskas okei, miegu ramiai dabar blush2.gif Nuo penktadienio leisiuos gonali, treciadieni vel echo, ir tada ziures toliau kokiu vaistuku skirti ax.gif

Papildyta:
QUOTE(*KaraLinda* @ 2014 11 13, 18:16)
nu mielosios nuvazivau su didziausia baime .. atrode sirdis islips is kruitnes, abu mano zirniukai dlaijosi gerai . abu 6 lasteliu . Sake geros kokybes, bet saldyti jau nesalde to vieno . Tad turiu du zirniukus isodintus pilvelyje , nereikejo net prasyti , gyditoja pati paklause , ar nieko pries jai des du , sakau zinoma ne  wub.gif  bigsmile.gif

Na karalinda kuo didziausios sekmes..ir prasome laikyti zirniukus stipriai ir uzkresti mus savo virusiuku nestuke.gif 4u.gif
Atsakyti

na va, kaip puikiai mirksiukas.gif dabar belieka laukti ir sulaukti kuo geriausių naujienų smile.gif To ir linkiu!
Atsakyti
QUOTE(Delfinukas @ 2014 11 13, 17:41)
na va, kaip puikiai  mirksiukas.gif  dabar belieka laukti ir sulaukti kuo geriausių naujienų  smile.gif To ir linkiu!

Aciu, nesitikejau kad jie uzaugs iki siandien o dar kai pasiule abu idet , net akys nusvito .
Tik keistai nei eho dare nieko , nes man rizika del hiperstimuliacijos buvo . smile.gif
Turiu bilioteni , tai busiu rami namie smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kristiana1 @ 2014 11 13, 18:23)
Antradieni gal jau pamatys kazka daugiau...ar dave sansu kokiu? Vaja as dbr tryznioju irgi,man snd 5 savaites,o skanas tik 27d....stiprybes ir kantrybes belaukiant  4u.gif

tau gerai, visa trim dienom anksciau, nei as smile.gif , pamatysi savo stebukla. Man tai skanas til gruodzio 1 smile.gif
Atsakyti
Merginos, pries starta tyrimus kai daretes citomegalijos ir toksoplazmozes jum eme tik igG ar ir IgM irgi? pasidariau visus tyrimus ir ziuriu padaryta tik IgG unsure.gif Esme kad daktare kur dave tyrimu lapuka markeriu pabrauke tik igG o IgM ne. Tai vat klausimas ir iskilo ar ji tiesiok nedabraukė iki galo kur parasyta ImG ar speciailiai kad reikalinga tik IgG unsure.gif pasimeciau...
Atsakyti

super gerai !!! Ramaus laukimo ir nuostabiu skaiciuku 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Mercuria @ 2014 11 13, 19:25)
super gerai !!! Ramaus laukimo ir nuostabiu skaiciuku  4u.gif  4u.gif

skaiciu nebus smile.gif tik testas , cia uk nedaro kraujo , tik iskirtiniu atveju .. smile.gif
Bus ilgiausios mano gyvenimo dvi savaites doh.gif
Atsakyti
QUOTE(*KaraLinda* @ 2014 11 13, 18:57)
Aciu, nesitikejau kad jie uzaugs iki siandien o dar kai pasiule abu idet , net akys nusvito .
Tik keistai nei eho dare nieko , nes man rizika del hiperstimuliacijos buvo . smile.gif

Nu va kaip super! thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(*KaraLinda* @ 2014 11 13, 21:27)
skaiciu nebus smile.gif tik testas , cia uk nedaro kraujo , tik iskirtiniu atveju .. smile.gif
Bus ilgiausios mano gyvenimo dvi savaites  doh.gif

Nu va mergyt,o kas cia sake neduos dvieju...va ir dave...du stipruoliukai pas tave.dbr saugok ir prasyk kad pasiliktu....ramaus laukimo 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Galileja @ 2014 11 13, 20:15)
tau gerai, visa trim dienom anksciau, nei as  smile.gif , pamatysi savo stebukla. Man tai skanas til gruodzio 1  smile.gif

Atrodo kas tos trys dienos,bet mums jos kaip savaites doh.gif nieko iskentesim,mes gi moterys kaip reikiant mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(*KaraLinda* @ 2014 11 13, 19:57)

Man irgi jokio eho nedare pries sodinant,net sodinimo metu monitoriaus neijunge,neparode maziuku....sakau o jei liko svirkste? Sako mes patikrinam,nebijokit biggrin.gif kitom va visa idejima rodo o mum nieko doh.gif beja Airijoj ir kraujo nedaro,bet as pirma karta savavaliskai dariau,sikart kazkidel nedariau...nezinau del ko
Atsakyti