Įkraunama...
Įkraunama...

IVF namuciai

Man gydytojas paskyre ilga protokolo gydyma, liepe atvaziuoti, kai bus 21 ciklo diena (gali buti gruodzio 23 d.) Ir man neramu ar per savaite laiko, leidziantis vaistus (nes bus sventinis laikotarpis) reikes daryti echo, kaip ten viskas?Gal merginos papasakokit, kas susidure, kokia eiga nuo vaistu pradejimo, kiek kartu teko apsilankyti ir ka daryti?
Atsakyti
Labas visom 4u.gif

Sianakt siaubingai miegojau, visa nakti kazkokie priepoliai kankino, varciaus, blaskiaus, atrode kad kazkoks nerimas, kaip nerasciau sau vietos. Keista tokia savaijauta matomai nuo tu vaistu, vis noris giliai taip kvepuot, pilvas toks jautsrus lyg.

Vakar beje buvo trecia diena kaip susileidau vaistukus.. siandien pas giniu einu, suleis vaistu ir paziures kas ten ir kaip auga.

Kaip Jus laikotes?
Atsakyti
Laba ryta smile.gif
O kaip dbr skaiciuojas dienos po isodinimo
? Jai vakar isodino tai snd 1 DPI ? g.gif

Atsakyti
QUOTE(*KaraLinda* @ 2014 11 14, 10:41)
Laba ryta smile.gif
O kaip dbr skaiciuojas dienos po isodinimo
? Jai vakar isodino tai snd 1 DPI ?  g.gif

Labas,

Skaiciau mergaites cia rase, kad 1dpi skaiciuojas sekanti po isodinimo.
Atsakyti
QUOTE(Mercuria @ 2014 11 14, 10:13)
Labas,

Skaiciau mergaites cia rase, kad 1dpi skaiciuojas sekanti po isodinimo.

taip ir maniau smile.gif

Vaje kaip as ciaudau.. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(elli85 @ 2014 11 14, 11:14)
Man gydytojas paskyre ilga protokolo gydyma, liepe atvaziuoti, kai bus 21 ciklo diena (gali buti  gruodzio 23 d.) Ir man neramu ar per savaite laiko, leidziantis vaistus (nes bus sventinis laikotarpis) reikes daryti echo, kaip ten viskas?Gal merginos papasakokit, kas susidure, kokia eiga nuo vaistu pradejimo, kiek kartu teko apsilankyti ir ka daryti?

Labas.Man buvo taikytas ilgasis protokolas...21d pradejau slopinancius( mano buvo purskiami i nosi).Atejo menesines,pasiskambinau paskyre 5 ciklo diena skana..Tada sulaukiau skambucio,kad 7 cd galiu pradet Gonali( tai buvo ketvirtadienis) ir lygiai uz savaites pirmas skanas po injekciju,o paskui seke skanas po keliu dienu ir taip iki galo.Visu vizitu metu pridavinejau krauja,nes stebejo hormonus....Va pas mane buvo toks protokolas...Tikiuosi kazkiek padesiu tau apsiskaiciuot ilgo protokolo eiga... mirksiukas.gif
Atsakyti
Kristiana1, kaip tu laikais? Marselle?

*KaraLinda*, tada laukiu II 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Mercuria @ 2014 11 14, 11:28)

*KaraLinda*, tada laukiu II  4u.gif

As katik po skano smile.gif isitvirtino 1 is 3,aisku dar yra tikimybe,kad antras veliau pasimatys,bet siai dienai maciau 1 smile.gif ateit po poros sav paziuret kaip plaka sirdute smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Marselle @ 2014 11 14, 11:34)
As katik po skano smile.gif isitvirtino 1 is 3,aisku dar yra tikimybe,kad antras veliau pasimatys,bet siai dienai maciau 1  smile.gif ateit po poros sav paziuret kaip plaka sirdute smile.gif

tai kiek savaiteliu jau yra ?
Papildyta:
https://www.youtube....h?v=Q9aVp912ddo

Labai patiko kaip ji kalba smile.gif cia kas angliskai supranta mirksiukas.gif apie laukima 2 savaiciu
Atsakyti
QUOTE(Marselle @ 2014 11 14, 13:34)
As katik po skano smile.gif isitvirtino 1 is 3,aisku dar yra tikimybe,kad antras veliau pasimatys,bet siai dienai maciau 1  smile.gif ateit po poros sav paziuret kaip plaka sirdute smile.gif

Nu saunumelis 4u.gif labai jau nori dvieju? biggrin.gif As ir kazkaip vis pagalvoju apie du..giliai sirdi buciau laiminga,bet kartu ir bijociau.Mano vyras dar krato galva,kad triju nenori,bet mes dar turim snaigiuku,gal sakau kada pavyks ikalbeti smile.gif Mes abu is triju vaiku seimos,tai kaip mums cia atsilikt schmoll.gif
Papildyta:
QUOTE(Mercuria @ 2014 11 14, 12:28)

*KaraLinda*, tada laukiu II  4u.gif

Aciu kad paklausei mirksiukas.gif Nieko as hiper jau baigia mane palikti,tai jauciuosi daug geriau..Ryt gadinu vel elektronini testuka,ziuresiu ka rodys,koki savaiciu skaiciu. rolleyes.gif Sianakt sapnavau kosmarus,vakar pries eidama gult apsilankiau pasisektukiu skyreli,o ten diskusija apie genetinius tyrimus,apie issigimimus,tai visa nakti man popieriai kazkokie,tyrimai...Nu kosmaras doh.gif
Atsakyti
QUOTE(kristiana1 @ 2014 11 14, 14:30)
Nu saunumelis  4u.gif labai jau nori dvieju? biggrin.gif As ir kazkaip vis pagalvoju apie du..giliai sirdi buciau laiminga,bet kartu ir bijociau.Mano vyras dar krato galva,kad triju nenori,bet mes dar turim snaigiuku,gal sakau kada pavyks ikalbeti  smile.gif Mes abu is triju vaiku seimos,tai kaip mums cia atsilikt  schmoll.gif

As labai apsidziaugiau,kad 1 blush2.gif
Aisku butu 2 irgi dziaugciaus,bet geriau 1. Mes dar 5 saldytus turim jei dar kada sugalvotume,bet abejoju smile.gif visa laika norejau 2 vaiku
Atsakyti
QUOTE(Marselle @ 2014 11 14, 12:34)

4u.gif labai smagu!!! mmmmm, kaip gera skaityt tokius gerius... kazkaip paciai atrodo viskas bus gera, o kaipgi kitaip..
nepamenu kiek tau sav? eina sau... visiskai fantastika sirdele pamatyt manau bus... Laukiu kartu 4u.gif

Kristiana1 ryt butinai ilysiu paziuret ka testukas ake, pasidalink bigsmile.gif
neskaityk pries miega visokiu tokiu... kokia pasaka paklausyk geriau biggrin.gif

Atsakyti