Aciu Nuojauta, Karalinda, kolkas dziaugiuos ir as, neblogas derliukas. Tikiuos visi bus geri.
kristiana1 leidziuos 325ml Bravelle (stimuliuojantys), o nuo sekmadienio dar ir Orgalutran prisides.
Ne tokie pas mane vaistukai kaip pas jus, bet manau atitikmenys cia.
Radau tik kad BRAVELLE is used to stimulate egg maturation, and for multiple follicular development in women who are able to produce and release eggs (ovulate).
o Orgalutran - Preventing premature ovulation in women having controlled ovarian hyperstimulation.
QUOTE(Marselle @ 2014 11 14, 19:35)
Ačiū Marselle, labai tikiuosi jie augs ir toliau. Pati dar netikiu, po tiek nesėkmingo laiko...
Nemoku testuko ikelt

Sveikutes.Nu niekaip nemoku ikelti rytinio testuko nuotraukos,visaip bandziau....nebetekau kantrybes isvis nekelsiu...supykau ant saves
parode 3+ pregnant...vadinasi auga ten viskas gerai.Dadedant dar dvi savaites pliuso gaunasi 5 sav su pliusu.Taip ir yra

QUOTE(kristiana1 @ 2014 11 15, 17:15)
Sveikutes.Nu niekaip nemoku ikelti rytinio testuko nuotraukos,visaip bandziau....nebetekau kantrybes isvis nekelsiu...supykau ant saves
parode 3+ pregnant...vadinasi auga ten viskas gerai.Dadedant dar dvi savaites pliuso gaunasi 5 sav su pliusu.Taip ir yra 

viskas gerai saulel

As galvoju kada pagadinti pirma testuka .. jauciu tik kokios 9dpi..

QUOTE(*KaraLinda* @ 2014 11 15, 19:40)
viskas gerai saulel
anksciau vistiek nieko nerodys

Pas tave keliu dienu mazyliai?

QUOTE(kristiana1 @ 2014 11 15, 19:29)
Jai pirmad buvo punkcija , krtvirtad sodino , tai 2 ar 3 dienu skaitos?

QUOTE(kristiana1 @ 2014 11 15, 18:15)

Kristiana nesipyk, juk svarbiausia tu matai testą su gerais rodikliais

Papildyta:
QUOTE(*KaraLinda* @ 2014 11 15, 18:40)
viskas gerai saulel
anksciau vistiek nieko nerodys

KaraLinda irgi gyveni užsienyje? kraujo tyrimo nedaro?
Papildyta:
o kaip Marseles savijauta? kelinta diena dabar tavo skaitosi?
QUOTE(Delfinukas @ 2014 11 15, 20:13)
Kristiana nesipyk, juk svarbiausia tu matai testą su gerais rodikliais 
Papildyta:
Papildyta:

Papildyta:
Papildyta:
As siaurinei airijoj , tai nedaro . Daro tik iskirtiniu atveju, kai turejau negimdini, nestumo nemate per skana , tada dare hcg buvo 16000 tai dar karta panarsevir atrado , aosq ne ten kur turejo but :/
QUOTE(*KaraLinda* @ 2014 11 15, 21:20)
As siaurinei airijoj , tai nedaro . Daro tik iskirtiniu atveju, kai turejau negimdini, nestumo nemate per skana , tada dare hcg buvo 16000 tai dar karta panarsevir atrado , aosq ne ten kur turejo but :/
Oi su ta kantrybe sunku,pameinu aš jau 5d po blastutes ydejimo gadinau...bet buvo strioko gal tik po puswaladzio teparode blankiai blankiai ,ir paskui kiekviena d tik ryškėjo ir ryškėjo...tad gal geriau Neskubėk..

QUOTE(kyka666 @ 2014 11 16, 10:49)
Oi su ta kantrybe sunku,pameinu aš jau 5d po blastutes ydejimo gadinau...bet buvo strioko gal tik po puswaladzio teparode blankiai blankiai ,ir paskui kiekviena d tik ryškėjo ir ryškėjo...tad gal geriau Neskubėk..

KARALINDA Tavo vietoj as kokia 7dpi jau pradeciau gadint.Sakei turi daug testuku,tai smagu bus matyt kaip juostele ryskes

QUOTE(kyka666 @ 2014 11 16, 08:49)

Nu man pagadinus 5 d nieko nerodytu , pas mane ne blastutes ..