Įkraunama...
Įkraunama...

IVF namuciai

QUOTE(Jonalita @ 2014 11 05, 14:17)
Aciu kad priemete i buri. as labai tyli esu, visada visus isgyvenimus savyje laikau...manau pasekoje dabar ir sedziu darbe, (kuriame vien tik vyrai, vienintele moteris esu) apsizliumbusi iki ausu ir negaliu sustoti.... susigriebiau, kad blogai man, nebesusitvarkau su savimi  verysad.gif perdaug viskas painu.

gyvenu Norvegijoje, ir visas gydymas vyksta cia. Mums nusatytas neiaiskios kilmes nevaisingumas. Gal yra mergaiciu kurios taipapt gydosi NO, gal galetu atsiliepti. Turiu vilti susirasti lietuviu seima kuri daresi IVF ta pacia diena su manimi, bet as neisdrysau uzkalbinti, (uz uzuolaidos isgirdau kalbant lietuviskai).

Sveika, as dariausi norgej (bet as tikrai ne ta, kuri kalbejo uz uzuolaidos) smile.gif
Atsakyti
Labas rytas, man snd jau 9 stimulacijos diena, pilve vyksta veiksmas , skauda sonus karts nuo karto , tai juk normalu ? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*KaraLinda* @ 2014 11 06, 11:13)
Labas rytas, man snd jau 9 stimulacijos diena, pilve vyksta veiksmas , skauda sonus karts nuo karto , tai juk  normalu ? smile.gif

4u.gif Tikriausiai normalu, man irgi skaudejo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*KaraLinda* @ 2014 11 06, 10:13)
Labas rytas, man snd jau 9 stimulacijos diena, pilve vyksta veiksmas , skauda sonus karts nuo karto , tai juk  normalu ? smile.gif

Labas. Manau, kad normalu, juk auga folikulai, didėja apimtys jų mirksiukas.gif Mano pilvas irgi buvo pasiputęs šiek tiek.
Atsakyti
Matau turim nauju mergyciu,,sveikinu prisijungus pas mus i rateli 4u.gif o mano naujienos mane nustebino...pasirodo pas mane gavosi hiperstimuliacija,net nustebau...ispunktavo tik 12 ir va kad nori.vaikstau kaip balionas,skysciu aplink kiausides prisikaupe,turiu ir kelias cistas...padare pilna kraujo tyrima,organai nestreikuoja,sako su kiekviena diena tas vanduo turetu mazeti....keista man paciai,po sitiek laiko,mazdaug po isodinimo praejus keturiom dienom pasireiske doh.gif
Atsakyti
QUOTE(kristiana1 @ 2014 11 06, 12:48)
Matau turim nauju mergyciu,,sveikinu prisijungus pas mus i rateli  4u.gif  o mano naujienos mane nustebino...pasirodo pas mane gavosi hiperstimuliacija,net nustebau...ispunktavo tik 12 ir va kad nori.vaikstau kaip balionas,skysciu aplink kiausides prisikaupe,turiu ir kelias cistas...padare pilna kraujo tyrima,organai nestreikuoja,sako su kiekviena diena tas vanduo turetu mazeti....keista man paciai,po sitiek laiko,mazdaug po isodinimo praejus keturiom dienom pasireiske  doh.gif

laukiau naujuenu is taves smile.gif
linkiu,kad greiciau issivaiksciotu tie skysciai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Marselle @ 2014 11 06, 13:51)
laukiau naujuenu is taves smile.gif 
linkiu,kad greiciau issivaiksciotu tie skysciai  4u.gif

siandien pasimatavau pilvo apimti.rytoj vel matuosiu ir stebesiu ar leidziuosi ar tinstu...tikiu giliai,kad viskas bus gerai...sesutes is kliniku ir skambina kasdien klausia kaip jauciuosi...as ir gudri,nesakiau,kad testa pasidariau,nes bijojau kad gausiu velniu,nes pirma karta taip buvo ax.gif as tik paklausiau,ar negali pakenkti nestumui,jei as laukiuosi?sako,kad ne,kad viskas bus gerai....as galvoju,kad cia gavosi tokia reakcija kiausidziu I implantacija....
Atsakyti
QUOTE(kristiana1 @ 2014 11 06, 13:31)
siandien pasimatavau pilvo apimti.rytoj vel matuosiu ir stebesiu ar leidziuosi ar tinstu...tikiu giliai,kad viskas bus gerai...sesutes is kliniku ir skambina kasdien klausia kaip jauciuosi...as ir gudri,nesakiau,kad testa pasidariau,nes bijojau kad gausiu velniu,nes pirma karta taip buvo  ax.gif as tik paklausiau,ar negali pakenkti nestumui,jei as laukiuosi?sako,kad ne,kad viskas bus gerai....as galvoju,kad cia gavosi tokia reakcija kiausidziu I implantacija....

o tu ne LT?
Atsakyti
QUOTE(Marselle @ 2014 11 06, 15:01)
o tu ne LT?

Ne as Airijoj dariausi abu apvaisinimus.... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kristiana1 @ 2014 11 06, 14:36)
Ne as Airijoj dariausi abu apvaisinimus....  smile.gif

aa,nu matai, ir 100% pavyko abu thumbup.gif
Atsakyti
Kazkieno zmona,ar kartojot HCG?
Atsakyti
sveiki kita savaite turiu pirmus tyrimus AHM blood esta ir AFC scana?ka jie ten matys pertuos tyrimus man gal zinot? smile.gif
Atsakyti