Įkraunama...
Įkraunama...

IVF namuciai

QUOTE(kristiana1 @ 2014 11 06, 14:36)
Ne as Airijoj dariausi abu apvaisinimus....  smile.gif

paskutiniu metu dauguma merginų IVF darėsi užsienyje ir daugumai pavyko nestuke.gif , o kas iš mūsų gretų darosi LT?
Atsakyti
QUOTE(kristiana1 @ 2014 11 06, 12:48)
Matau turim nauju mergyciu,,sveikinu prisijungus pas mus i rateli  4u.gif  o mano naujienos mane nustebino...pasirodo pas mane gavosi hiperstimuliacija,net nustebau...ispunktavo tik 12 ir va kad nori.vaikstau kaip balionas,skysciu aplink kiausides prisikaupe,turiu ir kelias cistas...padare pilna kraujo tyrima,organai nestreikuoja,sako su kiekviena diena tas vanduo turetu mazeti....keista man paciai,po sitiek laiko,mazdaug po isodinimo praejus keturiom dienom pasireiske  doh.gif

Kristiana1, man ispunktavo 10 ir tai gavosi hiperstimuliacija. Ir ja ivardino tik 7oj nestumo savaitej. Taip kad pasitaiko tokie dalykai.. O lengva hiperstimuliacijos forma netgi padeda pastojimui. Kokiu budu tiksliai nezinau, bet labai daug kas su hiper yra pastoje. Sako reikia valgute daug baltymu ir gerti daug vandens - padeda greciau pagyti 4u.gif

QUOTE(renatuska23 @ 2014 11 06, 17:59)
sveiki kita savaite turiu pirmus tyrimus AHM blood esta ir AFC scana?ka jie ten matys pertuos tyrimus man gal zinot? smile.gif

Renatuska23, su siais tyrimais tau nustatys tavo kiausidziu rezerva- t.y ar turi pakankamai kiausialasciu savo kiausidese. AMH yra kraujo tyrimas, o AFC- antral follicle count - daromas vidiniu echoskopu. Per ekrana ziures tavo kiausides ir skaiciuos kiek matosi mazu folikuliuku 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(burbuliacija @ 2014 11 06, 21:28)
Kristiana1, man ispunktavo 10 ir tai gavosi hiperstimuliacija. Ir ja ivardino tik 7oj nestumo savaitej. Taip kad pasitaiko tokie dalykai.. O lengva hiperstimuliacijos forma netgi padeda pastojimui. Kokiu budu tiksliai nezinau, bet labai daug kas su hiper yra pastoje.  Sako reikia valgute daug baltymu ir gerti daug vandens - padeda greciau pagyti  4u.gif
Renatuska23, su siais tyrimais tau nustatys tavo kiausidziu rezerva- t.y ar turi pakankamai kiausialasciu savo kiausidese. AMH yra kraujo tyrimas, o AFC- antral follicle count - daromas vidiniu echoskopu. Per ekrana ziures tavo kiausides ir skaiciuos kiek matosi mazu folikuliuku  4u.gif

O as vakar dar uzradau toki straipsni,kad hiperstimuliacija issaukia daugiavaisis nestumas..kaip manot cia tiesa?va man ji pasireiske ketvirta diena kazkur po isodinimo....kazkaip bijau kad nepakenktu mestumui doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kristiana1: 06 lapkričio 2014 - 20:42
Sveikos, siuo metu tik stimuliuojuos bet vasario menesu zadam darytis IvF! Turiu pks. Gal kas Lt dares pas Zydruna Zeba? g.gif
Pries darantis ivf kaip reikia pasiruosti, galima turet stimuliacijas ar ne?
Atsakyti
QUOTE(kristiana1 @ 2014 11 06, 20:40)
O as vakar dar uzradau toki straipsni,kad hiperstimuliacija issaukia daugiavaisis nestumas..kaip manot cia tiesa?va man ji pasireiske ketvirta diena kazkur po isodinimo....kazkaip bijau kad nepakenktu mestumui  doh.gif

Negirdejus tokios teorijos, neisivaizduoju, gal ir gali taip buti. O kiek tau sodino? Lengva hiper nestumui tikrai nepakenks 4u.gif

QUOTE(austela @ 2014 11 06, 20:40)
Sveikos, siuo metu tik stimuliuojuos bet vasario menesu zadam darytis IvF! Turiu pks. Gal kas Lt dares pas Zydruna Zeba? g.gif

O kam tu stimuliuojies pries IVF nelabai supratau? Jus IUI darot? siaip pries IVF nereiktu jokiu papildomu stimuliaciju, geriausiai butu duoti organizmui sukaupti jegas, pasistiprint papildais ir pan 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Delfinukas @ 2014 11 06, 19:16)
paskutiniu metu dauguma merginų IVF darėsi užsienyje ir daugumai pavyko  nestuke.gif , o kas iš mūsų gretų darosi LT?

As Lt darausi'
Atsakyti

o kam reikia stimuliuotis jei IVF tik vasario mėnesį?
Atsakyti
QUOTE(Delfinukas @ 2014 11 06, 21:19)
o kam reikia stimuliuotis jei IVF tik vasario mėnesį?

Uk stimuliuoja ir paprastam cikle , jai neina niekaip pastoti , cia viska isbando iki ivf . Aisq yr tam tikri vaistai manau
Atsakyti
QUOTE(burbuliacija @ 2014 11 06, 21:45)
Negirdejus tokios teorijos, neisivaizduoju, gal ir gali taip buti. O kiek tau sodino?  Lengva hiper nestumui tikrai nepakenks  4u.gif
O kam tu stimuliuojies pries IVF nelabai supratau? Jus IUI darot?  siaip pries IVF nereiktu jokiu papildomu stimuliaciju, geriausiai butu duoti organizmui sukaupti jegas, pasistiprint papildais ir pan  4u.gif

As nezinau pas mane lengva ar sunki g.gif padare skana,sake,kad normalu,nera kritine situacija....tik kad pilvas tai issiputes ojojoj....man isodino dvi kaip sake labai geros kokybes blastutes (5d)....
Atsakyti

ZZ geriai daro tik IUI, siulo jis pas save ir iVF (ir mums siule) bet kiek domejausi jis su jais mazai labai patirties turi, ir sekmingu pas ji tai ten nezinau ar buve, gal kas nors atsiras skyrelyje , bet as negirdejus 4u.gif … gal labiau patyrusi gydytoja pasirinkciau 4u.gif
Atsakyti

mano pažįstama darėsi pas jį, tai nepavyko IVF, bet tai dar nereiškia, kad ir jums nepavyks, gi visaip būna. Sėkmės 4u.gif
Atsakyti
Gal galite suteikti informacijos, kas praėję IVF kelią, prieš kiek laiko reikia kreiptis pas gydytoją, ruošiantis IVF procedūrai. Ar tyrimus reikia iš anksto pasidaryt? Ačiū
Atsakyti