Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

QUOTE(JMD @ 2014 11 10, 11:34)
as su 110 cm perku 14. man idealiai. tik kadangi nemegstu buti aptempta, tai krenta man laisvai, bet neplevesuoja biggrin.gif turiu itarima, kad tiktu ir 12, tik del lasinio ant pilvo perku laisvesni, kad nesimatytu biggrin.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif ok supratau.. reik tarp 10-12 man
Atsakyti

TURIM PRADETUS RINKTI UZSAKYMUS IS SIU PARDUOTUVIU. KVIECIU JUNGTIS drinks_cheers.gif
RUBAI, AVALYNE:

www.ae.com
www.aldo.com
www.fossil.com
www.lordandtaylor.com
www.starbucksstore.com
www.desigual.com
www.columbia.com
NIKE
www.loft.com
www.danswearsoliutions.com
www.dillards.com
www.harney.com
www.collectionsetc.com
www.jcrew.com
www.bluefly.com
www.apple.com
www.urbanoutfitters.com
www.yoox.com
www.saksoff5th.com
www.jomashop.com
www.gap.com
www.hautelook.com
www.landsend.com
www.calvinklein.com
www.sierratradingpost.com
www.polo.com
www.anntaylor.com

PREKES MUSU VAIKUCIAMS:

www.1stopkidzshop.com
www.lego.com
www.carters.com
www.disney.com

PREKES MUSU GROZIUI:

TBS
GNDL
www.sephora.com
www.misshaus.com
www.thelaundress.com
www.bareescentuals.com
www.stockngo.com
www.sigmabeauty.com -10%
www.vitacost.com
www.lilydirect.com
www.iherb.com
www.fragranceshop.com-15%
www.paulaschoice.com
www.1-save-on-lenses.com
www.theperfumespot.com
www.drugstore.com

Atsakyti
Laba diena 4u.gif

noriu pasiūlyti per mergaites pirktas naujas gymboree pašiltintas kelnytes 12 mėn.
Kaina 25 lt. Vilnius
Atsprašau už tokią foto biggrin.gif
user posted image
user posted image
Atsakyti
Laba , kaip ieiti i Calvin Klein blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(TrioSSS @ 2014 11 10, 12:39)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  ok supratau.. reik tarp 10-12 man

lotuliukas.gif joooa. jei turi laibesni liemeni ir lieknesnes slaunis ar panasiai, tada i mazesne puse. jei kazkokia rinke, kuri negraziai virs kelniu rumbo kaba, ar apvalesnes slaunikes, kurias aptempus nebais stiliu islauzi, tada i didesne biggrin.gif

beeeeeeeeeet lotuliukas.gif as pazistu dar ir tokiu, kurios su mano ruros plociu stebuklingai krenta ir is 8 dydzio. taip kad kol nepabandysi, nezinosi biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo JMD: 10 lapkričio 2014 - 12:52
Aciu visai komandai uz siuntinuka wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2014 11 10, 12:51)
lotuliukas.gif joooa. jei turi laibesni liemeni ir lieknesnes slaunis ar panasiai, tada i mazesne puse. jei kazkokia rinke, kuri negraziai virs kelniu rumbo kaba, ar apvalesnes slaunikes, kurias aptempus nebais stiliu islauzi, tada i didesne biggrin.gif

beeeeeeeeeet  lotuliukas.gif as pazistu dar ir tokiu, kurios su mano ruros plociu stebuklingai krenta ir is 8 dydzio. taip kad kol nepabandysi, nezinosi biggrin.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2014 11 10, 13:51)
beeeeeeeeeet  lotuliukas.gif as pazistu dar ir tokiu, kurios su mano ruros plociu stebuklingai krenta ir is 8 dydzio. taip kad kol nepabandysi, nezinosi biggrin.gif

Yra dar ir tokiu, kurios isibruka ir tik pacios vienos galvoja kad kuo puikiausiai telpa biggrin.gif biggrin.gif : D
Atsakyti
QUOTE(ramka @ 2014 11 10, 11:18)
Aciu vistiek mirksiukas.gif Dazniausiai visgi 4 renkuos smile.gif

ramka o kiek cm Jusu klubai? wink.gif
su 91 cm tikrausiai 2 dydzio reiktu tu kelnyciu? wink.gif
Atsakyti
Paskutine diena siulau kelias per mergytes pirktas prekytes 4u.gif

Nauji, supakuoti Carters triusikeliai, rasomas dydis 6-7, bet manau bus labiau 5-6 metams.Abeji uz 53 lt su siuntimu (seb bankas)

user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(barbarise @ 2014 11 10, 13:09)
Yra dar ir tokiu, kurios isibruka ir tik pacios vienos galvoja kad kuo puikiausiai telpa biggrin.gif biggrin.gif : D

dekui mergaites

JMD thumbup.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(barbarise @ 2014 11 10, 14:09)

gal gyvena kreivu veidrodziu karalystej biggrin.gif ne viena juk gatvej matai tokia per didele savo rubams, ir man visada kyla klausimas ar ji kvepuoja, nes rodos ikveps ir visos siules issitaskys i sonus biggrin.gif bet tai gal as kam keistai atrodau biggrin.gif
Atsakyti