as su 110 cm perku 14. man idealiai. tik kadangi nemegstu buti aptempta, tai krenta man laisvai, bet neplevesuoja turiu itarima, kad tiktu ir 12, tik del lasinio ant pilvo perku laisvesni, kad nesimatytu
joooa. jei turi laibesni liemeni ir lieknesnes slaunis ar panasiai, tada i mazesne puse. jei kazkokia rinke, kuri negraziai virs kelniu rumbo kaba, ar apvalesnes slaunikes, kurias aptempus nebais stiliu islauzi, tada i didesne
beeeeeeeeeet as pazistu dar ir tokiu, kurios su mano ruros plociu stebuklingai krenta ir is 8 dydzio. taip kad kol nepabandysi, nezinosi
joooa. jei turi laibesni liemeni ir lieknesnes slaunis ar panasiai, tada i mazesne puse. jei kazkokia rinke, kuri negraziai virs kelniu rumbo kaba, ar apvalesnes slaunikes, kurias aptempus nebais stiliu islauzi, tada i didesne
beeeeeeeeeet as pazistu dar ir tokiu, kurios su mano ruros plociu stebuklingai krenta ir is 8 dydzio. taip kad kol nepabandysi, nezinosi
Paskutine diena siulau kelias per mergytes pirktas prekytes Nauji, supakuoti Carters triusikeliai, rasomas dydis 6-7, bet manau bus labiau 5-6 metams.Abeji uz 53 lt su siuntimu (seb bankas)
gal gyvena kreivu veidrodziu karalystej ne viena juk gatvej matai tokia per didele savo rubams, ir man visada kyla klausimas ar ji kvepuoja, nes rodos ikveps ir visos siules issitaskys i sonus bet tai gal as kam keistai atrodau