Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

Mergiukai, ar papirkot nors kiek Sephora? ax.gif

O jums puslapis veikia? Dar noru turiu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(flixe @ 2014 11 07, 09:20)
Mergiukai, ar papirkot nors kiek Sephora?  ax.gif

O jums puslapis veikia? Dar noru turiu  lotuliukas.gif

bent anskti ryte man tai veike puslapis, o vakar per pietus preke siunciau, negavau , kad uzsakyta 4u.gif

beje, dabar irgi man veikia sephoros psl
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lyn: 07 lapkričio 2014 - 08:35
Rudaplauke, ar planuojat pirkti Uniqlo? g.gif Nes aš čia medžioju, viskas dingsta, jau ketvirtą kartą siunčiu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Lyn @ 2014 11 07, 09:35)
bent  anskti ryte  man  tai  veike  puslapis,  o  vakar  per  pietus  preke  siunciau,  negavau  , kad  uzsakyta  4u.gif

beje, dabar  irgi  man  veikia  sephoros  psl

As irgi per pietus siunciau, bet kad uzsakyta negavau 4u.gif
Aciu, per telefona man neveikia vis dar, reikia kompiuteri isijungti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(uogelle @ 2014 11 07, 00:34)
Jei dar aktualu, tai tiesiog jos tvirtos ir tamprios, kaip ir minėjo gerai apspaudžia kur reikia smile.gif
o dėl dydžių, tai aš su 102 imu M. 
kas klausė dėl 108, tai geriau L rinktis, jos tikrai nedidintos.

dekui, pradzioje nusiunciau L, paskui pakeiciau i M.... nu tikrai dabar jau geda prasyti kad vel keistu biggrin.gif doh.gif imes mane paskui i koki juoda sarasa biggrin.gif gal bandysiu braskintis i M su 108 cm ar jau jokiu sansu?
Atsakyti
Labas rytas, Loren, gal bus vakare naujos dezutes? bigsmile.gif
Atsakyti
Sveiki smile.gif ,ANN taylor pirksit?
Atsakyti
Labas rytas, merginos, vakar siunciau uzsakyma, bet negavau, kad priimti ar uzsakyta.. g.gif ar gavote jus ji? 4u.gif
Atsakyti
Merginos, is kur perkate savo mazoms princesems karnavalines sukneles?
Atsakyti
QUOTE(A sol' @ 2014 11 07, 09:05)
Merginos, is kur perkate savo mazoms princesems karnavalines sukneles?

Gymboree praejusia savaite buvo labai geros akcijos, dabar tik reikia melstis kad atsiustu ir kad Rudaplaukei uztektu kantrybes su visokiais feju sparnais ir burtu lazdelem biggrin.gif blush2.gif
Sudetinga uzduotis, bet kokia bus laiminga mano dukryte.... wub.gif
Atsakyti
QUOTE(FranShan @ 2014 11 06, 23:12)
Gal žinote kaip šios firmos paltukų kokybė ?ir ar atitinka dydy,nėra didinti ?  4u.gif
http://www1.macys.co...Type=PDPZ1_Pos2

del dydzio nezinau, bet kazkada buvau skaiciusi, kad turincios mergaites gyre kokybe smile.gif

bet as galvoju, jei jau tokia nemaza pradine kaina, tai galetu buti ir kailis naturalus ir oda naturali, o ne dirbtine ax.gif
Atsakyti
QUOTE(savita1 @ 2014 11 06, 21:42)
as nematau nuolaidos papildomos g.gif

kiek supratau jau negalio 50$ nuo 100$, tai tuomet ramu, nes uzsisakiau regis per mazas tympas, jei nenupirko tai Valio ax.gif
Atsakyti