Įkraunama...
Įkraunama...

Būsimos nėštukės

QUOTE(nefifi @ 2014 12 01, 09:43)
Labas rytas,

Iveina, nelabai įsivaizduoju dėl tavo problemos ką patarti... realiai pati bamba tikrai negalėtų skaudėti, nebent nerviškai reaguoja kontaktuojant su vidaus organais, ar kaip čia išsireiškus...būna kažkokios bambos išvaržos, bet nemanau, kad tavo atveju tas ir yra. Ir šiaip jei sakai, kad tau ne tik dabar, bet ir anksčiau karts nuo karto suskausdavo, tas žinok keistoka. Anatomiškai tikrai nežinau, kas konkrečiai yra už jos g.gif  vistiek siūlyčiau pasikonsultuoti bent jau su šeimos daktaru, mažu susidūrę bus...

Tai vat ir man kirba mintis, kad kai jau eisiu tikrintis sveikatos, užklausiu ir dėl to. Na maža kas unsure.gif

Nefifi, žinok man labai nepatinka tavo BT unsure.gif bent norėtųsi tikėti, kad II ciklo fazė nebebus tokia trumpa, kaip kad būdavo rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Iveina @ 2014 12 01, 09:12)
Tai vat ir man kirba mintis, kad kai jau eisiu tikrintis sveikatos, užklausiu ir dėl to. Na maža kas  unsure.gif

Nefifi, žinok man labai nepatinka tavo BT  unsure.gif bent norėtųsi tikėti, kad II ciklo fazė nebebus tokia trumpa, kaip kad būdavo  rolleyes.gif

patikėk.... man jau nieko nebesinori. Aš, aišku, nežinau, kaip sureagavo ovitrelis ir koks dufo poveikis, bet jei jau stimuliuojant neina 2 fazės sutvarkyt, tai jau bėda.. būkim optimistais - tai tik implantacinis pakritimas laugh.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(nefifi @ 2014 12 01, 10:36)
patikėk.... man jau nieko nebesinori. Aš, aišku, nežinau, kaip sureagavo ovitrelis ir koks dufo poveikis, bet jei jau stimuliuojant neina 2 fazės sutvarkyt, tai jau bėda.. būkim optimistais - tai tik implantacinis pakritimas laugh.gif doh.gif

būkim būkim drinks_cheers.gif svarbiausia, kad implantacinis pakritimas baigtųsi ne rytoj doh.gif laugh.gif juokas pro ašaras unsure.gif
Atsakyti
Nefifi bigsmile.gif laikau kumščius toliau !!!
Atsakyti
QUOTE(Iveina @ 2014 12 02, 08:18)
Nefifi  bigsmile.gif laikau kumščius toliau !!!

biggrin.gif Laikom laikom. Tik aš jau esu savo praktikoje mačiusi gražių grafikų, ir su "pakritimais" ir be jų.
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif
Nefifi 4u.gif 4u.gif blush2.gif
Iveina, nu ten žarnynas turėtų būt unsure.gif Bet gydytojo konsultacija nepamaišys 4u.gif
Po gimdymo mano mm reguliarios ir sutrumpėjusios, visad maždaug jau žinau dieną kada jų laukti, nors visi mm skausmai dingo. Nejaučiu nieko bigsmile.gif Tik pirmą mm dieną baisiai ėst norisi biggrin.gif
Intensyviai metu svorį thumbup.gif dar 3 kg ir būsiu pasiekusi priešnėštuminį thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Frejuke @ 2014 12 02, 08:55)
Po gimdymo mano mm reguliarios ir sutrumpėjusios, visad maždaug jau žinau dieną kada jų laukti, nors visi mm skausmai dingo. Nejaučiu nieko  bigsmile.gif  Tik pirmą mm dieną baisiai ėst norisi  biggrin.gif 
Intensyviai metu svorį  thumbup.gif  dar 3 kg ir būsiu pasiekusi priešnėštuminį  thumbup.gif

vajezau, jei dingtų mmm skausmai, tai gyvenimas palengvėtų bent tas 20 dienų per metus biggrin.gif
O dėl svorio, aš manau, kad tavo toks sudėjimas dėkingas ir užsistovėti kg neturėjo ilgai. Nors, aišku, čia ne taisyklė.. ax.gif
Atsakyti
Nu man skausmai nebūdavo dideli, apsieidavau visad be vaistų, bet dabar iš vis jokio maudimo nejaučiu 4u.gif Ir ne mm sustumpėjo, jos liko kokios ir buvo, o ciklas sutrumpėjo blush2.gif Nedaug, bet vistiek blush2.gif Tik labai jau gausios pirmos dvi dienos doh.gif be didžiųjų pampersų neapsieinu niekaip doh.gif perku tuos kur suaugusiems doh.gif
O svoris.... turiu prisižiūrėt su maistu, nes kitaip tai š... paskutinis verysad.gif Dabar jau per 6 sav 10 kg numečiau tongue.gif thumbup.gif blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Frejuke: 02 gruodžio 2014 - 10:50
Žinot tą jausmą, kai iš to didelio troškimo ir tikėjimo, kad pasisektų, net pakritus BT visaip ieškai informacijos nete ir vedi google panašias užklausas, kurios su nėštumu dažniausiai nesisieja, tokias kaip "pakritusi temperatūra nėštumo pradžioje" arba "palaisvėję viduriai nėštumo metu"? Tai aš dabar esu tokioj stadijoj biggrin.gif Gal ir kvailoka, gi ne pirmą ciklą planuoju, bet šiandien jaučiuos būtent taip. Ir mano maža krūtinė šiek tiek padidėjus, ir pamaudenimai pilvo apačioje vyksta, bet ta BT doh.gif Aišku, realiai nieko nepakeisiu, gi bus taip, kaip lemta. Bet norėjos man pasisakyti šiandien apie savo būseną biggrin.gif

Beje, gal galit man dar paaiškint dėl dufo - man suprantamas jo poveikis, kai įvykęs apvaisinimas - tiesiog gaunama daugiau progesterono. Bet kaip dufas iššaukia mmm? ta prasme, jo vistiek yra organizme daug, bet ateina mmm?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nefifi: 03 gruodžio 2014 - 09:54
QUOTE(nefifi @ 2014 12 03, 10:49)
Žinot tą jausmą, kai iš to didelio troškimo ir tikėjimo, kad pasisektų, net pakritus BT visaip ieškai informacijos nete ir vedi google panašias užklausas, kurios su nėštumu dažniausiai nesisieja, tokias kaip "pakritusi temperatūra nėštumo pradžioje" arba "palaisvėję viduriai nėštumo metu"? Tai aš dabar esu tokioj stadijoj biggrin.gif Gal ir kvailoka, gi ne pirmą ciklą planuoju, bet šiandien jaučiuos būtent taip. Ir mano maža krūtinė šiek tiek padidėjus, ir pamaudenimai pilvo apačioje vyksta, bet ta BT  doh.gif  Aišku, realiai nieko nepakeisiu,  gi bus taip, kaip lemta. Bet norėjos man pasisakyti šiandien apie savo būseną biggrin.gif

Beje, gal galit man dar paaiškint dėl dufo - man suprantamas jo poveikis, kai įvykęs apvaisinimas - tiesiog gaunama daugiau progesterono. Bet kaip dufas iššaukia mmm? ta prasme, jo vistiek yra organizme daug, bet ateina mmm?

Žinau, oj kaip žinau tą jausmą.. doh.gif tomis dienomis tiesiog bukai ieškodavau informaicjos - FF grafikuose, NT vaizduose, kas kada vėliausiai pamato vaiduoklius ir t.t. doh.gif šlykštus jausmas, kaip dabar pagalvoju - save apgaudinėti (čia kalbu tik apie save), bet kaip yra sakoma - viltis - durnių motina smile.gif Nefifi, ar turi jautrių NT? Gal vertėtų pasidaryti? ax.gif

Dabar dėl dufo - nežinau kiek stipriai jis pakelia PRG lygį - man rodos, kad dufas tik palaiko geltonkūnio funkcijas - pagrindinį darbą turėtų vis tik atlikti būtent geltonkūnis. Gal neįvykus implantacijai geltonkūnis atitinkamai dirba savo darbusi - mažėja PRG, o papildomas dufo kiekis (kuris, kaip aš galvoju tikrai yra nedidelis), tik palaiko PRG - dėl to gali būti, kad mm ateina dar geriant PRG - juk jeigu gersi visą laiką, tai tikrai nereikš, kad mm apskritai neateis rolleyes.gif o dažniausiai sakoma, kad baigus gerti dufą, mm ateina per 2 dienas. Čia mano tokia logika, nes vis tik manau, kad pagrindinį darbą vis tiek atlieka pats organizmas. Dufas tik padeda.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Iveina: 03 gruodžio 2014 - 10:55
Dėkui už paaiškinimą, turbūt tame yra logikos. Matyt čia su estrogeniniais vaistais (kontraceptikais) mes galim koreguot organizmą ir mėnesines į vieną ar kitą pusę, o su PRG taip nevyksta.

Neturiu jokių NT ir nepirksiu iki 6dienio - juk tik tada mano mmm turi pareiti (jei dufas neiškraipys nieko). Ai irnesakyk.gif
Bet durniausia tai, kad dėl to menamo/galimo nėštumo aš nevažiuoju susileist vienų vaistų į gerklę, nes jie tikrai stiprūs, o aš jau gerą savaitę užkimus, o 5dieniui turiu būti sveikutėlė. Kiek tom arbatom tepasigydysi doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nefifi: 03 gruodžio 2014 - 11:03
Labas rytas wink.gif 4u.gif
Mefifi kaip tu , kokie reikalai , kas vyksta ? wink.gif

As zinokit nezinau ka gerti , kavos megalima ,3in 1 sintetika , zalia arbata pilna irgi kofeino ,tai ka man darbe gerti , kai as iseini breika ir noriu ka nors silto atsigerti doh.gif

As negeriu tos tikros kavos , bet megstu zalia arbata , megstu ta 3in1 g.gif doh.gif
Atsakyti