Įkraunama...
Įkraunama...

Būsimos nėštukės

QUOTE(*KaraLinda* @ 2014 12 05, 09:28)
Labas rytas wink.gif 4u.gif
Mefifi kaip tu , kokie reikalai , kas vyksta ? wink.gif
As zinokit nezinau ka gerti , kavos megalima ,3in 1 sintetika , zalia arbata pilna irgi kofeino ,tai ka man darbe gerti , kai as iseini breika ir noriu ka nors silto atsigerti doh.gif 

As negeriu tos tikros kavos , bet megstu zalia arbata , megstu ta 3in1  g.gif  doh.gif

KaraLinda, šiaip aš manau, kad neturėtum keisti savo įpraočių. Juk netikėčiau, kad geri kibirais tą 3in1 ax.gif aišku, stiprios kavos patariama atsisakyti, bet juk tu jos ir negeri smile.gif o žalią arbatą gali visada pakeisti vaisine, ar juoda smile.gif
o sintetikos mūsų karta gauna ir iš kitų šaltinių, taip kad daugiau ar mažiau - nuo to neapsisaugosi wink.gif

O dėl Nefifi, tai ir man labai smalsu - vis einu jos BT žiūrėti rolleyes.gif
Atsakyti
Labas rytas,

ačiū už rūpestį, man viskas gerai, vakar jau nebegėriau dufo, tai šiandien norėčiau jau sulaukt mm smile.gif Po švenčių turiu planą 2 IUI, bet natūraliam cikle.

KaraLinda, aš irgi pritarčiau Iveinai, kad tas vienas puodelis kavos ar arbatos ar suvalgytas kąsnis nesveikesnio maisto tavo nėštumui tikrai nesutrukdys. Mes ir kvėpuojam negeru, užterštu oru, jei jau taip giliai mąstyt smile.gif Nemanau, kad apskritai turi kažkokių blogų įpročių. Tai linkiu tiesiog mėgautis 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nefifi: 05 gruodžio 2014 - 09:42
QUOTE(nefifi @ 2014 12 05, 10:42)
Labas rytas,

ačiū už rūpestį, man viskas gerai, vakar jau nebegėriau dufo, tai šiandien norėčiau jau sulaukt mm smile.gif Po švenčių turiu planą 2 IUI, bet natūraliam cikle.

KaraLinda, aš irgi pritarčiau Iveinai, kad tas vienas puodelis kavos ar arbatos ar suvalgytas kąsnis nesveikesnio maisto tavo nėštumui tikrai nesutrukdys. Mes ir kvėpuojam negeru, užterštu oru, jei jau taip giliai mąstyt smile.gif Nemanau, kad apskritai turi kažkokių blogų įpročių. Tai linkiu tiesiog mėgautis  4u.gif

Džiaugiuosi dėl to, kad nepaleidžiat optimizmo ir tikėjimo bigsmile.gif Beje, jeigu prireiks dufo, turiu man rodos 9 ar tai 11 tabl. Vis tiek galiojimo laikas anksčiau ar vėliau pasibaigs. Atsiųsčiau.
Atsakyti
QUOTE(Iveina @ 2014 12 05, 11:39)
Džiaugiuosi dėl to, kad nepaleidžiat optimizmo ir tikėjimo  bigsmile.gif Beje, jeigu prireiks dufo, turiu man rodos 9 ar tai 11 tabl. Vis tiek galiojimo laikas anksčiau ar vėliau pasibaigs. Atsiųsčiau.

Labai ačiū, turėsiu omeny, manau, tikrai prireiks.
O dėl to tikėjimo - žinai, negali sėdėt vietoj ir laukti "kažko". Kad vėliau netektų gailėtis, kad kažkas buvo nepadaryta smile.gif
Atsakyti
Nefifi, o kodel nebegeri dufo? Juk mmm dar nera, testo nedarei, kodel nutraukei? As nematau tavo grafiko...nebeturiu prisijungimu. O mano ciklas vel sudurniavo, praeitos mmm buvo spalio 30d.Kol kas dar nera, aisku o irgi buvo veliau pagal pojucius...Bet nieko pripratus as jau smile.gif
Atsakyti
nefifi , kaip tu ? kas vyksta ? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*KaraLinda* @ 2014 12 06, 13:39)
nefifi , kaip tu ? kas vyksta ?  4u.gif

Aš gerai, vyksta mėnesinės biggrin.gif
Rutguda nebegėriau dufo, nes jau pagal BT viską mačiau ir jutau artėjančias mmm. Tai kam čia farširuotis toliau vaistais smile.gif
Atsakyti
QUOTE(nefifi @ 2014 12 06, 13:00)
Aš gerai, vyksta mėnesinės biggrin.gif
Rutguda nebegėriau dufo, nes jau pagal BT viską mačiau ir jutau artėjančias mmm. Tai kam čia farširuotis toliau vaistais smile.gif

gaila kad nepasiseke 4u.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
o aš savaitgalį norėdama pažiūrėti, ar tikrai įvyko O, pasimatavau BT ir dabar panašu, kad kurį laiką teks pasimatuot, nes ritinėjuosi pažeme, o ir KB vis pasirodo. Vis tik 17 CD jau, plius kad aną savaitę labai stipriai durstė vieną šoną, o dabar lyg ir nustojo doh.gif

Pasirodysiu, ką numegiau draugės pirmagymiui ax.gif gimė gruodžio pradžioje, bet nežinau dar kada eisiu lankyti. Komplektukas tinkamas kažkur apie 3 mėn. amžiaus. Sesei parodžiai, tai išpeikė, neva neaišku, kokia megzto smėlinuko paskirtis g.gif bet ji laukiasi - jai viskas galima biggrin.gif
user posted image
Atsakyti
laba ryta smile.gif
iveina lb grazus derinukas , tik man gal ryskesniu spalvu noretus smile.gif bet seip tai grazu smile.gif

as sianakt sapnavau kad kraujuoti pradejau ... :/ nemalonus sapnas doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Iveina @ 2014 12 08, 07:47)
Sveikos  4u.gif
o aš savaitgalį norėdama pažiūrėti, ar tikrai įvyko O, pasimatavau BT ir dabar panašu, kad kurį laiką teks pasimatuot, nes ritinėjuosi pažeme, o ir KB vis pasirodo. Vis tik 17 CD jau, plius kad aną savaitę labai stipriai durstė vieną šoną, o dabar lyg ir nustojo doh.gif

Pasirodysiu, ką numegiau draugės pirmagymiui  ax.gif gimė gruodžio pradžioje, bet nežinau dar kada eisiu lankyti. Komplektukas tinkamas kažkur apie 3 mėn. amžiaus. Sesei parodžiai, tai išpeikė, neva neaišku, kokia megzto smėlinuko paskirtis  g.gif bet ji laukiasi - jai viskas galima  biggrin.gif

doh.gif to betrūko,kad dar tau pradėtų ciklas grybauti, na, gal čia tik vienkartinis toks atvejis. Tu gi dažniausiai gerai jauti O požymius. Bet įsivaizduoju, kad visai nesinori grįžti prie matavimų. Esu skaičius, kad BT nepadeda pastoti, net priešingai - trukdo, nes įsijungia stresas ir įtampa, dėl to pakinta hormoninis fonas ir t.t. Bet aš manau, kad neretai moterims su išsiderinusiu ciklu būtina matuot, kaip kitaip žinoti, kada ta O...
--
labai gražus komplektukas, sakyčiau, berniukui biggrin.gif Nu viskas, man tikrai nebereiks sukt galvos, kai prireiks kokiam mažyliui dovanos biggrin.gif O nekanda siūlai?

KaraLinda, o kaip tau su pojūčiais? Ar jauti ką neįprasto?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nefifi: 08 gruodžio 2014 - 10:03
Labusiukas mirksiukas.gif 4u.gif
Iveina.... tobulas kostiumėlis, tobulos spalvos wub.gif
Atsakyti