Įkraunama...
Įkraunama...

Būsimos nėštukės

QUOTE(nefifi @ 2015 01 16, 14:48)
Mes Klp VK. Tai Visockienė anąkart sakė, kam važinėtis į Kauną- vietoj atliks tą patį. Nebent sugalvotume IVF. Vien už procedūrą vakar sumokėjau 150 EUR, tai suapvalino į mažąją pusę 3 litais biggrin.gif  Svarstai darkart bandyt?

Kol kas viską esam palikę (tiksliau aš esu palikus, nes MB iki šiol kitą dieną po ND jau gali klaust – o gal jau?) taip, kaip yra ir tiesą pasakius, nenoriu pradėt vėl varstyt klinikų ar laboratorijų duris rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Iveina: 16 sausio 2015 - 14:38
nefifi kaip tu ?? smile.gif

o kur kitos ? wink.gif numirs si temute visai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*KaraLinda* @ 2015 01 22, 12:50)
nefifi kaip tu ?? smile.gif

o kur kitos ? wink.gif numirs si temute visai 4u.gif

Labukas,
aš gerai, šiandien turiu 8DPI ir gražiai užkilusią BT smile.gif O toliau kaip Dievulis duos...

Galėtų ši tema ir numirti, kai išleis mus visas į dekretines, negaila biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(nefifi @ 2015 01 22, 12:27)
Labukas,
aš gerai, šiandien turiu 8DPI ir gražiai užkilusią BT smile.gif O toliau kaip Dievulis duos...

Galėtų ši tema ir numirti, kai išleis mus visas į dekretines, negaila biggrin.gif

laikau kumscius uz tave stipriai wub.gif
Atsakyti
Laba,
taigi pasicirkinau prieš savaitgalį - šiandien pasidariau HCG (8DPI/ 9 DPO mano skaičiavimais) - 5.77, bet tik gavus atsakymą supratau, kad čia gi gali būti Ovitrelio likučiai doh.gif Gyd. irgi taip mano ir patarė pakartoti HCG kitą sav.
Tas pakraujavimas 7dpo man įnešė vilties turbūt pirmąkart per visus 2 metus....
Atsakyti
QUOTE(nefifi @ 2015 01 23, 14:13)
Laba,
taigi pasicirkinau prieš savaitgalį - šiandien pasidariau HCG (8DPI/ 9 DPO mano skaičiavimais) - 5.77, bet tik gavus atsakymą supratau, kad čia gi gali būti Ovitrelio likučiai  doh.gif  Gyd. irgi taip mano ir patarė pakartoti HCG kitą sav.
Tas pakraujavimas 7dpo man įnešė  vilties turbūt pirmąkart per visus 2 metus....

Bent kokiu atveju, laikom kumščius! bigsmile.gif Nežinau, kokia Hcg koncentracija kraujyje būna tarkim kitą dieną po Ovitrelle susileidimo, bet nuoširdžiai netikiu, kad ji būna didelė, o ypač po 9 dienų. Laukiam! rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Iveina @ 2015 01 23, 13:19)
Bent kokiu atveju, laikom kumščius!  bigsmile.gif Nežinau, kokia Hcg koncentracija kraujyje būna tarkim kitą dieną po Ovitrelle susileidimo, bet nuoširdžiai netikiu, kad ji būna didelė, o ypač po 9 dienų. Laukiam!  rolleyes.gif

dabar neatmenu kiek laiko tas ovitrelis ten laikos .. gal kokia savaite , nu bet vaje laikom kumscius wub.gif thumbup.gif nestuke.gif
Atsakyti
nefifi kokios naujienos ? wink.gif blush2.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*KaraLinda* @ 2015 01 25, 03:19)
nefifi kokios naujienos ? wink.gif  blush2.gif  4u.gif

Pabaiga kaip visad;) labai sunku emociškai šį kartą,per daug vilčių buvo dėta.
Atsakyti
QUOTE(nefifi @ 2015 01 25, 09:07)
Pabaiga kaip visad;) labai sunku emociškai šį kartą,per daug vilčių buvo dėta.

verysad.gif eh as irgi tikejau verysad.gif imk saulele 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
doh.gif neturiu žodžių.. kažkaip tikėjausi, kad gal vis tik kraujas ne vaistų likučius rodė.. unsure.gif Laikykis, kaip sunku bebūtų.. unsure.gif
Beje, Nefifi, ar dar geri Inofolic? Kažkaip tiesiog įdomu darosi, ar toms, kurios neturi PKS jis yra rekomenduojamas ir ar neišmuša iš vėžių hormonų..
Atsakyti
QUOTE(Iveina @ 2015 01 26, 10:16)
Beje, Nefifi, ar dar geri Inofolic? Kažkaip tiesiog įdomu darosi, ar toms, kurios neturi PKS jis yra rekomenduojamas ir ar neišmuša iš vėžių hormonų..

Iš principo dar geriu, bet jau ne taip žūtbūt kasdien. Nes geriu nuo vasario, o kai rudenį dariaus hormonus, taip - LH ir FSH nukrito iki 7 kažkur, bet mano E2 tebuvo 10 (kai normos nuo 50). Tada ginė vistiek taip išvartė, kad gerai, kad E2 mažas mano atveju... Aš įsivaizduoju, kad Inofolic toks kiaušidžių gydytojas - dėl cistų ar dėl rezervo mažėjimo atitolinimo. Bet aš tau sakau, kai nunešu gydytojams savo hormonus (kokius 10 lapelių), toks jausmas, kad nedaro jokios analizės. Kaip faktą pasižiūri ir tiek.
Tavo atveju - jei nėra būtinybės jo gerti (o, įtariu, kad nėra), ir negerk. Kuo mažiau į save visokių papildų, tuo sveikiau.
Dar stagnacijoj ar jau norisi kažką daryti?
Atsakyti