QUOTE(nefifi @ 2015 01 26, 11:45)
Iš principo dar geriu, bet jau ne taip žūtbūt kasdien. Nes geriu nuo vasario, o kai rudenį dariaus hormonus, taip - LH ir FSH nukrito iki 7 kažkur, bet mano E2 tebuvo 10 (kai normos nuo 50). Tada ginė vistiek taip išvartė, kad gerai, kad E2 mažas mano atveju... Aš įsivaizduoju, kad Inofolic toks kiaušidžių gydytojas - dėl cistų ar dėl rezervo mažėjimo atitolinimo. Bet aš tau sakau, kai nunešu gydytojams savo hormonus (kokius 10 lapelių), toks jausmas, kad nedaro jokios analizės. Kaip faktą pasižiūri ir tiek.
Tavo atveju - jei nėra būtinybės jo gerti (o, įtariu, kad nėra), ir negerk. Kuo mažiau į save visokių papildų, tuo sveikiau.
Dar stagnacijoj ar jau norisi kažką daryti?
Tavo atveju - jei nėra būtinybės jo gerti (o, įtariu, kad nėra), ir negerk. Kuo mažiau į save visokių papildų, tuo sveikiau.
Dar stagnacijoj ar jau norisi kažką daryti?
Vis pamąstau, kad gal reikėtų kažko imtis, bet.. natūralesnio. Skaitinėjuos apie homeopatus (bet tik tiek), vis pamąstau apie bebro liaukas (gal kuri žinot, kur jų gauti?), pamąstau ir apie Inofolic (kažkaip man atrodė, kad jis pagerina kiaušialąsčių kokybę, bet kitiems reikalams skirtas, tai..). Šiaip tie pamąstymai pamąstymais ir baigiasi.
Kai ėjau pas Klimą kelis kartus, tai žinok buvo panašu - per pirminę apžiūrą tik išsiklausinėjo apie giminės, šeimos ligas, o į tyrimų lapus taip tik - aha, viskas aišku, viskas gerai. Viskas. Yra kaip yra - mūsų atveju juk yra tik du variantai - bandyti natūraliai, arba IVF, kurį aš atmetu, nes ... nėra tai toks degantis reikalas, kad eitume prie to žingsnio būtent šiuo metu, o gal ir apskritai. Bet šiaip negalvoju daug apie tai - išspausim mes natūraliai savo vaikiuką. Kaip ir Jūs, Nefifi