Įkraunama...
Įkraunama...

Nėštumo planavimas po abrazijos, persileidimo

biggrin.gif biggrin.gif prajuokinot su dukryte, Šiuo atveju reiktų džiaugtis, kad apskritai vaikelis gimtų...
Atsakyti
QUOTE(vikusituka @ 2015 02 23, 10:02)
biggrin.gif  biggrin.gif prajuokinot su dukryte, Šiuo atveju reiktų džiaugtis, kad apskritai vaikelis gimtų...

jinai turėjo omeny tą dukrytę, kurią jau turi... kas čia tokio juokingo doh.gif ne taip supratot.
Atsakyti
QUOTE(Eleina @ 2015 02 23, 10:31)
jinai turėjo omeny tą dukrytę, kurią jau turi... kas čia tokio juokingo  doh.gif ne taip supratot.

Tikriausiai, ne taip perskaitė ax.gif Sunku kartais su tom visom intonacijom pataikyt doh.gif Bet taip, dabar džiaugiamės turėdami dukrelę wub.gif
Atsakyti
Sveikos.. merginos, kiek laiko ligoninej reikia buti kai daro abrazija arba valyma vaistais? Ir kas yra geriau? Jei valyti vaistais, niekaip neimanoma nesigulti i ligonine? verysad.gif
Atsakyti
...kai tai daro prie šiek tiek didesnio neštumo, ir daro instrumentinę abraziją - gimdos keriutažo procedūrą, tai laiko 1 dieną. Su vaistas, deja, negaliu atsakyt. Dėl mechaninės galiu pasakyt tik tiek, kad kai ją padaro, tai dėl narkozės taikymo eina šiek tiek pailsėt nuo streso, kuris tuo metu tiesiog nežmoniškas....išvalo ir viskas, ir tikrai žinai, kad viskas, rizika yra nebent dėl infekcijos kokios tik...o dėl vaistų, jei kalba eina ne apie pačias pirmas savaites, yra rizika, kad po vaistukų reiks ir abrazijos vėl... su vaistais bus skausmo, didelė chemijos dozė, sąrėmiai, ilgai trunkanti procedūra.....čia reikia viską labai gerai pasverti 4u.gif 4u.gif

...senbuvės gal mane pamena, 2013 spalį turėjau 13 sav nesivystantį neštumą....Žodžiu, kalba ėjo tik apie abraziją, nė jokių vaistų...Šiuos metu vėl pamačiau II....Tai ką norėčiau pasakyt, gyvenimas nesibaigia tik ta nelaime 4u.gif ...bet va, daug svarbiau aiškintis priežastis dėl ko tas nutinka....Mano džiaugsmas irgi labai labai santūrus ir pamatuotas, nes ima kritinėt progesteronas, na tai laukai sunkios savaitės nežinomybės.

kaip kitoms bendrakeleivėms sekasi nestuke.gif ?
Atsakyti
QUOTE(Violeta* @ 2015 02 27, 20:43)
..
...senbuvės gal mane pamena, 2013 spalį turėjau 13 sav nesivystantį neštumą....Žodžiu, kalba ėjo tik apie abraziją, nė jokių vaistų...Šiuos metu  vėl pamačiau II....Tai ką norėčiau pasakyt, gyvenimas nesibaigia tik ta nelaime 4u.gif ...bet va, daug svarbiau aiškintis priežastis dėl ko tas nutinka....Mano džiaugsmas irgi labai labai santūrus ir pamatuotas, nes ima kritinėt progesteronas, na tai laukai sunkios savaitės nežinomybės.

kaip kitoms bendrakeleivėms sekasi  nestuke.gif ?

Labas. Mano nėštumas irgi nutrūko 2014 metų 13 savaitę... Bet man abrazijos nedarė. Echoskopu apžiūrėjo, rado žuvusį vaisių, guldė iškart į klinikas ir sukėlė persileidimą vaistais. Įvyko viskas per maždaug 12 valandų. Paskui dar pasiūlė pasilikt dieną ligoninėj, žiūrinėjo echoskopu gimdą, stebėjo kaip viskas valosi, trečią dieną išleido namo. Atsigavau gana greit, fiziniai pojūčiai tikrai pakeliami...
su dvasiniais, daug sunkiau...
Dabar laukiuos vėl, 12 savaitė. Didžiulė laimė su kruopele nerimo, turbūt kaip ir visoms mums, apsilankiusioms šiame skyrelyje.
Atsakyti
smile.gif 12 savaičių, ohoho, tai jau nemažai ir didieji rimai nerimai jau liks praeityje 4u.gif ....Praktiškai juk pirmas trimestras kaip išgyventas, nors suprantu, turint tokias patirtis ko gero, neatsipalaiduosim iki paskutinių savaičių...Labai linkiu sėkmės ir ramybės 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Violeta* @ 2015 02 28, 18:05)
smile.gif 12 savaičių, ohoho, tai jau nemažai ir didieji rimai nerimai jau liks praeityje 4u.gif ....Praktiškai juk pirmas trimestras kaip išgyventas, nors suprantu, turint tokias patirtis ko gero, neatsipalaiduosim iki paskutinių savaičių...Labai linkiu sėkmės ir ramybės  4u.gif

Po gimimo bus dar daugiau nerimų smile.gif
Atsakyti
labas mamytes,as sioje swetaineje naujoke:) man 24 metukai sunui 1.8metukai.planuojam su vyru antra leliuka tik ne dabar,o po menesiuko kokio:) 4u.gif
Atsakyti
Labas visoms 4u.gif ir as patyriau si begalo skaudu ivyki, ir turiu klausimeliu. Kraujavimo pas mane gausaus nebuvo isvis, net kaip per mmm nebuvo. Ar gali buti priezastis del to, kad sekancia diena po prasidejusiu teplioniu hcg tebuvo 41 ir praktiskai nestumas tebuvo labai labai mazas? Po poros paru nukrito iki 12, vadinasi valosi, viskas gerai?
Nežinau ar sis klausimas tinka siai temai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(FejciuX @ 2015 03 13, 11:04)
Labas visoms  4u.gif ir as patyriau si begalo skaudu ivyki, ir turiu klausimeliu. Kraujavimo pas mane gausaus nebuvo isvis, net kaip per mmm nebuvo. Ar gali buti priezastis del to, kad sekancia diena po prasidejusiu teplioniu hcg tebuvo 41 ir praktiskai nestumas tebuvo labai labai mazas? Po poros paru nukrito iki 12, vadinasi valosi, viskas gerai?
Nežinau ar sis klausimas tinka siai temai  4u.gif

Sveika 4u.gif Esu turejusi 4 ankstyvus persileidimus. Is ju yra buve ir su mazesniu kraujavimu nei per mmm, ir su saremiu pobudzio skausmas ir stipresniu kraujavimu nei per mmm. HCG krenta, o tai yra gerai. Dar po poros dieneliu pakartok HCG ir kai baigsis kraujavimas gali apsilankyti pas gine echoskopijai (as nei karto po P neturejau echo paziureti ar viskas tvarkoje. Man tik stebejo ar HCG krenta).
Linkiu greitai atsigauti ir sekmingo sekancio nestumo 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*Hazell @ 2015 03 13, 14:29)
Sveika 4u.gif Esu turejusi 4 ankstyvus persileidimus. Is ju yra buve ir su mazesniu kraujavimu nei per mmm, ir su saremiu pobudzio skausmas ir stipresniu kraujavimu nei per mmm. HCG krenta, o tai yra gerai. Dar po poros dieneliu pakartok HCG ir kai baigsis kraujavimas gali apsilankyti pas gine echoskopijai (as nei karto po P neturejau echo paziureti ar viskas tvarkoje. Man tik stebejo ar HCG krenta).
Linkiu greitai atsigauti ir sekmingo sekancio nestumo 4u.gif

Aciu, bandysim kuo greičiau pagaut zirniuka 4u.gif
Atsakyti