QUOTE(Markata @ 2015 03 27, 20:53)
As irgi vis apie tave pagalvoju

Vis paskaitineju uzsienietukese kaip tau sekasi. As visai nieko, vakar buvo eilinis - neeilinis vizitas pas gydytoja. Patvirtino man oficialiai PKS tai dabar nuo kito menesio bus skiriamos stimuliacijos, nes mano O pradejo siaubingai sokineti (per viena ciklas 4 teigiami OT) Dar ir turiu isnaujo AFS darytis, nes paskutini karta atejo vel ant ribos, tai jei nebuciau tada reikalavusi aspirino del galimo nestumo, butu irgi pativirtine, bet dabar liepe daryti is naujo po triju menesiu. Tai geguze laukia vel badymasis

Jau kaip pavargau nuo viso to
Manau musu atveju geriau kai kazka randa nei kad nieko neranda
Tikriausiai skaitei apie mane, kad tyrimai nieko neparode

Bet del tyrimu atsakymu as gavau tik laiska apie juos su vienu sakiniu, kad viskas normal. Db bandau gauti pacius tyrimu atsakymus

Buvau suplanavau dar cikla palaukti. Norejau dantis susitvarkyti (bet pasirodo jokiu skyluciu nera, nera ko tvarkyti), dar antibu kursa sugerti normalesni ir tik tada planuoti. Bet kadangi nereikejo dantu tvarkyti, tai ir antibu mini kursa tik sugeriau. Todel dar ta pati cikla pradejom vel gandrus gaudyti. Rezultate dvi juosteles pries pora dienu pasirode. Taciau snd jau teplioja...

Nebandau saves itikinti, kad viskas bus gerai. Tiesiog laukiu kas bus toliau...