Įkraunama...
Įkraunama...

Nėštumo planavimas po abrazijos, persileidimo

QUOTE(jauniute @ 2015 03 23, 20:25)
man irgi po nesekmes sake kaip ir galima vel, o as net negalejau pagalvoti apie tai, sukaustydavo is baimes,  bet ta baime su kiekvienu menesiu lyg ir silpneja, jau vel meginsiu 4u.gif

Linkiu sekmingo starto smile.gif

Merginos, tos kurios turejot nesivystanti, ar daret kokius tyrimus. Galvoju, ar verta kazka tirtis..
Atsakyti
QUOTE(Ragany @ 2015 03 24, 21:49)
Linkiu sekmingo starto smile.gif

Merginos, tos kurios turejot nesivystanti, ar daret kokius tyrimus. Galvoju, ar verta kazka tirtis..

Man sake nurasyt gamtos klaidai ir nieko nesitirt 4u.gif o man taip neramu ant sirdies, tyriaus as hormonus visus, tyriaus toksoplazmozes ten visokias, labai kirba issitirt del afs, bet kazkaip vis metaus, nes brangus tyrimas o ir tiksliai nezinau ne kur nei ka ten tirtis 4u.gif

Atsakyti
Jauniute, snd uzmaciau Endemik daro AFS tyrimus, 260lt. Gal kitose laboratorijose pigiau, neziurejau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(jauniute @ 2015 03 24, 21:46)
Man sake nurasyt gamtos klaidai ir nieko nesitirt 4u.gif  o man taip neramu ant sirdies, tyriaus as hormonus visus, tyriaus toksoplazmozes ten visokias, labai kirba issitirt del afs, bet kazkaip vis metaus, nes brangus tyrimas o ir tiksliai nezinau ne kur nei ka ten tirtis 4u.gif

Toksoplazmoze esu dariua pries pirma nestuma. Zadejau citomegala, bet sake neverta, net jei busiu ji turejus, iki sekancio pastojimo jau bus nebeaktyvus.. siaip tu kabliuku yra pas mane, kodel nebesivyste, kaip sake gydytoja, greiciausiai kazka pasigavus buvau. O pacioj pradzioj mano sunus buvo bakterija pasigaves zarnyne, paskui dar veme kelias dienas. vemiau ir as, bet dabar nebeaisku nuo ko, ir tempos beveik 38 turejau.

O del afs , tai reikia ir rodiklius zinoti, ka tirtis, nes ne visu reikia.
Atsakyti
QUOTE(Ragany @ 2015 03 25, 07:35)
Toksoplazmoze esu dariua pries pirma nestuma. Zadejau citomegala, bet sake neverta, net jei busiu ji turejus, iki sekancio pastojimo jau bus nebeaktyvus.. siaip tu kabliuku yra pas mane, kodel nebesivyste, kaip sake gydytoja, greiciausiai kazka pasigavus buvau. O pacioj pradzioj mano sunus buvo bakterija pasigaves zarnyne, paskui dar veme kelias dienas. vemiau ir as, bet dabar nebeaisku nuo ko, ir tempos beveik 38 turejau.

O del afs , tai reikia ir rodiklius zinoti, ka tirtis, nes ne visu reikia.

Siaip po pirmo persileidimo tikrai neverta labai eiti is proto, nes tikimybe, kad kazkas yra - tik kokia 15% Visa kita yra gamtos klaida (ne nebent velus persileidimas).
Merginoms turejusioms du ar daugiau tikrai verta issitirti.
O del afs merginos, tai issityrus dar nereiskia, kad atsakymai yra teisingi. Kai kada organizmas si bruda slepia ir jis pasirodo tik po persileidimo.
Atsakyti
Markata, laba mirksiukas.gif Snd galvojau apie tave mirksiukas.gif Kaip Jums sekasi? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*Hazell @ 2015 03 27, 21:45)
Markata, laba mirksiukas.gif Snd galvojau apie tave mirksiukas.gif Kaip Jums sekasi? smile.gif

As irgi vis apie tave pagalvoju smile.gif Vis paskaitineju uzsienietukese kaip tau sekasi. As visai nieko, vakar buvo eilinis - neeilinis vizitas pas gydytoja. Patvirtino man oficialiai PKS tai dabar nuo kito menesio bus skiriamos stimuliacijos, nes mano O pradejo siaubingai sokineti (per viena ciklas 4 teigiami OT) Dar ir turiu isnaujo AFS darytis, nes paskutini karta atejo vel ant ribos, tai jei nebuciau tada reikalavusi aspirino del galimo nestumo, butu irgi pativirtine, bet dabar liepe daryti is naujo po triju menesiu. Tai geguze laukia vel badymasis doh.gif Jau kaip pavargau nuo viso to doh.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Markata @ 2015 03 27, 20:53)
As irgi vis apie tave pagalvoju smile.gif Vis paskaitineju uzsienietukese kaip tau sekasi. As visai nieko, vakar buvo eilinis - neeilinis vizitas pas gydytoja. Patvirtino man oficialiai PKS tai dabar nuo kito menesio bus skiriamos stimuliacijos, nes mano O pradejo siaubingai sokineti (per viena ciklas 4 teigiami OT) Dar ir turiu isnaujo AFS darytis, nes paskutini karta atejo vel ant ribos, tai jei nebuciau tada reikalavusi aspirino del galimo nestumo, butu irgi pativirtine, bet dabar liepe daryti is naujo po triju menesiu. Tai geguze laukia vel badymasis doh.gif  Jau kaip pavargau nuo viso to doh.gif  doh.gif

Manau musu atveju geriau kai kazka randa nei kad nieko neranda 4u.gif

Tikriausiai skaitei apie mane, kad tyrimai nieko neparode smile.gif Bet del tyrimu atsakymu as gavau tik laiska apie juos su vienu sakiniu, kad viskas normal. Db bandau gauti pacius tyrimu atsakymus doh.gif Buvau suplanavau dar cikla palaukti. Norejau dantis susitvarkyti (bet pasirodo jokiu skyluciu nera, nera ko tvarkyti), dar antibu kursa sugerti normalesni ir tik tada planuoti. Bet kadangi nereikejo dantu tvarkyti, tai ir antibu mini kursa tik sugeriau. Todel dar ta pati cikla pradejom vel gandrus gaudyti. Rezultate dvi juosteles pries pora dienu pasirode. Taciau snd jau teplioja... verysad.gif Nebandau saves itikinti, kad viskas bus gerai. Tiesiog laukiu kas bus toliau...
Atsakyti
QUOTE(*Hazell @ 2015 03 27, 22:06)
Manau musu atveju geriau kai kazka randa nei kad nieko neranda 4u.gif

Tikriausiai skaitei apie mane, kad tyrimai nieko neparode smile.gif Bet del tyrimu atsakymu as gavau tik laiska apie juos su vienu sakiniu, kad viskas normal. Db bandau gauti pacius tyrimu atsakymus doh.gif  Buvau suplanavau dar cikla palaukti. Norejau dantis susitvarkyti (bet pasirodo jokiu skyluciu nera, nera ko tvarkyti), dar antibu kursa sugerti normalesni ir tik tada planuoti. Bet kadangi nereikejo dantu tvarkyti, tai ir antibu mini kursa tik sugeriau. Todel dar ta pati cikla pradejom vel gandrus gaudyti. Rezultate dvi juosteles pries pora dienu pasirode. Taciau snd jau teplioja... verysad.gif Nebandau saves itikinti, kad viskas bus gerai. Tiesiog laukiu kas bus toliau...

Na zinok man norisi tik pasakyti riebu pyp del tavo situacijos ir gydytoju. Jau del save esu persiutusi kaip velnias, bet del taves is vis siutas ima. O tu nebandei aspirina 100mg pagerti?
Atsakyti
QUOTE(Markata @ 2015 03 27, 21:12)
Na zinok man norisi tik pasakyti riebu pyp del tavo situacijos ir gydytoju. Jau del save esu persiutusi kaip velnias, bet del taves is vis siutas ima. O tu nebandei aspirina 100mg pagerti?

Nebandziau. Bijau savivaliauti kai nemaciusi tyrimu atsakymu. As savo ginekologe visiskai nepasitikiu kas liecia tyrimu rezultatus. Tikejausi gauti laiska su visais tyrimais, bet gavau tik viena sakinuka doh.gif
Jeigu vel blogai pasibaigs, tuomet privaciai kartosiu AFS...

Atsakyti
QUOTE(*Hazell @ 2015 03 27, 22:19)
Nebandziau. Bijau savivaliauti kai nemaciusi tyrimu atsakymu. As savo ginekologe visiskai nepasitikiu kas liecia tyrimu rezultatus. Tikejausi gauti laiska su visais tyrimais, bet gavau tik viena sakinuka doh.gif
Jeigu vel blogai pasibaigs, tuomet privaciai kartosiu AFS...

bandyk dar ir leidena issireikalauti. Siaip labai gerai skiedzia krauja stikline silto virinto vandens, be jokiu priemaisu. Man irgi po dvieju metu pagaliau pasiziurejo i kiausides.
Atsakyti
QUOTE(Markata @ 2015 03 27, 21:22)
bandyk dar ir leidena issireikalauti. Siaip labai gerai skiedzia krauja stikline silto virinto vandens, be jokiu priemaisu. Man irgi po dvieju metu pagaliau pasiziurejo i kiausides.

Jau nuo vakar pradejau daugiau vandens gerti smile.gif
Dar klausimas, o jei pradeciau db gerti aspirina, kazin nebutu per velu?

O anksciau nieko nebuvo uzsimine apie kiausides?
Atsakyti