QUOTE(*bena* @ 2015 06 18, 10:12)
Sveikos merginos, as irgi jungiuosi pie jusu. Matau netgi yra pazystamu nicu is senu temu. Bet geriau tokiose temose isvis nesusitikti. Buvau jau senai palikus SM foruma nes po ilgo planavimo tiesiog pavargau ir nebebndravau, tada dvieju metu planavimo sukakties proga ir aiksu IVF pagalba mus aplanke stebuklelis, bet deja tas dziaugsmas tesesi neilgai, 7-ta savaite suzinojau kad nestumas nebesivysto. Atvirai pasakius ruosiausi jums parasyti jua ne pirma karta bet tik dabar prisedau po geros savaites kai aprimo emocijos. Na bet guodziu save kad bent jau buvau pastojus, nes kiek visko dareme niekad nebuvo rezulatatu o si kart bent gavau zenkla kad galiu pastoti, galbut kvaila taip galvoti bet bent jau sitaip save ir vyra guodziu 
Idomu kaip jus atstatote organizma ar pan? na taip pas mane ne toks jau ilgas tas nestumas buvo, bet ar naudojate kokius vitaminus ar kazka?

Idomu kaip jus atstatote organizma ar pan? na taip pas mane ne toks jau ilgas tas nestumas buvo, bet ar naudojate kokius vitaminus ar kazka?
Mes dar neplanuojam, bandom atsigauti po to, kas buvo. Gydytoja sake, kad planuoti galime po vieno ciklo. As labai noriu sustipreti, fiziskai, emociskai. Nusipirkau vitaminu sau ir vyrui (netgi paprasti multivitaminai yra labai gerai, tik as ziuriu, kad butu ekologiski, augalu pagrindu). Einu i akupunktura, bandau numesti kelis papildomus kg kuriuos priaugau, stengiuosi valgyti maziau cukraus ir miltiniu patiekalu, daugiau laiko praleist lauke.