Įkraunama...
Įkraunama...

Nėštumo planavimas po abrazijos, persileidimo

QUOTE(Ragany @ 2015 05 12, 21:35)

Aišku, tai niekada nepraeis, neišnyks, nepasitrauks, tas kapelis širdyje visada bus.. Deja. tik teks išmokti su tuo gyventi ir susigyventi.

Tikrai taip, pritariu drinks_cheers.gif
Atsakyti
sveikos 4u.gif
pas mane maziau nei dvi savaites, esu po medikamentinio nesivystancio nestumo nutraukimo, nzn laimei ar ne mano nestumas nebuvo toks didelis kaip kad keliu is cia esanciu merginu, bet sirdi skauda ne kiek ne maziau, pradzioje labai grauziausi. Dabar galvoju apie tai kad noreciau kad jau butu kito menesio pradzia, naujas ciklas, gydysiuos tuo kuo susirgau, kadangi abrazijos neturejau man leido jau sekancio normalaus ciklo metu pastoti. Pradzioje net i darba nejau, o dabar tycia grizau darban, apsikroviau darbais taip kad dienos lekia paselusiu greiciu..tik dabar vis pagalvoju o kas jei ir antra karta taip nutiks, tada nusipurtau nuveju ta minti ir raminu tuo, jog jau turiu viena vaikeli, o sito nesekmingo nestumo metu labai koja pakiso gripas kai tik pastojau ir dar nzn ir kruva medikamentu naudotu, matyt taip turejo buti.. geriu foline rugsti ir gyvenu laukimu ax.gif
Atsakyti
Man dvi savaites sunkios buvo... Paskui uzgriuvo kruva veiklos, tai pries kelias dienas prisedus pradejau galvot kad gal as kokia nenormali, kad man jau to liudesio neber.... Bet... Vakar teko pora val praleist sedint salia 9menesiu nestukes... Sirdis plyso sad.gif siandien mazelio gimtadienis... Ir dar mmm prasidejo.... Tai dusioj toooookia sumaistis... O jau galvojau kad praejo.... Sake keturis men laukt, bet nzn kaip susilaikyt sad.gif
Atsakyti
QUOTE(obelele2010 @ 2015 05 14, 13:36)
geriu foline rugsti ir gyvenu laukimu ax.gif

Nepabandžius nesužinosi, kaip bus kitą kartą, o jei tai nuo gripo, tai vasarop gripo nebūna ir sekantis nestuke.gif linkiu kad būtų sėkmingas ir lengvas 4u.gif
priminei, kad ir man reikia folinę rūgštį gert ax.gif
QUOTE(akvilyte @ 2015 05 14, 18:04)
Man dvi savaites sunkios buvo... Paskui uzgriuvo kruva veiklos, tai pries kelias dienas prisedus pradejau galvot kad gal as kokia nenormali, kad man jau to liudesio neber.... Bet... Vakar teko pora val praleist sedint salia 9menesiu nestukes... Sirdis plyso sad.gif siandien mazelio gimtadienis... Ir dar mmm prasidejo.... Tai dusioj toooookia sumaistis... O jau galvojau kad praejo.... Sake keturis men laukt, bet nzn kaip susilaikyt sad.gif

Turi praeiti laiko, kad tikrai viskas sugytų, tad neskubėk, sustiprėk ir tada jau galima nestuke.gif
Atsakyti
as tik nzn kiek ilgai man kraujuku teplios po to cytotec'o.
gydytoja ivertinusi gleivine teige kad ten viskas issivale, tai is kur ten dar teplioja. jau 10 dienu. kazkur skaiciau kad vienai dvi savaites taip.. vargeli, gal kas gavote cytotec? jau labai labai noreciau kad butu birzelio menuo 4u.gif
Papildyta:
ziezdre aciu tau uz palinkejima 4u.gif
Atsakyti
labas mergaites 4u.gif senokai buvau parasiusi, buvau susipykusi su savimi smile.gif kai nustojau galvoti, kada maziausiai tikejausi, isvydau issvajotus II :ax tai atejau paleisti virusiuka nestuke.gif labai labai happy esu smile.gif tikiuosi sis kartas bus labai sekmingas, su laiminga pabaiga wink.gif visoms mergaitems po 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Inga777 @ 2015 05 17, 11:42)
labas mergaites 4u.gif  senokai buvau parasiusi,  buvau susipykusi su savimi smile.gif kai nustojau galvoti, kada maziausiai tikejausi, isvydau issvajotus II :ax tai atejau paleisti virusiuka  nestuke.gif  labai labai happy esu smile.gif tikiuosi sis kartas bus labai sekmingas, su laiminga pabaiga wink.gif visoms mergaitems po  4u.gif

labai labai sveikinu, linkiu sekmingai isnesioti savo burbuleli 4u.gif
dekoju ir gaudau virusiukus nestuke.gif
Atsakyti
QUOTE(Inga777 @ 2015 05 17, 11:42)
labas mergaites 4u.gif  senokai buvau parasiusi,  buvau susipykusi su savimi smile.gif kai nustojau galvoti, kada maziausiai tikejausi, isvydau issvajotus II :ax tai atejau paleisti virusiuka  nestuke.gif  labai labai happy esu smile.gif tikiuosi sis kartas bus labai sekmingas, su laiminga pabaiga wink.gif visoms mergaitems po  4u.gif

kaip saunu bigsmile.gif lengvo ir ramaus nesiojimo tau 4u.gif
Atsakyti
Sveikos smile.gif

Atejau merginos prasinesti, kad labai netiketai, neplanuotai, saugantis beveik visa cikla (nesisaugant tik norint prisisaukti kazkur paklydusias mmm), mums uzkibo pilvinukas. Nors dar esam mazuliukai, bet kritini savo laikotarpi perzengem. Snd maciau jau ir plakancia sirdute wub.gif Fingers crossed likusius menesiukus ax.gif

Vistik stebuklu buna wub.gif

Merginos, nepraraskit tikejimo, pasilikit bent mazyte vilti, kad ir jums kazkada pavyks. Tiesiog reikia sulaukti... mirksiukas.gif

Siunciu daug minkstuciu, svelnuciu, stipriu virusiuku wub.gif
Atsakyti

Labai smagu skaityti tokias zinias, nors, kai atejo pranesimas, pamaniau, kaip gaila, dar vienas zirniukas isplauke kazkam. O cia kuo puikiaisios naujienos.
Aukit ir stiprekit
Atsakyti
Hazell labai del taves dziaugiuosi!!!! Labai labai labai smile.gif wub.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
[/quote]

Super kaip smagu, lengvo nesiojimo 4u.gif

As vis dar laukiu savo mm, tuetu buti rytoj bet nepanasu kad bus, o mes ir nelabai norim ju sulaukti, maza gal Jusu virusiukai mus ir uzkres smile.gif
ir temperatura laicos kol kas virs 37, oi bijau prisigalvoti, bet mazu gal pavyks blush2.gif
Atsakyti