Įkraunama...
Įkraunama...

Prekinamės JAV parduotuvėse !@!

Sveiki
O is ae.com paimtumet?
Atsakyti
Labas rytas
kaip nesiojasi Hanes apatiniai, gal kas turite patirties? Ten nebloga akcia - Buy One Get One 50% off! Man savo abiems vyrams (maziukui ir dideliam) "triusiku" reikia
Atsakyti
O kur perkate tampres / tympas sau? Kokia sudetis ju yra gera? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Cargo @ 2014 11 15, 19:34)
Ačiū  4u.gif Bet aš kitą išsirinkau smile.gif

Pasirodykit bigsmile.gif

as dar viena ten nusiziurejus, megztinio tipo, bet abejoju del ilgio..tai dar vis susilaikau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Cargo @ 2014 11 16, 09:16)
O kur perkate tampres / tympas sau? Kokia sudetis ju yra gera?  g.gif

LOFT perka, aš vienas turiu iš ten, nedaug dar dėvėtos, bet pirmas įspūdis geras smile.gif
Atsakyti
Laba diena, gal turite sierros koduka?
Dekui parasiusioms smile.gif
Atsakyti
As Old Navy tampres nesioju, pirkau nestukiskas, bet tinka ir dabar hihihi.gif Bet turiu ir ne nestukisks tos pacios firmos thumbup.gif

Leginsai
Atsakyti
QUOTE(Cargo @ 2014 11 16, 11:16)
O kur perkate tampres / tympas sau? Kokia sudetis ju yra gera?  g.gif

Man patinko HUE tampres-legginsai. Ju buna 6pm, macys, dillards ir kituose univermaguose.
Atsakyti
siera JEZ7373D
Atsakyti
QUOTE(Irreelle @ 2014 11 16, 10:36)
Pasirodykit  bigsmile.gif

as dar viena ten nusiziurejus, megztinio tipo, bet abejoju del ilgio..tai dar vis susilaikau  smile.gif

Va šitą, tik dar negavau info, kad užsakyta smile.gif

QUOTE(Alatėja_ @ 2014 11 16, 11:10)
LOFT perka, aš vienas turiu iš ten, nedaug dar dėvėtos, bet pirmas įspūdis geras  smile.gif

QUOTE(songaila @ 2014 11 16, 11:21)
As Old Navy tampres nesioju, pirkau nestukiskas, bet tinka ir dabar hihihi.gif Bet turiu ir ne nestukisks tos pacios firmos  thumbup.gif

Leginsai

clap.gif Labai ačiū 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(izide @ 2014 11 16, 12:43)
Man patinko HUE tampres-legginsai. Ju buna 6pm, macys, dillards ir kituose univermaguose.

Paieškosiu 4u.gif
Atsakyti
Prašysiu patarimo ax.gif

Ieškau vyriškos rudeninės/žieminės striukės jaunuoliui, kuri būtų atspari lietui ir vėjams. Ypač atsparios lietui. Gal kurios esate pirkusios savo žvejams ar medžiotojams ir galit rekomenduoti?

Sūnus gyvena UK, ten kasdien merkia lietus, bet žiema savo ruožtu švelnenė - iki -10. Mūsų lietuviškos striukės nebeatlaiko tokio vandens kiekio schmoll.gif doh.gif

Atsakyti
Gal eBags žadat rinkt? Gal ir kiti pageidavimų turi?
Man reikia vyrui tašės kompiuteriui.
Čia radau tinkamiausią pigiausiai - su nuolaidos kodu EM4XB98D17 gaunasi $33.99.

O gal kas gali parekomenduoti kažką pigiau?
Dar geresnį kodą radau, gaunasi jau tik 31,99 dol. rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Renadai: 16 lapkričio 2014 - 13:27