Įkraunama...
Įkraunama...

Prekinamės JAV parduotuvėse !@!

Sveikos, merginos,
o Levis jau nupirkot vakar? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(izide @ 2014 11 16, 12:43)
Man patinko HUE tampres-legginsai. Ju buna 6pm, macys, dillards ir kituose univermaguose.

HUE ir pedkelnes ledines cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Gafsa @ 2014 11 16, 14:16)
HUE ir pedkelnes ledines cool.gif

O kokias pėdkelnes perkat? Sau ar vaikams? smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cargo: 16 lapkričio 2014 - 14:22
QUOTE(Cargo @ 2014 11 16, 12:57)
Va šitą, tik dar negavau info, kad užsakyta smile.gif

Grazi 4u.gif beveik visos mano suknios juodos, si karta norejosi kitos spalvos smile.gif musu speju butu tas pats uzsakymas, as irgi dar negavau patvirtinimo. Kodukas lyg iki 16 d galioja, gal spes nupirkti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Smilga* @ 2014 11 16, 12:59)
Prašysiu patarimo  ax.gif

Ieškau vyriškos rudeninės/žieminės striukės jaunuoliui, kuri būtų atspari lietui ir vėjams. Ypač atsparios lietui. Gal kurios esate pirkusios savo žvejams ar medžiotojams ir galit rekomenduoti?

Sūnus gyvena UK, ten kasdien merkia lietus, bet žiema savo ruožtu švelnenė - iki -10. Mūsų lietuviškos striukės nebeatlaiko tokio vandens kiekio  schmoll.gif  doh.gif

Žiūrėkit kažką iš tų gamintojų, kurie specializuojasi lauko ir įvairių spec paskirties rūbų gamyboje. Tarkim kažką iš Montane, Marmot ar Columbia, kas turėtų šias funkcijas. Aš dabar nuo lietaus ir vėjo nusipirkus turiu Montane "balonkę" bėgimui. Per lietų nebandžiau, bet vėjuota dieną su ja pasaka bėgiot, nes ji visiškai besvorė, o vėjo visiškai nepraleidžia. Aišku čia ne "bolonkės" reiktų biggrin.gif bet manau tikrai galima rasti šiltesnę striukę, kuri nepraleistų lietaus ir drėgmės.
Atsakyti
QUOTE(Irreelle @ 2014 11 16, 16:33)
Grazi  4u.gif beveik visos mano suknios juodos, si karta norejosi kitos spalvos  smile.gif musu speju butu tas pats uzsakymas, as irgi dar negavau patvirtinimo. Kodukas lyg iki 16 d galioja, gal spes nupirkti  smile.gif

Sveikos, noriu pirma karta isbandyti loft. Sakykit, ar ta koduka reikia pacioms suvesti, ar Taure pritaikys? Nezinau jo. Ir dar klausimas del dydziu, jei velvetkiu noreciau, koki dydi imti su metru per klubus? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(IRI'DE @ 2014 11 16, 16:53)
Sveikos, noriu pirma karta isbandyti loft. Sakykit, ar ta koduka reikia pacioms suvesti, ar Taure pritaikys? Nezinau jo. Ir dar klausimas del dydziu, jei velvetkiu noreciau, koki dydi imti su metru per klubus?  blush2.gif

As nekokia patareja, nes dar laukiu savuju Loft prekiu smile.gif daug visko prisisakiau, tikiuosi tiks cool.gif Mano +/- Irgi 100cm klubai, emiau 29dyd, pagal atsiliepimus susidariau toki vaizda del dydzio. Koduka pritaiko mergaites jau perkant, galite tik susivesti pati kainos pasitikrinimui, kodas SHAREIT.
Atsakyti
QUOTE(Cargo @ 2014 11 16, 14:18)
O kokias pėdkelnes perkat? Sau ar vaikams? smile.gif

HUE moteriškas, kai nuolaidos būna.
Man jos ir DKNY pėdkelnės labai gerą įspūdį paliko smile.gif
Atsakyti
Sveiki,
Ar dar renkate Levi"s? Gal dar galima jungtis?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vėjūna: 16 lapkričio 2014 - 17:22
QUOTE(Gafsa @ 2014 11 16, 17:17)
HUE moteriškas, kai nuolaidos būna.
Man jos ir DKNY pėdkelnės labai gerą įspūdį paliko smile.gif

drinks_cheers.gif perku HUE thumbup.gif
Atsakyti
Sakykit, o GAP, Old Navy kodai galioja Sale prekėms, jei ji nėra apribojimų sąraše? g.gif Nervina, kad neina kaip kitur pasitikrint, kam galioja kodas, kam ne. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Carlin @ 2014 11 16, 16:56)
Žiūrėkit kažką iš tų gamintojų, kurie specializuojasi lauko ir įvairių spec paskirties rūbų gamyboje. Tarkim kažką iš Montane, Marmot ar Columbia, kas turėtų šias funkcijas. Aš dabar nuo lietaus ir vėjo nusipirkus turiu Montane "balonkę" bėgimui. Per lietų nebandžiau, bet vėjuota dieną su ja pasaka bėgiot, nes ji visiškai besvorė, o vėjo visiškai nepraleidžia. Aišku čia ne "bolonkės" reiktų biggrin.gif bet manau tikrai galima rasti šiltesnę striukę, kuri nepraleistų lietaus ir drėgmės.

ačiū už patarimą 4u.gif
Atsakyti