Įkraunama...
Įkraunama...

Provansas ir klasika mūsų namuose

Man virtuve visai ne i tema tame interjere, visai is kitos triobos atitempta smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Cobre @ 2014 11 18, 10:43)
Man virtuve visai ne i tema tame interjere, visai is kitos triobos atitempta smile.gif

o man atvirkščiai virtuvė čia gerai išspręsta.. kai svetainė ir virtuvė vienoje erdvėje , vieną iš šių zonų reikia ,,slėpti" šiuo atveju akcentas į ,,sitting zone" o virtuvė ,,nepastebima" būtų ji kokia ruda pvz, būtų labai sunkus užkrautas interjeras..

o aš va sėdžiu ir krapštau galvą .. gavau lubiniams karnizams ( apvadams) sąmatą.. nei daug nei mažai , virš 4000 lt.. plius darbas.. skaudi kaina, bet kaip norisi.. ką daryyyyt g.gif smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cererakennel: 18 lapkričio 2014 - 09:57
QUOTE(Cererakennel @ 2014 11 18, 09:53)

o aš va sėdžiu ir krapštau galvą .. gavau lubiniams karnizams ( apvadams) sąmatą.. nei daug nei mažai , virš 4000 lt.. plius darbas.. skaudi kaina, bet kaip norisi.. ką daryyyyt  g.gif  smile.gif

Tai kokie tie karnyzai, gal apipurkšti aukso dulkėmis g.gif iš kur tokios kainos doh.gif Ir kam užsisakinėti pakabinimo paslaugą, galima patiems pasikabinti, o jei nėra namie auksarankių, tai pasikviesti meistrą į namus, jo darbo valanda siekia apie 20 litų...
Papildyta:
QUOTE(Cobre @ 2014 11 18, 09:43)

drinks_cheers.gif bet jos virtuvės dažnai iškrenta iš konteksto, todėl per daug jų ir nerodo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(TuDa @ 2014 11 18, 11:03)
Tai kokie tie karnyzai, gal apipurkšti aukso dulkėmis g.gif iš kur tokios kainos doh.gif  Ir kam užsisakinėti pakabinimo paslaugą, galima patiems pasikabinti, o jei nėra namie auksarankių, tai pasikviesti meistrą į namus, jo darbo valanda siekia apie 20 litų...

kodėl auksu apipurkšta? gerenis poliuretaniniai, kaina apie 27 lt/m.. gal pigiau kur matėt? smile.gif sudėjimas sudėjimu.. mes namą patys susimūrijom jei ką smile.gif ... bet gražiai sudėt tokius dalykus , gražiai pripjaut reikia turėt spes pjaustymo įrangą ir praktikos.. noriu kad būtų gražiau todėl šioje vietoje patikėsiu sudėjimą apvadų profesionalams smile.gif plyteles būna žmonės nusiperka po 200 lt/kv ir pasisamdo kreivarankius, kurie tas plyteles taip sudeda kad akys bado smile.gif .. ką galim, pasidarom patys, bet yra vietų, kur tikrai noriu profų pagalbos smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasytee @ 2014 11 18, 08:49)
Naujas Nerijos  interjeras bigsmile.gif  ir kaip jums?

matau vien prekes is Lejos  smile.gif

ir man pirma mintis del virtuves: "kaip gerai, kad padare nematoma", bet tik sienines spintos galejo buti "nematomos", sala galima buvo padaryti ir ne tokia buitine, truputi prabangesne, stilingesne - kazkokia vitrina is gyvenamosios erdves puses padaryti... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(vida777 @ 2014 11 18, 11:08)
ir man pirma mintis del virtuves: "kaip gerai, kad padare nematoma", bet tik sienines spintos galejo buti "nematomos", sala galima buvo padaryti ir ne tokia buitine, truputi prabangesne, stilingesne - kazkokia vitrina is gyvenamosios erdves puses padaryti...  ax.gif

man saloj užkliuvo suplanuota maža darbo zona.. kažkaip saloj man norisi daugiau darbastalio, o čia beveik visą užima kriauklė.. bet gal tai buvo šeimininkų noras.. reik neužmiršt kad ir jie sprendimuose dalyvauja smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Cererakennel @ 2014 11 18, 10:07)
kodėl auksu apipurkšta? gerenis poliuretaniniai, kaina apie 27 lt/m..

Kai ankstesniame poste pataisėt, pasidarė aišku, apie ką eina kalba biggrin.gif jei ką mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(TuDa @ 2014 11 18, 11:12)
Kai ankstesniame poste pataisėt, pasidarė aišku, apie ką eina kalba biggrin.gif jei ką mirksiukas.gif

visgi grožis nugalėjo ... teks taupyt kitoj vietoj smile.gif .. noriu aš tų apvadų nors tu ką. smile.gif
o va dėl langų apvadų pradėjau vėl abejot.. jei dėsiu užuolaidas kiek realiai to grožio besimatys g.gif
Atsakyti
QUOTE(Cererakennel @ 2014 11 18, 10:53)
o aš va sėdžiu ir krapštau galvą .. gavau lubiniams karnizams ( apvadams) sąmatą.. nei daug nei mažai , virš 4000 lt.. plius darbas.. skaudi kaina, bet kaip norisi.. ką daryyyyt  g.gif  smile.gif

jau geriau pataupyt , bet tikrai deti juos wub.gif stala , veidrodi ar sviestuva galima lengvai pakeisti , o apvadu taip jau kada nori nebeprisiklijuosi ax.gif

QUOTE(Cererakennel @ 2014 11 18, 11:11)
man saloj užkliuvo suplanuota maža darbo zona.. kažkaip saloj man norisi daugiau darbastalio, o čia beveik visą užima kriauklė.. bet gal tai buvo šeimininkų noras.. reik neužmiršt kad ir jie sprendimuose dalyvauja smile.gif

gal seimininkai nelabai gamina g.gif
mano virtuve irgi maza , pries tai turejau didele , erdve ir galvojau , kad bus beda , neissiteksiu , bet pripratau ir visaks puikiai bigsmile.gif maziau slamsto slepiasi spintelese biggrin.gif
QUOTE(Cererakennel @ 2014 11 18, 11:19)
visgi grožis nugalėjo ... teks taupyt kitoj vietoj  smile.gif .. noriu aš tų apvadų nors tu ką.  smile.gif
o va dėl langų apvadų pradėjau vėl abejot.. jei dėsiu užuolaidas kiek realiai to grožio besimatys  g.gif

as deciau rolleyes.gif gailiuosi , kad nedejom , bet jau buvo toks etapas , kad greiciau greiciau , uzkniso tas remontas
Atsakyti
QUOTE(Cererakennel @ 2014 11 18, 09:53)

kaina didele, bet manau verta, nes tikrai suteikia interjerui elegantiskumo, unikalumo
ir ypac brangus darbas, uz metro suklijavima po 20-25 litus, bet galima padaryti ir patiems

Papildyta:
QUOTE(Rasytee @ 2014 11 18, 08:49)
Naujas Nerijos  interjeras bigsmile.gif  ir kaip jums?

matau vien prekes is Lejos  smile.gif

puikus interjeras wub.gif man labai grazios durys
Atsakyti
***** blemba, kad kur tas mano romanetes ir durniskus langus. Auksu padengti butu buve pigiau mad.gif Pradejo siuti ir sako truksta medziagos, negerai paskaiciavo. O pirkta ne LT gun_bandana.gif
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2014 11 18, 11:04)
***** blemba, kad kur tas mano romanetes ir durniskus langus. Auksu padengti butu buve pigiau mad.gif Pradejo siuti ir sako truksta medziagos, negerai paskaiciavo. O pirkta ne LT  gun_bandana.gif

Nenoriu burti, bet jei jau nesugeba apskaičiuoti kiek reikia audinio romanetei, tai kaip tada pasiūs g.gif biggrin.gif jaučiu, kad kabina makaronus lotuliukas.gif
Atsakyti