Man virtuve visai ne i tema tame interjere, visai is kitos triobos atitempta

QUOTE(Cobre @ 2014 11 18, 10:43)
o man atvirkščiai virtuvė čia gerai išspręsta.. kai svetainė ir virtuvė vienoje erdvėje , vieną iš šių zonų reikia ,,slėpti" šiuo atveju akcentas į ,,sitting zone" o virtuvė ,,nepastebima" būtų ji kokia ruda pvz, būtų labai sunkus užkrautas interjeras..
o aš va sėdžiu ir krapštau galvą .. gavau lubiniams karnizams ( apvadams) sąmatą.. nei daug nei mažai , virš 4000 lt.. plius darbas.. skaudi kaina, bet kaip norisi.. ką daryyyyt

QUOTE(Cererakennel @ 2014 11 18, 09:53)
o aš va sėdžiu ir krapštau galvą .. gavau lubiniams karnizams ( apvadams) sąmatą.. nei daug nei mažai , virš 4000 lt.. plius darbas.. skaudi kaina, bet kaip norisi.. ką daryyyyt

Tai kokie tie karnyzai, gal apipurkšti aukso dulkėmis

Papildyta:
QUOTE(Cobre @ 2014 11 18, 09:43)

QUOTE(TuDa @ 2014 11 18, 11:03)
Tai kokie tie karnyzai, gal apipurkšti aukso dulkėmis
iš kur tokios kainos
Ir kam užsisakinėti pakabinimo paslaugą, galima patiems pasikabinti, o jei nėra namie auksarankių, tai pasikviesti meistrą į namus, jo darbo valanda siekia apie 20 litų...

kodėl auksu apipurkšta? gerenis poliuretaniniai, kaina apie 27 lt/m.. gal pigiau kur matėt?

QUOTE(Rasytee @ 2014 11 18, 08:49)
ir man pirma mintis del virtuves: "kaip gerai, kad padare nematoma", bet tik sienines spintos galejo buti "nematomos", sala galima buvo padaryti ir ne tokia buitine, truputi prabangesne, stilingesne - kazkokia vitrina is gyvenamosios erdves puses padaryti...

QUOTE(vida777 @ 2014 11 18, 11:08)
ir man pirma mintis del virtuves: "kaip gerai, kad padare nematoma", bet tik sienines spintos galejo buti "nematomos", sala galima buvo padaryti ir ne tokia buitine, truputi prabangesne, stilingesne - kazkokia vitrina is gyvenamosios erdves puses padaryti... 

man saloj užkliuvo suplanuota maža darbo zona.. kažkaip saloj man norisi daugiau darbastalio, o čia beveik visą užima kriauklė.. bet gal tai buvo šeimininkų noras.. reik neužmiršt kad ir jie sprendimuose dalyvauja

QUOTE(Cererakennel @ 2014 11 18, 10:07)
kodėl auksu apipurkšta? gerenis poliuretaniniai, kaina apie 27 lt/m..
Kai ankstesniame poste pataisėt, pasidarė aišku, apie ką eina kalba

QUOTE(TuDa @ 2014 11 18, 11:12)
visgi grožis nugalėjo ... teks taupyt kitoj vietoj

o va dėl langų apvadų pradėjau vėl abejot.. jei dėsiu užuolaidas kiek realiai to grožio besimatys

QUOTE(Cererakennel @ 2014 11 18, 10:53)

jau geriau pataupyt , bet tikrai deti juos

QUOTE(Cererakennel @ 2014 11 18, 11:11)
man saloj užkliuvo suplanuota maža darbo zona.. kažkaip saloj man norisi daugiau darbastalio, o čia beveik visą užima kriauklė.. bet gal tai buvo šeimininkų noras.. reik neužmiršt kad ir jie sprendimuose dalyvauja 

gal seimininkai nelabai gamina

mano virtuve irgi maza , pries tai turejau didele , erdve ir galvojau , kad bus beda , neissiteksiu , bet pripratau ir visaks puikiai

QUOTE(Cererakennel @ 2014 11 18, 11:19)
visgi grožis nugalėjo ... teks taupyt kitoj vietoj
.. noriu aš tų apvadų nors tu ką.
o va dėl langų apvadų pradėjau vėl abejot.. jei dėsiu užuolaidas kiek realiai to grožio besimatys

as deciau

QUOTE(Cererakennel @ 2014 11 18, 09:53)

kaina didele, bet manau verta, nes tikrai suteikia interjerui elegantiskumo, unikalumo
ir ypac brangus darbas, uz metro suklijavima po 20-25 litus, bet galima padaryti ir patiems
Papildyta:
QUOTE(Rasytee @ 2014 11 18, 08:49)
puikus interjeras

***** blemba, kad kur tas mano romanetes ir durniskus langus. Auksu padengti butu buve pigiau
Pradejo siuti ir sako truksta medziagos, negerai paskaiciavo. O pirkta ne LT

QUOTE(Žalia Rūta @ 2014 11 18, 11:04)
***** blemba, kad kur tas mano romanetes ir durniskus langus. Auksu padengti butu buve pigiau
Pradejo siuti ir sako truksta medziagos, negerai paskaiciavo. O pirkta ne LT 

Nenoriu burti, bet jei jau nesugeba apskaičiuoti kiek reikia audinio romanetei, tai kaip tada pasiūs