Įkraunama...
Įkraunama...

Provansas ir klasika mūsų namuose

QUOTE(Meilė... @ 2014 11 16, 17:51)
Merginos, gal kas turite ar gyvai matet kedes is privee? Kaip ju audinys? Man toks skystokas atrodo, baisu pirkti nemacius  g.gif  Namie mazi vaikai, reikia kad valytusi gerai ir siaip, kad kokybiskos butu 4u.gif

user posted image

Jau rašiau aš apie jas, bandyt dar nebandėm, nes grąžinom į parduotuvę broko taisymui ir dar neatgavom, tad dėl dėvėjimosi nieko negaliu pasakyti, bet jau kokybė doh.gif na gal tik mums taip pasisekė. Antrą kartą nepirkčiau
Papildyta:
QUOTE(femme @ 2014 11 16, 21:26)
Gali buti. Tai ir lt yra pvz salmander, nuo dregmes ir purvo, tinka ir audiniams, ne tik batams.

Gerą mintį davėt, ačiū, reikės išbandyti
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ostė: 16 lapkričio 2014 - 23:36
QUOTE(ostė @ 2014 11 17, 00:36)
Jau rašiau aš apie jas, bandyt dar nebandėm, nes grąžinom į parduotuvę broko taisymui ir dar neatgavom, tad dėl dėvėjimosi nieko negaliu pasakyti, bet jau kokybė  doh.gif na gal tik mums taip pasisekė. Antrą kartą nepirkčiau
Papildyta:

Gerą mintį davėt, ačiū, reikės išbandyti

Mes pirkom komoda i vonia, tai sandely tris pakuotes perplese, kol surado man neissirietusiais stalciais ir be saku ant stalvirsio doh.gif:

Tik pirma ant kokios skiautes pabandykit hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(Morkevic @ 2014 11 16, 23:15)
Ar gerai suprantu, kad Jūsų vonia/dušas yra tokia, kaip atskira patalpėle?
Aš ketinu taip daryti, nes mūsų vonios kambarys siaurokas ir pailgas, tai žadu galą "uždaryti" palikti tarpą kaip durų, kad įeiti ten tik plyteles sudėti ir dušą kabinti.
Jei pas jusų kaip tik toks variantas, tai galvoju paklausiu, ar nesigailite, kad taip darėte, ar patogu, ar ką nors dabar keistumėte/tobulintumėte?
Dar turiu klausimą dėl sekcijų. Kaip manot, ar verta pirkt kažką panašaus į

Pridedu antro aukšto planą, kuriame matosi vonios išdėstymas (ten, kur 8,05 kv.m.).
user posted image
Patys tą sieną, kuri skiria dušą nuo vonios, pastatėm, kad nereiktų stiklinių pertvarų, kurių jokio noro valyti neturiu ax.gif ir dar ji buvo reikalinga tam, kad tilptų du praustuvai.
Tarpą įeiti į dušą palikom apie 58 cm. pilni užtenka, tik reikėjo kabinti užuolaidą, nes man vėsoka be jos praustis.
Minusas tik tas, kad vonios kambarys tapo pailgas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Carpe diem: 17 lapkričio 2014 - 09:48
Sveikos 4u.gif norejau paklausti jusu atsiliepimu del orkaites virtuvej. Noriu baltos arba dramblio kaulo spalvos. Radau Smeg arba Gorenje. Gal kas naudojat siu firmu ir galit pasidalint atsiliepimais? 4u.gif o gal kas turit patart kitos firmos sviesia el.orkaite? 4u.gif
Atsakyti
Gal kam pravers 4u.gif pavyzdėliai, kaip dėlioti pagalvėles ant lovų;

user posted image

user posted image
Papildyta:
Carpe diem liustriukai thumbup.gif tik miegame jis kabo per aukštai, bet žinau, kad leisit žemyn biggrin.gif Linkiu rasti gražius gaubtelius vaikučių kambariui 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Trikse @ 2014 11 17, 12:37)
Sveikos  4u.gif  norejau paklausti jusu atsiliepimu del orkaites virtuvej. Noriu baltos arba dramblio kaulo spalvos. Radau Smeg arba Gorenje. Gal kas naudojat siu firmu ir galit pasidalint atsiliepimais?  4u.gif  o gal kas turit patart kitos firmos sviesia el.orkaite?  4u.gif

kadangi taip pat ieškau baltos arba šviesios orkaitės, tai siūlau pažiūrėti čia:
https://www.max24.lt...rines-orkaites/

šiame puslapyje viską galima išsirūšiuoti pagal spalvas 4u.gif pasirinkimas tikrai nemažas.
Atsakyti
Beje, turiu klausimuką. Galvoju apie dekoratyvinį tinką, tokį kaip iš šito psl. "porcelina" arba "lomalina":

http://media.wix.com...ee2f0dead9b.pdf

norėčiau, kad gautųsi kažkas tokio:
http://www.houzz.com...-room-vancouver

Gal kas esate užmatę LT alternatyvų? Ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(femme @ 2014 11 16, 22:16)
Jaseviciaus baldai, kedes.lt.

Pirkit senienas, kad geros bukles karkasas butu, o pervilkimas ne karve kainuoja, jei be restauracijos.

Esu nusiziurejus pora modeliuku is Jaseviciaus, jauciu reiks pavaziuot i vieta pasizvalgyt rolleyes.gif
Del devetu irgi ilgai ieskojau, bet kadangi mums baltu reikia, o tokiu beveik ir nera, tai restauracija labai jau kaina iskeltu, geriau tada jau naujos.
Ir dar paklaust norejau, jei virtuvinis stalas medzio spalvos stalvirsiu ir baltom lenktom kojom ar butinai ir kedes turi buti baltom lenktom kojom? Ar gali kedziu kojos buti medzios spalvos ir tiesios? Kazi kaip cia graziau blush2.gif

QUOTE(ostė @ 2014 11 16, 23:36)
Jau rašiau aš apie jas, bandyt dar nebandėm, nes grąžinom į parduotuvę broko taisymui ir dar neatgavom, tad dėl dėvėjimosi nieko negaliu pasakyti, bet jau kokybė  doh.gif na gal tik mums taip pasisekė. Antrą kartą nepirkčiau

Skaiciau, bet tik po to atgaminau, kad apie tas kedes kalba ejo, nes saket, kad Jusiskes kaip Pupuko, bet is kur pirktos neuzsifiksavo smile.gif Dabar jos su nuolaida, bet matyt tikrai nevertos tos kainos.

QUOTE(Trikse @ 2014 11 17, 11:37)
Sveikos  4u.gif  norejau paklausti jusu atsiliepimu del orkaites virtuvej. Noriu baltos arba dramblio kaulo spalvos. Radau Smeg arba Gorenje. Gal kas naudojat siu firmu ir galit pasidalint atsiliepimais?  4u.gif  o gal kas turit patart kitos firmos sviesia el.orkaite?  4u.gif

Pas mane bosh balta, esu labai patenkinta thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Carpe diem @ 2014 11 17, 09:47)
Pridedu antro aukšto planą, kuriame matosi vonios išdėstymas (ten, kur 8,05 kv.m.).
user posted image
Patys tą sieną, kuri skiria dušą nuo vonios, pastatėm, kad nereiktų stiklinių pertvarų, kurių jokio noro valyti neturiu  ax.gif ir dar ji buvo reikalinga tam, kad tilptų du praustuvai.
Tarpą įeiti į dušą palikom apie 58 cm. pilni užtenka, tik reikėjo kabinti užuolaidą, nes man vėsoka be jos praustis.
Minusas tik tas, kad vonios kambarys tapo pailgas.

Aciu uz atsakyma.
Musu vonios kambarys pagal isplanavima jau yra pailgas, tai vadinas tikrai atitverinesiu.
Niekas man nepasake del senoviniu sekciju biggrin.gif
Kokie baldai pas jusu svetainese? Komoda, indauja, lentyna, sekcija?
Musu namas pailgas, prie vienos sienos puikiai tilptu sekcija. Man grazu, tik gal griozdas. Bet vat idomu ka mastot jus, kurios turit didesne patirti isirenginejant.
Atsakyti
QUOTE(Morkevic @ 2014 11 17, 15:09)
Niekas man nepasake del senoviniu sekciju  biggrin.gif 
Kokie baldai pas jusu svetainese? Komoda, indauja, lentyna, sekcija?
Musu namas pailgas, prie vienos sienos puikiai tilptu sekcija. Man grazu, tik gal griozdas. Bet vat idomu ka mastot jus, kurios turit didesne patirti isirenginejant.

Ta sekcija yra tikrai atgyvena biggrin.gif galima rasti daug skoningesnių baldelių su tais pačiais drožiniais 4u.gif Tuo labiau jei jūsų namas pailgas, tai tokia sekcija tik dar labiau paryškintų "vagono" efektą patalpoj.
Mano svetainėj stovi komoda, tv konsolė, sofa, fotelis, 2 kavos staliukai, lempos staliukas ir židinys biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo TuDa: 17 lapkričio 2014 - 15:43
pas mane panasi stovi kazkur 18 metu, mums grazu ir yra kur indus susikrauti, negi ismesi lauk, dabar gal nepirkciau tokios smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Meilė... @ 2014 11 17, 14:53)

Skaiciau, bet tik po to atgaminau, kad apie tas kedes kalba ejo, nes saket, kad Jusiskes kaip Pupuko, bet is kur pirktos neuzsifiksavo  smile.gif  Dabar jos su nuolaida, bet matyt tikrai nevertos tos kainos.

Kad jos ten kiek pasižiūriu visada su nuolaida biggrin.gif , nors parduotuvėje pardavėja pasakojo, kad vos ne metai ant jos kasdien sėdi ir nėra jokių dėvėjimosi žymių, tad jei yra galimybė nuvažiuoti į vietą, apčiupinėti, apžiūrėti ir labai jos patinka, tai kodėl gi nepabandžius 4u.gif Šiaip tikrai geranoriškai savininkė nusiteikusi spręsti bet kokią problemą, visad ieško išeities, tik bėda kad tarp mūsų ir Vilniaus 200 km ax.gif

Atsakyti