QUOTE(femme @ 2014 11 16, 22:16)
Jaseviciaus baldai, kedes.lt.
Pirkit senienas, kad geros bukles karkasas butu, o pervilkimas ne karve kainuoja, jei be restauracijos.
Esu nusiziurejus pora modeliuku is Jaseviciaus, jauciu reiks pavaziuot i vieta pasizvalgyt
Del devetu irgi ilgai ieskojau, bet kadangi mums baltu reikia, o tokiu beveik ir nera, tai restauracija labai jau kaina iskeltu, geriau tada jau naujos.
Ir dar paklaust norejau, jei virtuvinis stalas medzio spalvos stalvirsiu ir baltom lenktom kojom ar butinai ir kedes turi buti baltom lenktom kojom? Ar gali kedziu kojos buti medzios spalvos ir tiesios? Kazi kaip cia graziau
QUOTE(ostė @ 2014 11 16, 23:36)
Jau rašiau aš apie jas, bandyt dar nebandėm, nes grąžinom į parduotuvę broko taisymui ir dar neatgavom, tad dėl dėvėjimosi nieko negaliu pasakyti, bet jau kokybė

na gal tik mums taip pasisekė. Antrą kartą nepirkčiau
Skaiciau, bet tik po to atgaminau, kad apie tas kedes kalba ejo, nes saket, kad Jusiskes kaip Pupuko, bet is kur pirktos neuzsifiksavo

Dabar jos su nuolaida, bet matyt tikrai nevertos tos kainos.
QUOTE(Trikse @ 2014 11 17, 11:37)
Sveikos

norejau paklausti jusu atsiliepimu del orkaites virtuvej. Noriu baltos arba dramblio kaulo spalvos. Radau Smeg arba Gorenje. Gal kas naudojat siu firmu ir galit pasidalint atsiliepimais?

o gal kas turit patart kitos firmos sviesia el.orkaite?
Pas mane bosh balta, esu labai patenkinta