Feme, o is kur tie kristoliniai buteliukai, is ebejaus? Ten tiek buna geru variantu, ale as neucius, nemoku ten pirkt...

QUOTE(aistukas @ 2014 11 20, 11:41)
Feme, o is kur tie kristoliniai buteliukai, is ebejaus? Ten tiek buna geru variantu, ale as neucius, nemoku ten pirkt... 

oi, ne, aš greičiau noriu

QUOTE(femme @ 2014 11 20, 11:19)
o kaip gėlytė skleidžia?
man kažkaip lazdelės atrodo patikimiau- apvertei ir turi intensyvesnį kvapą, jei poreikis yra, o gėlė jei jau nekvepia, tai nieko ir nepadarysi 

As tik kristutei snerkstelejau, tai sunku vertinti. Kita vertus, man atrodo, kad jos tokios purutes, neaukstos, tai GAL lengviau tas kvapas skverbiasi?

QUOTE(Žalia Rūta @ 2014 11 20, 12:00)
As tik kristutei snerkstelejau, tai sunku vertinti. Kita vertus, man atrodo, kad jos tokios purutes, neaukstos, tai GAL lengviau tas kvapas skverbiasi? 

jei uostant prisikišus, tai jos gerokai mažiau kvepia, nei pagaliukai

Man konsultantė pasakė, kad skirtumas tarp gėlytės ir pagaliukų tas, kad su pagaliukais gali koreguoti intensyvumą, o su gėlyte - ne, be to, sakė, daugumai būna keista, kad beveik visą skystį iš mažesnio buteliuko gėlytė sugeria į save ir tuomet skleidžia.
QUOTE(Carpe diem @ 2014 11 20, 11:07)
Man konsultantė pasakė, kad skirtumas tarp gėlytės ir pagaliukų tas, kad su pagaliukais gali koreguoti intensyvumą, o su gėlyte - ne, be to, sakė, daugumai būna keista, kad beveik visą skystį iš mažesnio buteliuko gėlytė sugeria į save ir tuomet skleidžia.
taip tikrai gelyte visa skysti sugeria ir kokia savaite labai stipriai kvepia namai, o po to kvapas vos jauciasi... as uz pagaliukus
Jei lyginti kvapus, tai as ant lapuku buvau uzpurskus loccacitane purskiamu ir durance papildyma. Rezultatas labai skyres- durance isgaravo labao greit, o likes kvapas ant popieriuko buvo kazkoks pakites, o va loccacitane kvepejo labai ilgai ir kvapas bleso taip tolyiai, neissikraipydamas.
QUOTE(femme @ 2014 11 20, 10:10)
aš jau 3 krištolinius buteliukus susižvejojau, reik tik dabar susirinkt iš skirtingų vietų

o ką darote su tais buteliukais?

QUOTE(Elle_ @ 2014 11 20, 12:47)
Likeriukam bus, nes kvapu femme nemegsta

Papildyta:
QUOTE(aistukas @ 2014 11 20, 12:44)
Jei lyginti kvapus, tai as ant lapuku buvau uzpurskus loccacitane purskiamu ir durance papildyma. Rezultatas labai skyres- durance isgaravo labao greit, o likes kvapas ant popieriuko buvo kazkoks pakites, o va loccacitane kvepejo labai ilgai ir kvapas bleso taip tolyiai, neissikraipydamas.
Ir kaina atitinkamai skiriasi. Bet kaip jau rasiau, Loccitane nebebus kvapu. Bet as nezinau, ar man patiko tas baltu geliu kvapas.. Nors baltas geles as tikrai megstu.. Kazkoks idomus tas kvapas, ar tai spirito daugoka

kolegės, kas turi apvadus aplink langus, renkuosi plotį iš 4,3, 5,2 ir 8,2 cm,... 4,2 atrodo siauroki, o 8,2 nebus per platūs?
luboms va tokius užsakiau
luboms va tokius užsakiau