Įkraunama...
Įkraunama...

Provansas ir klasika mūsų namuose

QUOTE(Žalia Rūta @ 2014 11 20, 12:52)
Likeriukam bus, nes kvapu femme nemegsta hihihi.gif

Siaip tikrai esu skeptiskai nusiteikus, bet o gal patiks taip, kad ir kambary uzsinoresiu, ne tik wc hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2014 11 20, 11:52)
Likeriukam bus, nes kvapu femme nemegsta hihihi.gif
Papildyta:

Ir kaina atitinkamai skiriasi. Bet kaip jau rasiau, Loccitane nebebus kvapu. Bet as nezinau, ar man patiko tas baltu geliu kvapas.. Nors baltas geles as tikrai megstu.. Kazkoks idomus tas kvapas, ar tai spirito daugoka g.gif

Teip teip, kaina atitinkamai. As bandziau ambras abieju. Vat kadangi jie kvapu nebetures, galvoju gal man rek pas juos pompyte nusipirkt. Nu kiek ieskau buteliuko su pompyte pigiau kaip uz 35 lt neradau. Loccacitane pompyte 22 kainuoja. g.gif
Atsakyti
QUOTE(femme @ 2014 11 20, 13:12)
Siaip tikrai esu skeptiskai nusiteikus, bet o gal patiks taip, kad ir kambary uzsinoresiu, ne tik wc hihihi.gif

Tai kambary tada siulau a la kvepinti eteriniu alieju purskalais pries bacilas, tai bent nauda bus bigsmile.gif
Papildyta:
Kaip rast grazias lentynas arba spinteles? g.gif Reikia baldo ant sienos, arba pakabinamo baldo ant sienos.. Zodziu, turiu neispresta reikala ir nuli minciu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(rek @ 2014 11 20, 11:27)
štai  ax.gif
user posted image

savaitgalį pafotkinsiu dabartinį vaizdą su ikejinėm šmutkėm smile.gif

Labai graži spinta. Tokia miela, nedidukė.
Atsakyti
Spinta graži, tik man norėtųsi natūralios spalvos jai, bet gyvai įtariu atrodo iš viso super thumbup.gif
Atsakyti
merginos, o kur klasikines patvarias lovas miegamajam perkate?
Atsakyti
QUOTE(Cererakennel @ 2014 11 20, 12:05)
kolegės, kas turi apvadus aplink langus, renkuosi plotį iš 4,3, 5,2 ir 8,2 cm,... 4,2 atrodo siauroki, o 8,2 nebus per platūs?

luboms va tokius užsakiau

user posted image

Turbut nuo langu turio priklauso, pas mane plotis 10, o sono issikisimas I prieki dar 3 cm, nei mm nenoreciau mazinti, tik didinti. Geriausia veztis I vieta, deti prie lango ir ziureti.
Atsakyti
Gal kuri vilnietė norėtumėte pirkti per pusę 500 ml. namų kvepalų Dr. Varanjes?
Atsakyti
Jau viena ligonė apsipirko biggrin.gif https://www.voluspa....o...;filter=13
Nusipirkau šį namų kvapą, mokėjau dvigubai daugiau, bet užtat iš karto gavau ax.gif esu laiminga... kvepia tongue.gif . Gerai, kad nepirkau žvakės, nes kainų skirtumas būtų nužudęs lotuliukas.gif
Atsakyti
Kokį įdomų šviestuvą aptikau bigsmile.gif
http://www.frishop.d...4771_21452.aspx
Atsakyti
Rituals parduotuveje Europoje 10 vnt. laaaabai ilgu lazdeliu tik 3.5 lt, salia loccitane dvigubai (jei ne trigubai) trumpesnes 5 lt uz 15 vnt doh.gif:
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo femme: 20 lapkričio 2014 - 16:05
Esu jau njsivylusi truputi, nes nors internetas begalinis keliu patinkanciu sviestu u firmos taip ir neatradau. Man labai reikia tokio sviestuvo, gal matete panasiu, gal firma zinote: sviestuvas
Atsakyti