Labas vakaras
Po praeitos nakties su siaubu laukiu, kas cia vyks sianakt..
Lexi, saunuole tu, kad netingi uzsiimti jau nuo mazumes visais sitais puodo reikalais
Su dicke mane mama buvo iki neimanomybes iszirzus, kad privalau sodinti iskart, kai ismoks sedet, tai biski pasisakojus galiausiai nuo 9 menesiu pradejau aktyviai sodint (mane mama nuo 4 menesiu virs kriaukles laikydavo, kol pasiusindavau
), bet kadangi tai nedave jokios naudos ir taip sekmingai iki 2 metu prazaidziau, nes darydavo tik tada kai pasodindavau, o vis tiek pati nesiprase, tai si karta tikriausiai niekur neskubesiu ir neskubinsiu ivykiu
Ech, tingine kazkokia pasidariau, anei kosiu nenoriu, anei puodo... QUOTE(Amarantine @ 2014 11 13, 18:40)
nu tu šneki mano žodžiais. Smagu, nes kartais graužiu save kad nemoku aš su saviškiu... tai paskaitau kad ir daugiau tokių kaip aš yra or ramiau
Ir man ramiau, kai daugiau tokiu kaip as atsiranda, tada sazine i kampa tolimesni pasislepia, kad viskas cia naturalu, o ne as baisa pabaisa
QUOTE(kristina.ieva @ 2014 11 14, 11:08)
dabar galvoju, ar man reikia to Avent garintuvo/trintuvo? Kiek prisimenu, tai dauguma jūsų ketina jį naudoti, taip?
Pas mus ne Avento, bet principas tas pats. Geras daiktas. Ne baisiai ilgam laikui naudojamas, bet patogu labai, nereik po viena bulve ar morka puode atskirai virt, po to blenderiuot, keliu bliudu naudot ir t.t.
QUOTE(Bitelė @ 2014 11 14, 12:36)
Klausykite, kokias gertuves žadate naudoti mažiesiems.
Su dicke turbut isbandem kokias 7 skirtingas, niekaip negalejom rasti tinkamos
Baisiai mego apversti ir pilstyti visur aplinkui, tai ieskojom tokios, is kurios nebegtu, bet vis tiek sugebedavo kazkokiu budu prilaistyt
Galiausiai apsistojom ties Avento puodeliu, kur lupas prispaudus aktyvuojasi ten kazkaip ir tik tada bega. Dabar turim stalciuj dideli pasirinkima gertuviu, tai galesim bandymais uzsiimt
O zinutes gavau, dar karteli aciu
QUOTE(darbiete @ 2014 11 14, 12:52)
jau vartomės ir ragaujam koją
skanaus
QUOTE(natuliona @ 2014 11 14, 13:19)
Nazinau ar miegojau siandien ar taip tik pagulejau
Kaip tik ir mano busena po praeitos nakties apibudinai
QUOTE(V_0622 @ 2014 11 14, 16:22)
Is principo Reikia suteipuot rankas ir kokia savaite ar ilgiau nejudint, ty kuo maziau ja judinti, taciau visos zinom, kad su leliukais tai mazai imanoma.
Va va, teorijos teorijom, o praktiskai be sansu nejudinti/nekelti/nesukineti
Siandien mazaja po kranu prausiau, laikiau desine ranka, nes kitaip nesigauna, ir cypiau is skausmo
Nu nieko, kaip nors.. kastonai jau svencia penktadieni stiklainiuke su promilem, bandysim gydytis
QUOTE(sanlong @ 2014 11 14, 18:36)
Naudojat kas nors viburcolio zvakutes?
Padedavo vyresnelei, maziukei dar nei karto nenaudojom.
Turekit sazines su tais keksiukais
Geriau buciau nemacius