Įkraunama...
Įkraunama...

Mūsų vienetiniai beveisliukai

Ikisam savo marga nosi biggrin.gif Axelis paskutinem pora savaiciu susigalvojo nauja rituala - grizus po ilgojo pasivaiksciojimo mazdaug 15 minuciu vartosi lovoje, kartais su pasisokinejimais per sofas. Pirmiausia galvojau, kad gal del to, kad grizom slapi ir as jo nesluosciau tai jis tai pats save nusausina, nes taip jis ir po hidroterapijos bagazineje voliojasi, bet ne. Tas pats buna ir po sauletu pasilakstymu.
Axelio ritualas

Vakar vakare priziurejau bendradarbes ale bigli 5 menesiu doh.gif Nu zinokit, galvojau aciu dievui Axelis niekad toks nebuvo kai buvo mazas... nors as aisku jam daug daugiau laiko skiriau nei mano drauge. Suniukas ne tik kad ant pavadzio negali normaliai eiti be pastovaus tempimo ir smaugimosi (net nepradesiu pasakoti koks netinkamas jo antkaklis ir pavadelis) bet ir komandu jokiu nezino tad as net nezinojau kaip su juo susitvarkyti. Is tiesu labai gerai pasitarnavo man, nes galejau parodyti MB kas buna, kai zmones nusiperka netinkama suni ir nezino kaip ji dresuoti.
Atsakyti
QUOTE(lututė @ 2014 11 29, 21:13)
praeito savaitgalio "medžioklė "  biggrin.gif niekaip nekrutančio negaliu pagaut  tongue.gif

Iš pradžių pagalvojau, kad lapė! bigsmile.gif Ryyyžikas wub.gif
Atsakyti
QUOTE(k_azu @ 2014 11 29, 20:53)
kas buna, kai zmones nusiperka netinkama suni ir nezino kaip ji dresuoti.

nuo kelių mėnesių jau šunys supranta dresavimo komandas?
Atsakyti
QUOTE(Džinė @ 2014 11 30, 17:18)

Suprast gali ir kokių 2-3mėn pupsikas,bet man supranta reikškia kai šuo namie stovi ant kilimo,šeimininkas rodo jam dešros gabalą ir sako ''Margi sėsk'' ir Margis atsisėda. Jokių dirgiklių tik šuo,dešra ir šeimininkas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Džinė @ 2014 11 30, 15:18)

Dresuoti suniuka galima pradeti nors ir nuo 2 menesiu. O jau ar suo atlieka komandas nes seimininkas tik su desra moka paaiskinti ko reikalaujama, ar suo atlieka nes zino ko is jo norima ir kad tai reikia daryti jau kita kalba. Tokiu atveju reikia seiminka dresuoti.
Atsakyti
QUOTE(plepatuska @ 2014 11 30, 17:22)
Iš pradžių pagalvojau, kad lapė!  bigsmile.gif  Ryyyžikas  wub.gif

biggrin.gif lapė su antkakliu mirksiukas.gif
Atsakyti
Oi, dviejų mėnesių šuniukas jau tikrai daug gali mokėti! Net ne darbinių kažkokių komandų, o tiesiog paprastų, elementarių dalykų, susijusių su kasdieniu gyvenimu - žinoti savo vardą, ateiti pakvietus šeimininkui. Toks šuniukas jau gali suvokti ir tą, ko negalima. Tiesiog su šuniuku nuo pat pirmos dienos reikia užsiimti ir kreipti tinkama linkme.
Atsakyti
Pasirodom smile.gif Pasipuošė mano vaikai rankų darbo antkakliais smile.gif
user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Man nepatinka Tūzas mūsų todėl, kad kai išleidi tarkim jį į vidinį kiemą, jis pasilakstęs kviečiamas neateina. Žiūri gudriom akytėm, uodegą vizgina, bet neklauso. Jei mato, kad bandai pagaut, tai jau vadinasi žaidimas: ir kuria net prigulęs.
Atidarai duris, jis tarpdury sustoja ir nei pirmyn, nei atgal wink.gif
Nežinau kaip jį išmokyt paklusnumo. Nes panašu, kad tuomet gaunasi jį vesti tik su dirželiu, nes kitaip - bėga kur nori...
galvoju - gal dar mažas, kvailas. Ir kaip išmokint? po mūsų azijatės, man šitas visiškas durnelis blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(Agnnyte @ 2014 11 30, 21:04)
Pasirodom smile.gif Pasipuošė mano vaikai rankų darbo antkakliais smile.gif

tikrai labai gražu.
Atsakyti
QUOTE(Džinė @ 2014 11 30, 22:14)
Man nepatinka Tūzas mūsų todėl, kad kai išleidi tarkim jį į vidinį kiemą, jis pasilakstęs kviečiamas neateina. Žiūri gudriom akytėm, uodegą vizgina, bet neklauso. Jei mato, kad bandai pagaut, tai jau vadinasi žaidimas: ir kuria net prigulęs.
Atidarai duris, jis tarpdury sustoja ir nei pirmyn, nei atgal wink.gif
Nežinau kaip jį išmokyt paklusnumo. Nes panašu, kad tuomet gaunasi jį vesti tik su dirželiu, nes kitaip - bėga kur nori...
galvoju - gal dar mažas, kvailas. Ir kaip išmokint? po mūsų azijatės, man šitas visiškas durnelis blush2.gif

Ne, neužaugs ir nesuprotingės, jei Jūs to nenorėsit ir nedirbsit tam. Kol šuo neklusnus ir neateina, jis negali būt paleidžiamas ir tuo labiau gaudomas.
Tapkit autoritetu šuniui, skatinkit už tai, kad atėjo pas Jus, girkite, šerkite už tai. Kitu atveju ne Jūs auklėsit šunį, o jis Jus.
Atsakyti
QUOTE(Agnnyte @ 2014 11 30, 21:19)
Ne, neužaugs ir nesuprotingės, jei Jūs to nenorėsit ir nedirbsit tam. Kol šuo neklusnus ir neateina, jis negali būt paleidžiamas ir tuo labiau gaudomas.
Tapkit autoritetu šuniui, skatinkit už tai, kad atėjo pas Jus, girkite, šerkite už tai. Kitu atveju ne Jūs auklėsit šunį, o jis Jus.

(gilus atodūsis) unsure.gif
teks padirbėt.
Atsakyti
QUOTE(Džinė @ 2014 11 30, 22:32)
(gilus atodūsis) unsure.gif
teks padirbėt.

Tiek, kiek įdėsit į mažą šuniuką, tą turėsit smile.gif
Atsakyti