Įkraunama...
Įkraunama...

Mūsų vienetiniai beveisliukai

QUOTE(plepatuska @ 2014 12 01, 23:12)
Sveikos  4u.gif
Šiandien baigėme savo vaistus ir nebešlubuojame!  thumbup.gif

gera žinia drinks_cheers.gif

mano ryžui "zaplyvas" ant didesnių šunų lot ir tąsytis doh.gif nebepraeina ramiai,nors tu ką,ypač jei dar tas kitas kažkaip sureaguoja-suloja ar patempia doh.gif Baru nuo dūšios, bet kaip žirniai į sieną... g.gif
Atsakyti
QUOTE(Iš Stiklo @ 2014 12 01, 09:56)

Turim kitokią bėdelę.
Ji iš džiaugsmo ar baimės linkusi kelis lašus nuvarvinti.

Aš manau, kad dar ir dėl jaunumo/mažumo tas yra. Juk dar labai jaunutė jūsiškė. Mūsų irgi taip būdavo iki kokių pusės metų, bet nekreipėm per daug dėmesio ir kažkaip savaime susitvarkė ta bėda blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(linamog @ 2014 12 02, 09:09)
As antkakliu nusivyliau, pora dienu pasidziaugem, ir pamete suo ta mechanizma, kuriame tas ijungimo mygtukas, nes jis tam antkakly ant seiliu pritvirtintas...

Cia jau kaip pasiseka... nors as ir netikiu kad ir mums ilgai svies biggrin.gif

QUOTE(lututė @ 2014 12 02, 10:52)
mano ryžui "zaplyvas" ant didesnių šunų lot ir tąsytis  doh.gif nebepraeina ramiai,nors tu ką,ypač jei dar tas kitas kažkaip sureaguoja-suloja ar patempia  doh.gif Baru nuo dūšios, bet kaip žirniai į sieną... g.gif

Maniskis tai taip braunasi "sveikintis" doh.gif bet jau tikrai nervuoja, taip didesni sunys rupi, tempia ir viskas doh.gif o kad pirmas kazkaip pikciau lystu tai nera buve, bet gali ir taip atsitikt g.gif
Dar kai taip braunasi as uz pakarpos paemus paspaudziu ji, o jis pas mane "skystas" tai cypia iskart.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Carma: 02 gruodžio 2014 - 14:20
sveikos 4u.gif

net sarmata pasirodyti blush2.gif

daug nauju veidu,nei vieno nezinau bet visiems sakom labas 4u.gif

as su klausimu,tiksliau patarimo atejau..grystam ziemai i LT ir temperaturu skirtumas tikrai didelis.rengiat savo lepunelius?as galvoju kazka Beilei sumastyti..vistik nuo pliuso i koki - 10 isokti bus nekas su tokiu kailiu.. jau nekalbu kad as pati 8 metai ziemos lietuviskos nemacius doh.gif

tiesa jai kam ko reikia is uk. duokit zinia,galiu parvesti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(- hal - @ 2014 12 03, 16:10)
as su klausimu,tiksliau patarimo atejau..grystam ziemai i LT ir temperaturu skirtumas tikrai didelis.rengiat savo lepunelius?as galvoju kazka Beilei sumastyti..vistik nuo pliuso i koki - 10 isokti bus nekas su tokiu kailiu.. jau nekalbu kad as pati 8 metai ziemos lietuviskos nemacius  doh.gif

As rengciau.
Atsakyti
Šalta LT,-8...savaitgalį trumpalaikis atšilimas,bet jei šunelis nepratęs prie tokio klimato,tai nekas bus...geriau rūbeliai,nei paskui vaistai ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolleee @ 2014 12 01, 15:50)
turim mes ragus tokius lotuliukas.gif

stirniukė wub.gif

na, mūsų Tūzas labai greit suprato, kaip turi elgtis, kad gauti "skaniuką" lotuliukas.gif

bet. Vakar buvau ilgokai išvažiavusi, tai grįžus ir pamačius virtuvę bei koridorių, maniau pridaušiu vietoj blush2.gif
vaikinas tiek laiko vienas paliktas - prisigalvojo sau veiklos wacko.gif ir atvirai pasakius, gavo į skudurus jau... doh.gif
dabar baigsis jam balius: kai išvažiuosim ilgesniam laikui, sės vaikinas į aptvarėlį. O ką daryt? radau namus kaip po karo...
Atsakyti
QUOTE(Džinė @ 2014 12 03, 17:03)
stirniukė wub.gif

na, mūsų Tūzas labai greit suprato, kaip turi elgtis, kad gauti "skaniuką" lotuliukas.gif

bet. Vakar buvau ilgokai išvažiavusi, tai grįžus ir pamačius virtuvę bei koridorių, maniau pridaušiu vietoj blush2.gif
vaikinas tiek laiko vienas paliktas - prisigalvojo sau veiklos wacko.gif ir atvirai pasakius, gavo į skudurus jau... doh.gif
dabar baigsis jam balius: kai išvažiuosim ilgesniam laikui, sės vaikinas į aptvarėlį. O ką daryt? radau namus kaip po karo...

biggrin.gif biggrin.gif
Zuika kai maža buvo, kai tik parsivesta į namus buvo, pas globėją vos savaitė... palikta darbo metu koridoriuje. atrodo, ką įmanoma padaryt. tik sienos ir durys.. o pasirodo galima.
sutaršyt į skutus savo paklotėlį, palutę, nulupti plintusus ir nugraužti suvisai ten buvusius laidus.. o dntys viso labo dar pieniniai buvo..

biggrin.gif
pas mus kažkaip tiek nepridirbo. nes niekad nebuvo palikta viena.
Atsakyti
QUOTE(- hal - @ 2014 12 03, 17:10)
as su klausimu,tiksliau patarimo atejau..grystam ziemai i LT ir temperaturu skirtumas tikrai didelis.rengiat savo lepunelius?as galvoju kazka Beilei sumastyti..vistik nuo pliuso i koki - 10 isokti bus nekas su tokiu kailiu.. jau nekalbu kad as pati 8 metai ziemos lietuviskos nemacius  doh.gif

tiesa jai kam ko reikia is uk. duokit zinia,galiu parvesti  4u.gif

O, pargrįžai smile.gif pasiilgau smile.gif
Aš rengčiau. Vis tik skirtumas didelis.

QUOTE(Džinė @ 2014 12 03, 18:03)

Sodink narvan. O aptvarėlio nenugriaus? Aš jais labai nepasitikiu blush2.gif
O ir šiaip, man šuns sveikata labai rūpi. Kad skudurus sudraskys, tai nieko, bet jei tų skudurų priės...

QUOTE(RyzaLape @ 2014 12 03, 20:26)

Zuika išvis geras šuo smile.gif kada palepinsi nuotraukom? smile.gif Jau taip senai berodei...
Atsakyti
QUOTE(Džinė @ 2014 12 03, 18:03)
stirniukė wub.gif

Mūsų šuniukai vienodo amžiaus lygtais. Kai išvažiuojam, sėdi narve, neleidžiu namų siaubti smile.gif
Atsakyti
Draugės kalaitė (iš prieglaudos) irgi graužia laidus ir plintusus. Tai išeidami į darbą,uždeda antsnukį... g.gif
Kas dar dėl graužimo-tai mano kolega kažkada turėjo strafordšyrę-išėjo naujako švęst, pririšo prie radijatoriaus. Grįžę nebeturėjo kur gult,nes iš sofos buvo likę tik ranktūriai doh.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif mat ta iš baimės po fejerverkų nusigraužė pavadį ir smagiai pasidarbavo... lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Agnnyte @ 2014 12 04, 07:15)
O, pargrįžai smile.gif pasiilgau smile.gif
Aš rengčiau. Vis tik skirtumas didelis.

as vis paskaitau,ale kai taip nesirodziau tai paskui kazkaip nei penki nei desimt lysti ax.gif
as nei vienu nepamirsau ir vis pagalvoju apie jus visus,bet tiek daug rupesciu buvo ir siaip tik blogos zinios,kad jau geriau pasilaikyti viska sau.galiu tik pasigirti kad prazilau labai per paskutini pusmeti biggrin.gif dabar ne tik jauciuosi 60-mete bet ir atrodau taip lotuliukas.gif doh.gif

as apie Grali pagalvoju kas kart kai man kelienus maudzia,kaip laikosi tavo didysis vaikas? 4u.gif
Atsakyti