Įkraunama...
Įkraunama...

Mūsų vienetiniai beveisliukai

QUOTE(Agnnyte @ 2014 12 01, 15:50)
Kaip veislė ji patvirtinta, tiesiog pasaulio mastu dar nepripažinta. Laiko klausimas smile.gif
Nelaikyk savęs tamsiąja liaudim smile.gif juk tam ir yra forumas, kad patirtim dalintis smile.gif

Būtų smagu ax.gif

tai nelaikau,bet visos mano žinios pagrindinai internetinės tongue.gif nes normali literatūra brangi, o pora knygiūkščių apie šuns elgesį-ne kažin kas rolleyes.gif
šunėkai irgi visi dvarniukai (dvarterjerai lotuliukas.gif ), dresūra- home-made lotuliukas.gif žodžiu,šunis myliu,bet nesisukioju tuose sluoksniuose ,kur rimti šunininkai sukiojas... blush2.gif

kita vertus,turiu draugių,kurios veislinukus auginasi,iš veislynų,dresuotojus samdo ir tipo nusimano apie šunis...nu ką aš žinau,visi maniškiai tikrai buvo mandagesni ir protingesni,kaip begalvočiau... g.gif gal čia aš tokia faina... nail.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(lututė @ 2014 12 01, 14:31)
ogo. Madinga Taiga  thumbup.gif
Man taip greit numegzt nepasiseks-pirma sau savanaudei  turiu užbaigt  tongue.gif
aciuks.gif
O kalbant apie mezgimą, jau prieš kokį mėnesį Taigai megzt pradėjau, bet jau taip lėėėėėėtai
stumiuosi į priekį, kad siaubas user posted image . Gal tik kokį penktadalį numezgiau. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(lututė @ 2014 12 01, 14:31)
Man taip greit numegzt nepasiseks-pirma sau savanaudei  turiu užbaigt  tongue.gif

Bet megzk baltą,kas iš to juodo. Su išmegztu briedžiu gerai atrodytų biggrin.gif

Gražus Taigos paltukas.O kodėl be tos gerulės kepurės bigsmile.gif ?
Atsakyti
QUOTE(adija5 @ 2014 12 01, 16:11)
Bet megzk baltą,kas iš to juodo. Su išmegztu briedžiu gerai atrodytų biggrin.gif

Gražus Taigos paltukas.O kodėl be tos gerulės kepurės  bigsmile.gif  ?

lotuliukas.gif dar ragus ant galvos uždėt...,va tokius:

user posted image

ne,nifiga...bus ryžas diedas su juodu megztiniu-nes juodų siūlų turiu gi tongue.gif o baltų pirkt reikėtų...bet dabar svaigstu,o numegsiu po kokio mėnesio,garantuotai tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lututė: 01 gruodžio 2014 - 15:26
QUOTE(lututė @ 2014 12 01, 15:25)
lotuliukas.gif dar ragus ant galvos uždėt...
turim mes ragus tokius lotuliukas.gif

[attachmentid=233560]

QUOTE(adija5 @ 2014 12 01, 15:11)
Gražus Taigos paltukas.O kodėl be tos gerulės kepurės  bigsmile.gif  ?
Ačiū! aciuks.gif
Kepurė dar neištraukta nuo praeitų metų žiemos biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jolleee: 01 gruodžio 2014 - 15:55
QUOTE(Jolleee @ 2014 12 01, 16:50)

aaaaa, fainiai lotuliukas.gif thumbup.gif turbūt visi atsisuka,kai Taiga gatve pramarširuoja biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolleee @ 2014 12 01, 15:50)

Gerule, ir lupytes sustacius. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(lututė @ 2014 12 01, 15:01)

tai nelaikau,bet visos mano žinios pagrindinai internetinės  tongue.gif  nes normali literatūra brangi, o pora knygiūkščių apie šuns elgesį-ne kažin kas  rolleyes.gif
šunėkai irgi visi dvarniukai (dvarterjerai  lotuliukas.gif ), dresūra- home-made  lotuliukas.gif žodžiu,šunis myliu,bet nesisukioju tuose sluoksniuose ,kur rimti šunininkai sukiojas... blush2.gif

kita vertus,turiu draugių,kurios veislinukus auginasi,iš veislynų,dresuotojus samdo ir tipo nusimano apie šunis...nu ką aš žinau,visi maniškiai tikrai buvo mandagesni ir protingesni,kaip begalvočiau... g.gif gal čia aš tokia faina... nail.gif  lotuliukas.gif

Mano irgi dauguma žinių internetinės. Noris tas žinias pagilint kažkaip,bet kaip tyčia seminarų laikas sutampa su mano darbo laiku doh.gif Dresūra irgi nuplaukia,nes neturiu transporto,o rodos ir aikštelė su dresuotojų netoli namų yra...Žodžiu,taip ir gyvenu su paviršutinėm žiniom doh.gif
Atsakyti
QUOTE(lututė @ 2014 12 01, 15:59)
aaaaa, fainiai  lotuliukas.gif  thumbup.gif turbūt visi atsisuka,kai Taiga gatve pramarširuoja  biggrin.gif

biggrin.gif na mes į gatvę neinam, išėjusios iš namų sukam į priešingą pusę prie prūdo .
Ten liaudies tik vasara nemažai būna, o žiema retai koks žmogelis praeina. žodžiu - ramybė biggrin.gif

QUOTE(linamog @ 2014 12 01, 16:03)
Gerule, ir lupytes sustacius. biggrin.gif
aciuks.gif
Aha, pamaiva mano biggrin.gif
Atsakyti
Man tos kepures kaip grazuuuu wub.gif
Tiktu ir maniskiui biggrin.gif tik galvoju kaip ausis klausydamas atkistu g.gif biggrin.gif

Siandien gavau pakabinama "zybsiuka" is kinieciu, jau ir isbandem, nu geras daiktas thumbup.gif dabar tikrai nevisi sunys vakare matosi, ypac mazieji tamsesni smile.gif ir VA kazkuria diena maciau su raudonu sviecianciu antkakliu, tikrai graziai ziurisi.
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Šiandien baigėme savo vaistus ir nebešlubuojame! thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(*Carma @ 2014 12 01, 21:04)
Siandien gavau pakabinama "zybsiuka" is kinieciu, jau ir isbandem, nu geras daiktas  thumbup.gif

As antkakliu nusivyliau, pora dienu pasidziaugem, ir pamete suo ta mechanizma, kuriame tas ijungimo mygtukas, nes jis tam antkakly ant seiliu pritvirtintas...
Atsakyti