Įkraunama...
Įkraunama...

Mūsų vienetiniai beveisliukai

taip , siuo metu daug sunu seriasi. mano kambarine, tai maniau, nuo sildymo, bet keisciausia ir tai, kad seriasi zmonems ir lauke laikomi sunys g.gif sakom gal ziemos nebus ar dar kas g.gif
Atsakyti
QUOTE(Vobla @ 2014 12 22, 15:32)
taip , siuo metu daug sunu seriasi. mano kambarine, tai maniau, nuo sildymo, bet keisciausia ir tai, kad seriasi zmonems ir lauke laikomi sunys g.gif  sakom gal ziemos nebus ar dar kas g.gif

Tai kad vargšai tie gyvūnai ir augalai - nu niekaip jie neprisitaiko prie tokios šiltos žiemos... Augalai dar tebevegetuoja kai kurie, gyvūnam per šilta su kailiais... Nu, gaila bus, kai staigiai užšals.
Atsakyti
QUOTE(Agnnyte @ 2014 12 22, 14:38)
Tai kad vargšai tie gyvūnai ir augalai - nu niekaip jie neprisitaiko prie tokios šiltos žiemos... Augalai dar tebevegetuoja kai kurie, gyvūnam per šilta su kailiais... Nu, gaila bus, kai staigiai užšals.

tikrai taip. pernai gi tas pats buvo. sausi augalai dar vegetavo, net lazdynai sausi zydejo, o paskui tik bum ir uzsalo... be sniego. augalu myletojai( tame tarpe ir as) nemazai nuostolio apturejo...
Atsakyti
tiksliai gi...ko aš čia stebiuos-oras pagal sezoną tai pavasarinis...šunes tai labiau gamtą jaučia,čia tik mes atrofavęsi... tongue.gif
bet bliam,vargas su tais šeriais tai totalus-visur jų pilna doh.gif tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(lututė @ 2014 12 22, 15:14)
...čia gal kaip diedam,pagal amžių plikimas tiktų  lotuliukas.gif 

thumbup.gif

kas kiek laiko maudot šuniukus? Dabar kai taip šlapia, Čipas tiesiog akyse pasidaro juodas doh.gif didžiosios merginos tai nieko, jom tik kojas užtenka nuvalyti. Bijau, kad per dažnai maudau mažylį blink.gif
Atsakyti
aš tai kas ketvirtį,ne dažniau... rolleyes.gif va moša šuniškų šampūniukų papigiai po blatu gavo,tai kokį vasarį vėl maudysiu,jei nebus labai šalta rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Vobla @ 2014 12 22, 15:41)
tikrai taip. pernai gi tas pats buvo. sausi augalai dar vegetavo, net lazdynai sausi zydejo, o paskui tik bum ir uzsalo... be sniego. augalu myletojai( tame tarpe ir as) nemazai nuostolio apturejo...

Nuostolių ne tik mylėtojai apturėjo. Dirbu su ūkininkais (o ir pati tokia esu), tai nuostolių buvo. Ir skaudžių. Tokių, kad išlipti iš jų reikės ne vienų metų. O jei ir šiemet taip pat...

QUOTE(TaGre @ 2014 12 22, 16:08)
kas kiek laiko maudot šuniukus?

Jei yra poreikis - ir kas porą savaičių. Bet šiaip, per porą mėnesių kartą stengiuos išmaudyt. Dabar va planuoju, kai šėrimasis aktyvus. Iššukuoju ir išmaudau. Paskatina šėrimąsi ir jis greičiau baigiasi.
Jei šuo purvinas grįžta, nuvalau papilvę su rankšluosčiu (vienas paskirtas specialiai šunims) ir liepiu gulėt ant kilimuko, kol šiek tiek apdžiūna. Mano uošvienė savo šuniuką vonioj paguldo kokiom 20 minučių ant šildomų grindų. Pas juos ale kokerspanielis, su daug plaukų. Tai apdžiūsta.
Atsakyti
Aš turėjau mažąją išmaudyt neplanuotai. Plem, pripyliau žuvų taukų ant mėsos ir palikau lauke ėst. Pareina merga sulipusiu kailiu, galvoju sulijo. Žiūriu tv ir galvoju kas smirdi kambary biggrin.gif pasirodo mergina išsitrynė žuvų taukuose....

Reikia ir dičkį šventėms išmaudyti, jo kailis pasiriebaluoti linkęs. Ar sausais šėriau, ar RAW, kailis vistiek riebaluojasi. Galvoju kada maudėm, spalio gale kažkur. Tai va po dviejų mėnesių man jau jį vėl norisi išmaudyti, vasarą taip nesijaučia nes kur lauko telkiniuose vis pasišlapinam.

Agnnyte!! Tai reik suprasti, kad tu kiekvieną savaitę po tris valandas savo dičkio nemaudai? devil.gif
Atsakyti
QUOTE(Gorada @ 2014 12 22, 17:11)

Agnnyte!! Tai reik suprasti, kad tu kiekvieną savaitę po tris valandas savo dičkio nemaudai?  devil.gif

jeeezus...susižvengiau garsiai per visą saloną... doh.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
jau įsivaizduoju,kaip su tokiu dyyyyyyyyyyyyyyydeliu šepečiu ant koto Aggnytė trina Gralį vonioj įsistačius...ir budylnikas stovi užstatytas ant skalbyklės šalia ... lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Gorada @ 2014 12 22, 17:11)
Agnnyte!! Tai reik suprasti, kad tu kiekvieną savaitę po tris valandas savo dičkio nemaudai?  devil.gif

Oij, tikrai ne biggrin.gif Man dičkį išmaudyt - 10 minučių "darbo" smile.gif Dar lygiai tiek pat su Pepe. Na, su ja šiek tiek ilgiau užtrunkam, kol ji įlipa vonion, nes visokiais būdais stengiasi išsisukti.
Iš tikro, man dėl to ir patinka trumpakailiai - aš nemėgstu vergauti kailiui ir jo priežiūrai.
Papildyta:
QUOTE(lututė @ 2014 12 22, 17:15)
jeeezus...susižvengiau garsiai per visą saloną...  doh.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
jau įsivaizduoju,kaip su tokiu dyyyyyyyyyyyyyyydeliu šepečiu ant koto Aggnytė trina Gralį vonioj įsistačius...ir budylnikas stovi užstatytas ant skalbyklės šalia ... lotuliukas.gif

*****, pasijutau anekdotu biggrin.gif Nėra tas mano Gralis toks didelis, kad 6 žmonių reikėtų apkabinimui smile.gif Dabar iš viso kūdas. Vos 49 tesveria...
Atsakyti
QUOTE(Agnnyte @ 2014 12 22, 17:19)
*****, pasijutau anekdotu biggrin.gif Nėra tas mano Gralis toks didelis, kad 6 žmonių reikėtų apkabinimui smile.gif Dabar iš viso kūdas. Vos 49 tesveria...

oi ne,čia ne tu mirksiukas.gif tiesiog situacija iš senų laikų biggrin.gif -greičiau jau mano "smirdintis" šuva anekdotas doh.gif biggrin.gif
nejaugi nepameni instrukcijos,kiek laiko reikia maudyt šunį ??? biggrin.gif

vargšas Gralis. Kaip jam,gerėja gal ? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(lututė @ 2014 12 22, 17:23)
vargšas Gralis. Kaip jam,gerėja gal  ?  unsure.gif

Kodėl vargšas? bigsmile.gif Jei jo paklaustum, jis pasakytų kitaip. Lepinamas. Niekas nebara, kai nepaklauso ir komandas vykdo lėčiau, kai priėjus prie gatvės neatsisėda, kai dar ką iškrečia. Viskas jam gerai. Nereikia gailėt, nes nėra dėl ko.
Atsakyti