Įkraunama...
Įkraunama...

Mūsų vienetiniai beveisliukai

QUOTE(Agnnyte @ 2014 12 22, 17:28)
Kodėl vargšas?  bigsmile.gif  Jei jo paklaustum, jis pasakytų kitaip. Lepinamas. Niekas nebara, kai nepaklauso ir komandas vykdo lėčiau, kai priėjus prie gatvės neatsisėda, kai dar ką iškrečia. Viskas jam gerai. Nereikia gailėt, nes nėra dėl ko.

ne,šitoj vietoj tai tikrai nevargšas. biggrin.gif Bet gyvuniukui skausmą reikėjo kentėt,o ir šiaip-sveikata svarbus dalykas visiem rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(TaGre @ 2014 12 22, 13:08)
kas kiek laiko maudot šuniukus?

Siaip vandeniu duse apiplaunu dabar mazdaug karta ar du per savaite, nes pas mus kiekviena diena lyja ir visos pievos i pelkes pavirsta. Sampunu paprastu ji maudau mazdaug kas 5-6 savaites. Na ir kas du ar tris menesius dar balinanti sampuna naudoju.
Maniskis siandien kazkur koja susipjauste... Viena galines kojos pagalvele kraujuoja, bet ne labai stipriai jau. MB pirmas pamate, kad ant grindu kraujo pilna tai pirmiausia pagalvojo, kad as vel suniui liezuvi ikirpau doh.gif Dabar galvoju ar verta eiti pirkti koki vanenilio peroksida pavalyti ta zaizdele ar jis ja pats issilaizys? Pas veterinara tikrai neverta eiti, nes nedidele tik kraujo atrode daug, nes atsistojus ir prispaudus prie grindu daug pakraujuodavo.
Atsakyti
QUOTE(Agnnyte @ 2014 12 22, 15:41)
Nuostolių ne tik mylėtojai apturėjo. Dirbu su ūkininkais (o ir pati tokia esu), tai nuostolių buvo. Ir skaudžių. Tokių, kad išlipti iš jų reikės ne vienų metų. O jei ir šiemet taip pat...

oj, va matai- savi marskiniai- arciau kuno. apie ukininkus kazkaip nepagalvojau doh.gif nu tfu tftu tfu- kad siemet taip bjauriai nebutu... geriau jau tada visai be salcio- taip iki pavasario ir prateska...
Atsakyti
QUOTE(Agnnyte @ 2014 12 22, 17:19)
Iš tikro, man dėl to ir patinka trumpakailiai - aš nemėgstu vergauti kailiui ir jo priežiūrai.

Mano blonde irgi tobula tu purvynu atzvilgiu - ilgos kojos, tai ne neapsitasko...o mazoji, tai kad ja kur devynios - ir apsitasko iki ausu ir seriasi be proto...ir tie plaukai tokie bjaurus, pusilgiai...jau geriau blondes adateles...ranka nubrauki ir ramu.
O tobuliausi ko gero siurkstukai (su salyga, kad plaukas geros kokybes, ne minkstas) - ju nei maudyt, purvas pats nubyra ir jokiu plauku namie thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(TaGre @ 2014 12 22, 15:08)

kas kiek laiko maudot šuniukus? Dabar kai taip šlapia, Čipas tiesiog akyse pasidaro juodas  doh.gif  didžiosios merginos tai nieko, jom tik kojas užtenka nuvalyti. Bijau, kad per dažnai maudau mažylį  blink.gif

Granto tiesa pasakius galėčiau išvis nemaudyt. Jis kaip katinas moka nusipraust purvinas letenas biggrin.gif ( keistai atrodo kai vidutinio dydžio šuva tai daro,bet jau toks jis pas mane). O Siriaus irgi dabar nemaudau,nes bijau dėl jo nugaros. Sukišu į boksa ir džiūsta jis ten biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(k_azu @ 2014 12 22, 17:14)
Dabar galvoju ar verta eiti pirkti koki vanenilio peroksida pavalyti ta zaizdele ar jis ja pats issilaizys? Pas veterinara tikrai neverta eiti, nes nedidele tik kraujo atrode daug, nes atsistojus ir prispaudus prie grindu daug pakraujuodavo.

Neduociau laizyt, dirgina pjuvi, burksta zaizda.
Atsakyti
QUOTE(linamog @ 2014 12 22, 18:07)
Neduociau laizyt, dirgina pjuvi, burksta zaizda.

O tu jam pamegink tai pasakyti biggrin.gif jis ja kartas nuo karto vis palaizydavo tai as galvojau uzdesiu kojine ir lipnia juosta uzvyniojau gerai, kad nenuslystu... Po pusvalandzio kojine buvo jau nuimta - nugrauze is vienos puses lipnia juosta ir istrauke koja. Tai uzdejau Lucos didziuli gaubta Porai valandu. Dabar paziurejau, kad rodos jau nieko tokio. Nuemiau gaubta ziuresiu ka jis dabar darys, nes su gaubtu net paeiti negali nuo sunkumo, o pas mus mieste nelaime tai nuo pietu pirmyn atgal greitoji, policija ir gaisrines vazineja. Jis nervinasi ir nori i narva eiti, o su gaubtu netelpa doh.gif
Atsakyti
sveikos.
Atlėksiu tik po Kalėdų,nes darbų-begalės.Tai norėčiau palinkėt visom šuniukų mamkom daug kantrybės, didelių Kalėdinių stebuklų, meilės , santarvės, jaukumo.Šunų giminei-būt sveikiems,žvaliems ir laimingiems biggrin.gif Su ateinančiom šventėm 4u.gif (ir šita gi...vidurnaktį pasiklausykit,ką Jūsų šunys šnekės, galėsim išvystyt temą mirksiukas.gif lotuliukas.gif )

user posted image
Atsakyti
mes irgi su Spaikiu prisidedam prie sveikinimų ir linkėjimų - jaukaus Kūčių vakaro, gražios šv. Kalėdų šventės, dosnaus Kalėdų senelio, būkit sveiki ir laimingi - tiek Jūs, tiek visi augintiniai 4u.gif

o jei prakalbėtų visi mūsų keturkojai, tai oj oj biggrin.gif išgirstume ko negirdėję turbūt lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Agnnyte @ 2014 12 22, 14:19)
Dauguma dabar, kiek žiūriu, šeriasi. Namie šildoma, tai gal dėl to?
Mano Pepei nieko, o vat Gralis dabar itin pradėjo plaukus mest. Ir kvapas kailio labai britkus pasidarė. Bet aš labai neimu galvon, nes kažkaip manau, kad narkozės pasekmės. Prieš metus buvo panašiai - mažaug mėnuo po operacijos pradėjo smirdėt ir šertis. Po mėnesio praėjo lyg niekur nieko.

Oj kaip seriasi doh.gif
Garis kazko vis kartais uzsmirsta, bet galvoju kad paleidzia smirdala is savo tu liauku kartais g.gif ar imanoma? taip buna kai zaidzia, bet irgi nevisada.

Ir musu eglute biggrin.gif tik atrodo arba egle maza arba suo didelis biggrin.gif ir sedi issketes uzpakalines kojas doh.gif
user posted image
Atsakyti
Labai grazi ir skoninga eglute, ir sunelis pasitempes. biggrin.gif
Atsakyti
Atbėgu ir aš su savo magaitėm visų pasveikint su šv. Kalėdom mirksiukas.gif

user posted image
Atsakyti