labas rytas
QUOTE(JolkitaS @ 2014 12 03, 08:38)
Nu žinok ir aš taip maitinausi, ir vienu metu per tyrimą buvo pas mane ketonų(tik nežinau kiek), bet tada ir jaučiausi laba blogai. Gal ne iki galo buvau persijungus į keto ir taip blaškiausi, todėl ir buvo blogai. Juk tu rašei, kad negerai kai persijunginėji dažnai?
gali buti, kad pereinamasis laikotarpis buvo. As nieko nezinau apie metabolinius nukrypimus, bet ketoze tikrai nera blogai. Kai persijungineji daznai, tai ir jauti ta keto flu pastoviai, gal ir tas blogumas nuo to? Siaip sia procesas turetu buti naturalus, maitinantis teisingai, juk ziema nera vaisiu, darzoves fermentuotos, sakniniu daug valgyti nerekomenduojama.
QUOTE(-sky- @ 2014 12 03, 09:07)
Labas rytas merguzeles!
As cia ziuriu tiek apie keto diskusiju verda, kad tuoj reikes temos pavadinima keisti

Juokauju zinoma.
As nemanau, kad laukausi keto dietos, veikiau very low carb Paleo

ir panasu pagaliau ji ima veikti, judam teisinga linkme
O del keto... tai pasiziurejau "meniu" kaikuriu ketonininkiu, tai ka as zinau... be grudu, bet man neatrodo sveikai visokie kepti suriai su kumpiais pirktiniais ar meginimai "pritempti" iki bandeliu kepant jas is riesutu miltu.... nzn nzn
Jei skaitei ankstesnes temas, buvo apie tai discutuota daug kartu. Reikia ziureti gerus meniu, o ne blogus

O geriausia savo susidaryti kas tau tinka ir patinka. ir paleonistes kepa duona, pyragus, geria vyna, valgo dziovintus vaisius - tai paleo blogai? Nereikia niekur ieskoti blogybiu ir gerybiu. Viskas yra gerai, kas tinka butent tau. O su moteriskom problemom, keto butu kaip teisingas kelias, bet esi didele mergaite ir pati nuspresi ka tau daryti
Papildyta:
QUOTE(*Kamelija* @ 2014 12 03, 09:29)
o iš kur tu žinai, kada tu ketozėj, o kada ne? tik pagal tai ką valgai?
ir aš taip valgau, kaip tu surašei, tik dar vaisių valgau.
Jau rasiau, turiu ketomatuokli, be to slapimo kvapas ir struktura keciasi, burnos kvapas pradzioj atsiranda ir kt pojuciai.
Tai visos paleo valgo kaip as surasiau, tik keto grieztai anglius skaiciuoji, ne is akies, ypac, jei nezinai ka darai tiksliai.