Įkraunama...
Įkraunama...

Paleo ir primal mitybos būdai

QUOTE(KaPija @ 2014 11 15, 21:09)
Yra bet jau neryskios kartais jauciamos labai silpnai.

Matai, o man progresuoja vis daugiau atsiranda, buvo visiškai dingusios Paleo pradžioj - noriu vėl taip jaustis thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(KaPija @ 2014 11 15, 19:58)

Tas kvepavimo nekvepavimo skaicius buvo 7 veliau 8 o dabar 6

Aišku, o dabar apie savo mitybą papasakok- kiek angliavandenių parai, iš kokių šaltinių, kiek baltymų ir riebalų valgei?
Atsakyti
Kamelija, kaip tavo skrandukas?
Atsakyti
Voresta. gal as parasysiu ko nevalgau tai jokiu miltiniu,bulviu,saldumynu.
Valgau vistiena,kiauliena tame tarpe lasinukus,zuvi ir savo darzo darzoves.Kepu ant tauku,smalizauju kokosu alijumi ir trupuciu sokolado.Santykio baltymu,riebalu tikrai nepasakysiu nes nesveriu.Tikriausiai padauginu baltymu. Suvalgau 1 ar du obuolius..Kiausiniu mazai ,nes nelabai virskina,matyt jau atsivalgius esu.
Atsakyti
QUOTE(LumiLumi @ 2014 11 15, 17:36)
O kaip nestukems pajudint wc reikalus?

Gal pasiskaityk apie debesylu arbata.

QUOTE(mėnulis @ 2014 11 15, 19:55)
lotuliukas.gif
. Bet kodel tada ji vis dar gydo, juk jei kazka pridirbtu rimtai, manau, su gydytojo licenzija butu ate.
pinigai visagaliai smile.gif
Nidulia, jus ten kalbat apie tuos bra ir metabolizmus, bet mano smegenys nieko neikerta, Ar negalima tiesiog sveikai valgyt?  blush2.gif
Galima, bet jei yra sveikatos bedu, verta pasigilinti I metabolizmus, kad nenugrybautum I nereikalinga puse ir nepaastrintum problemos. Jei sveikatos bedu neturi, tuomet pakanka sveikai maitintis.
Ir dar, nors valgau beveik paleo, grudu labai retai kokiu griku, labai retai kokiu bulviu ar trapuciu, man jauciasi kazkokia rugstuma burnoje. Pilvo neskauda, nieko, bet sakau kazkaip rugstu. Nu ir ta Tulcina sako, kad mesa labai organizma rugstina. g.gif Gal negerai. Kad kokio dantu emalio nenugrauztu  g.gif Gal ta vandens sarmintoja pasidovanot  g.gif

Nieko ta mesa neuzrugstins, jei valgysi jos saikingai o ne kalnais.
Dantu email nugrauzia angliavandeniai is saldainiu ir bulku o tu gi ju nevalgai, tai nuo mesos tikrai emails nenukentes:)
Maziau skaityk ka ta Tulcina raso, maitinkis sau sveikai ir psio:)
Siandien buvom sveciuose o seimininkas prijauciantis neperkaitintai mesai, tad ruosia du variantus - man ir sau (neperkaitinta) ir antras variantas-visiems kitiems:D Tai taaaaaip iskepe ant zariju mesa, kad gyvenime nesu tokios skanios valgiusi tad as jos per didele porcija suedziau, bet neimanoma buvo atsilaikyti.
Atsakyti
QUOTE(JolkitaS @ 2014 11 15, 20:56)
Ir nuo kalio ekstrasistolių jau nėra?
Rasa, Hippie, akute  kaip jūs?

As geriu sirdies vaistus, jauciuos geriau, antradieni sirdies echo darys, idomu, nes dar skauda vis ir duria sirdies plote.. pas kuta gyd., del skausmo po desine mentim aisiu.. byru, bet krutu..pries ir po darbo piskom pawaikstau po pora stoteliu..gaunas po pora bent kilu +- per diena..

Po biski tirsimes..bet tai kai mityba sudeliot..negeriau vaistu, edziau lasiniu mesu.. jauciuos blogai..liepe badaut ir ant kosiu irgi nei sis nei tas, nors pabadaut tai man patinka.. blush2.gif

O kaip tu?? 4u.gif
Atsakyti
Ode avokadui http://www.15min.lt/...47-465910?cf=vl
Atsakyti
QUOTE(Akutee @ 2014 11 15, 23:47)
As geriu sirdies vaistus, jauciuos geriau, antradieni sirdies echo darys, idomu, nes dar skauda vis ir duria sirdies plote.. pas kuta gyd., del skausmo po desine mentim aisiu.. byru, bet krutu..pries ir po darbo piskom pawaikstau po pora stoteliu..gaunas po pora bent kilu +- per diena..

Po biski tirsimes..bet tai kai mityba sudeliot..negeriau vaistu, edziau lasiniu mesu.. jauciuos blogai..liepe badaut ir ant kosiu irgi nei sis nei tas, nors pabadaut tai man patinka.. blush2.gif

O kaip tu??  4u.gif

Jėgų neturiu kaip ir tu. Virškinimas prastas, todėl valgyti Paleo labai sunku. Va ir šiandien pusryčiams vaikiška daržovių tyrelė su sviestu ir amino rūgštim.
Atsakyti
QUOTE(" voresta " @ 2014 11 15, 18:46)
Į puodą įdėjau kopūsto šv 640 gr, kale kopūsto 100 gr,

nesu bandžiusi kale kopūsto troškinyje. Gera mintis, reiks išbandyti, tik maniškiai bordiniai. Nebus troškinys kaip su rašalu?
Labai mąstau apie riebalų pasninko kelias dienas, tik reikia save nuteikti. Pasiskaičiavau kvėpavimą, gavau minus 2 Šiandien prisiminiau, kad lapkritį sueina metai, kai laikausi Paleo. Net pati nustebau, kad tokia užsispyrusi esu bigsmile.gif
Atsakyti
esu pirkus to kale kopusto lapu pora kartu ir abu kartus ismeciau. man jis toks nevalgomas pasirode...
QUOTE(LumiLumi @ 2014 11 15, 15:36)
<...> p.s. einu i wc kasdien, bet vargstu "gimdydama". Sorry uz neestetiska klausima.

uzsikelk kojas aukstai ant laktos wc, taip kad igautum tupincio erelio poza. maziau sansu, kad hemaroju iki gimdymo "pasigimdysi". ka as vartojau ir man veike, jau sakiau. good luck. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(jautiena @ 2014 11 16, 11:46)
uzsikelk kojas aukstai ant laktos wc, taip kad igautum tupincio erelio poza. maziau sansu, kad hemaroju iki gimdymo "pasigimdysi". ka as vartojau ir man veike, jau sakiau. good luck.  ax.gif

Man nebuvo problemų, bet dabar dažnai prisimenu tą kadaise jūsų apkalbėtą kėdutę-pakojį. Atrodo, kad su tokiu dalyku patogiau būtų. thumbup.gif
Atsakyti
Nereik tam ne kedutes, as turiu maza siuksliu deze tualete, tai ant jos puikiai susikraunu kojas sokiai.gif
Kas ka gaminate siandien? 4u.gif
Atsakyti