Įkraunama...
Įkraunama...

Paleo ir primal mitybos būdai

Nidulia, o gal tu cia ruosies eit pas Juozuka smutkiu demonstruot? Nusidziovinsi kaip lapas visai. Ka ziema darysi, salta bus biggrin.gif valgyk, moterie.

As vakarienei zuvelioka kepsiu, salotas maisysiu. Issinesdinau anksciau is darbo, nes pilva maust pradejo, tegul apsi...ka ten jie, jau pavargau. Noriu atostogu smile.gif
Atsakyti
niu, kad ne, prisiaginau gi 5/6 kilus, tai davolna dabar esu:) Seku vis, kad nekristu svoris. Nekrenta, aciu diev.
Atsakyti
QUOTE(Gricė @ 2014 12 10, 14:27)
Laba,
10-a diena laikausi "ant riebalų": valgau riebiai ir numažinus angliavandenius (jokių daržovių, apie vaisius net nekalbu). Bet vietoj lauktos ketozės (kad išjudinti svorį), sulaukiau, ko gero, gripo. Temp. 37.1, nosis bėga, drebulys krečia jau antrą savaitę, laužo galūnes. Energijos turiu, miegu mažai, galiu nuo 4 val. ryto pradėti bludinėti po namus.
Vaistų nuo peršalimo dar nesiruošiu gerti, geriu arbatas (be medaus, jie ką  tongue.gif ). Žiūrėsiu, kaip čia toliau laikysiuos. Pasipasakojau  ax.gif

Fat fast maximum galima 3-4 dienas daryti vienu metu. O koks tavo BRA ir kiek kcal surenki?

Atsakyti
QUOTE(Nidulia @ 2014 12 10, 17:54)

O kaip tu su vienu valgymu gyveni? Juk nei lasinio esi prisiauginusi o ir veiklos turi savo ukyje?
tai pakol kas du - įdienojus- sultinio karšto puodukas su grietinėle+ avokadas.
Pavakary valgau rimčiau.
Lašinių ant šonų atliekamų šiek tiek yr, sausį ir vasarį bus ką pamest, o veiklos- nebelabai. Va, eisiu, dar karvukę pašersiu, pasimelšiu, ir į lovą.
Atsakyti
QUOTE(JustDi @ 2014 12 10, 22:19)
Fat fast maximum galima 3-4 dienas daryti vienu metu. O koks tavo BRA ir kiek kcal surenki?

Kas yra Fat Fast? Ir kodėl tik 4dienas?
Atsakyti
QUOTE(Gricė @ 2014 12 10, 16:27)
Laba,
10-a diena laikausi "ant riebalų": valgau riebiai ir numažinus angliavandenius (jokių daržovių, apie vaisius net nekalbu). Bet vietoj lauktos ketozės (kad išjudinti svorį), sulaukiau, ko gero, gripo. Temp. 37.1, nosis bėga, drebulys krečia jau antrą savaitę, laužo galūnes. Energijos turiu, miegu mažai, galiu nuo 4 val. ryto pradėti bludinėti po namus.
Vaistų nuo peršalimo dar nesiruošiu gerti, geriu arbatas (be medaus, jie ką  tongue.gif ). Žiūrėsiu, kaip čia toliau laikysiuos. Pasipasakojau  ax.gif

Čia gal taip valosi organizmas? g.gif

O kokį maistą vaigai, koks dienos racionas?
Atsakyti
Sveikos damutes!

Ziuriu Grize ant kazkokio gripo, bet gal tikrai cia koks taiu carb flue... nors ilgokai jau kamuoja, tai lauksim tavo tolimesniu potyriu, bet laukykis, nepasiduok 4u.gif

Is mano stovyklos dziugi zinnia ta, kad sianidne jau 26 cd, savijauta, kad mm tuoj tuoj pramus, bet pagal mano "rekordus" jau ilgas mano ciklas thumbup.gif

Atsakyti
QUOTE(JustDi @ 2014 12 10, 22:19)
O koks tavo BRA ir kiek kcal surenki?

Aš nesveriu maisto, nes niekaip nenusiperku svarstyklių, tai ir BRA nepaskaičiuoju.
QUOTE(Izolda @ 2014 12 11, 09:18)
Čia gal taip valosi organizmas?  g.gif
O kokį maistą vaigai, koks dienos racionas?

Pusryčiams dažniausiai būna 2 kepti tryniai su sūdytais lašiniais ir kava su kokosų aliejum. Negaliu aš be kavos. Pietums: troškintos vištų širdelės, arbata. Vakarienei: avokadas, tunas savo sultyse + alyvuogių aliejus. Jei dar alkana jaučiuosi (per pietus ar vakarienę), sulaižau Mascarponės šaukštą ar sušveičiu keletą gabaliukų sūdyto lašinio.
Čia toks apytikslis meniu. Būna ir kepta ant ghee žuvis, virta poriebė mėsa. Kartais į kavą dedu kokosų grietinėlės vietoj kokosų aliejaus.
Perniai metais nė karto neturėjau slogos, o štai dabar kad užpuolė doh.gif .
Atsakyti
QUOTE(Gricė @ 2014 12 11, 11:31)
Pusryčiams dažniausiai būna 2 kepti tryniai su sūdytais lašiniais ir kava su kokosų aliejum. Negaliu aš be kavos. Pietums: troškintos vištų širdelės, arbata. Vakarienei: avokadas, tunas savo sultyse + alyvuogių aliejus. Jei dar alkana jaučiuosi (per pietus ar vakarienę), sulaižau Mascarponės šaukštą ar sušveičiu keletą gabaliukų sūdyto lašinio.
Čia toks apytikslis meniu. Būna ir kepta ant ghee žuvis, virta poriebė mėsa. Kartais į kavą dedu kokosų grietinėlės vietoj kokosų aliejaus. 
Perniai metais nė karto neturėjau slogos, o štai dabar kad užpuolė  doh.gif .

O kur baltymus dedi kiausiniu?

Nera tas tavo meniu visai ant riebalo, gauni manau ir baltymo normaliai, bet o kur darzoves? Arbata zoline geri?

Del slogos tai tikrai gali bti organizmo valymasis, bet siaip tai rjeikia kazkuo paserti organizma kad kokiu tais vitaminu gautu, pas jus tai ziema vistik.
Atsakyti
QUOTE(Nidulia @ 2014 12 02, 21:53)
Visada ziema perserga pulinga angina o kartais ir du kartus arba karta ziema ir karta vasara sad.gif Ka daryti? Gal tikrai operuoti? Vasara operuoti negalima, geriausia rudeni, ziema, bet tuo metu sesijos, mokslai, net nezinau kaip pasielgti.

kodel sakai negalima vasara? as pati oepravausi per karscius, ir man mano drauge operavosi vasara.. unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(Nidulia @ 2014 12 10, 17:14)
niu, kad ne, prisiaginau gi 5/6 kilus, tai davolna dabar esu:) Seku vis, kad nekristu svoris. Nekrenta, aciu diev.

good.gif

sportuoji?
man nuo sokiu parejo sanariai. is pradziu kluba skaudejo, o db ir kelia verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jaicy: 11 gruodžio 2014 - 11:15
Daktarai pataria operacijas darytis rudeni, ziema, tik ne vasara.
Atsakyti
QUOTE(Gricė @ 2014 12 11, 11:31)
Aš nesveriu maisto, nes niekaip nenusiperku svarstyklių, tai ir BRA nepaskaičiuoju.

Perniai metais nė karto neturėjau slogos, o štai dabar kad užpuolė  doh.gif .

O baltymo kiausinio negalima?As kaip supratau 1 kiausiniui(su baltymu ir tryniu) reikia 15g riebalo.Tokiu porciju per para reikia 5-6?Taip kartoti 3-5 dienas,paskui jau ziurima BRA. g.gif
Sky,o norint ieiti i ketoze kokio BRA santykio reikia laikytis?Kokias ir kodel zolines arbatas reikia vartoti?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo juste10: 11 gruodžio 2014 - 12:04