QUOTE(Kirisama @ 2014 11 19, 14:30)
Gal dėsim, gal nedėsim, tai siųsim taip, o gal kitaip, eigoje viskas išaiškės, dabar vizitacija, dabar atvežė skubų ligonį.... kažkaip pagalvojau, kad mes kaip bandomieji triušiai

tai kas čia per operacija ir ką jos metu daro su mūsų kūnais?
Bandomasis, kodėl ne iš V. sužinojai, kad tau trumpinti pilvo raumenys? Kodėl niekas nežino apie įdėtus tinklelius?

aišku, aš čia padidinu ir tirštinu viską, BET realiai tokios info iš chirurgo tikrai pasigedau. Nu jei negalėjo prieš op surast laiko pokalbiui, tai gal po op suranda? Bet ne, net ir po op info apie eigą tik minimaliai pateikia. Ir tai dar kelis kartus perklaust reikia. O kai nuvažiuoji pasirodyt po konsultacijos, tai tada jie klausinėja - o tau tinklelis buvo dėtas? Nu blin, iš kur man žinot dėjo ar ne, man niekas to nesakė. Kuo toliau, tuo labiau pradedu suprasti, kodėl dauguma vistik kreipiasi į privačias klinikas... susimoki pinigėlius, bet ir galvą ramią turi
nes apie tinklelį pamatoma tik eigoje, net ir už pinigus nežinos reiks tau jo ar ne

o aš ir neklausiau žinok

man jis pasakė, viskas susiūta ir sutvarkyta būsi kaip gazelė, viskas, ko man daugiau reikia

nesigilinau ką jis man ten darė, kažkaip tada ne tas galvoj buvo

o dabar sužinojau, kad viskas super viduje

lygu gražu tiesiog nepriekaištinga, sėdžiu rami kaip belgas

nesidariau privačiai, bet man irgi kažkaip rami galva

kaip sakant žmogaus anatomijos nepakeis jokia plastika, norime mes to ar ne

jeigu nupjauna pilvą ir nusiurbia, tai nereiškia, kad po 5 metų toje vietoj nepriaugsime tų riebalų vėl

tiesiog aš realistė esu

ir suprantu, jog vien tik peiliu rezultatų nebus, visas rezultatas bus nuo mūsų įdėtų pastangų