QUOTE(beili @ 2014 11 20, 20:33)
Sveikos, viskas labai gerai...Rezultatais esu labai patenkinta, jokių korekcijų nereikia

, kai kurie randai jau baigia ištirpti, kai kurie bando ištirtpti.... labai mėgstu paskaitinėti, tik nemėgstu rašyti- toks jausmas, kad daugumą čia besilankančių žinau, nors nė vienos nemačiau, kiekvieną naujokę pasitinku mintimis ir visada operuojamoms linkiu geriausios sėkmės, tik va norėčiau prisiauginti sau svorio , bet nelabai pavyksta...

Tiesa, mano viena operacija buvo prieš metus ir 2 mn., o kita šių metų sausio 17 d.
Beili, as ir color77 operavomes 2014m. Sausio 17d
Greit svesim kartu plokstpilvadieni!!!
Niekur nedink tiktais, skaitinek ir retkarciais vis papasakok kaip gyvuoji
o svorio tai as tau savo galiu padovanoti
Papildyta:
QUOTE(zuzii @ 2014 11 21, 08:17)
Labas rytas!
Beili, tu teisiog parasei mano mintis

as ir skaitau, seku, bet kol prisiruosiu ka parasyti, jau ir atsakymas pateiktas. Bet su visomis is visos sirdies
Na ir paskutiniu metu sitoje temoje labai daug apie svori kslbama, o cia as nieko negaliu pasakyt, kaip priaugau, taip ir liko...
Beili, bet tu gi ziauriai duag numetei ir dar krenta?
Zuzii, tik ramiai! Netikiu, kad tavo priaugti 10kg sugadino tavo vaizdeli, tikiu, kad atrodai
Dazniau junkis prie musu, pasipasakok kaip kas ir kur, busi ramesne, kad ne viena cia tokia esi priaugusi po op.
As pati isivariau neperseniausia kazkokia alergija ir teki lasintis vaistus laseline ir dar plius gerti tabletkas, pagerejo tam kartui, dabar vel beria, vel geriu vaistus.... tik pradejau gert/lasintis vaistus, praejo pora sav., priaugau 2kg, stovi vietoj, nei gramo nesugebu numesti
Irgi nervas ima negaliu