Iš medvilnės tai aš viską esu išėmusi, išskyrus super glue klijus, bet pas jus turbūt kašmyras arba merinas, sunku ką pasakyti, bet labai užjaučiu ir, tikiuosi, kad Joglėj išims taip, kad nė pėdsako neliks...
Tuo pačiu pati vėl prašau pagalbos. Dėkoju visoms, merginoms, kad man žioplei daug ką patariate, bet dabar tai dar labiau ir verkiant reikia nuomonių. Pribrendau pirkti naują paltą, nes visi jau tokie sunešioti, kad ir gėda kitą kartą jau. Dar plius gimtadienpiniginius išleisiu, sakau sau dovanikę pasidovanosiu.
Išsirinkau šį paltioką.
https://www.jcrew.co...r...e&hash=row1Aišku, juodą, nes nesu tokia turtinga, kad su spalvom makaluočiausi. Kaip jis jums? Man asmeniškai, nors kiek sportinio stiliaus (dėl tų rezinkų), bet kartu ir elegantiškas, ir nematau nieko tokio, jei prie jo ir kokią delninę pasiimčiau einant į kokį renginį, be to visvien šalikėlį dar kokį pasirisčiau. Kad ir gipiūrinę suknę po juoju užsidėčiau, nematau baisios stiliaus klaidos. Na vienu žodžiu, man jis universalus atrodo. Mano mama ir sesuo tikina, kad per daug sportinio ir kasdienio stiliaus, tipo visai ne elegantiškas. Vaikino nuomonė sutampa su manąja

Žodžiu, pirkinys brangus, tai noriu kuo geriau apsispręsti. Ką jūs manot?
Kitas klausimas. Mažai info dėl dydžių. Na taip, jis didintas, bet gal tas jo natūralus "loose fit'as" ir yra tas padidinimas. Aš nešioju paltų 36-38, mano pečiai 39 cm, krūtinė 86 cm, liemuo 72 cm, klubai 96 cm, ūgis 172 cm. Kamuoja dilema, 4 ar 6 dydį imti

Jau baigiu užgraužti tarpinininkę

Padėkit, merginos, šią sunkią valandą