Įkraunama...
Įkraunama...

J. Crew gerbėjoms ir mylėtojoms!

QUOTE(ingridakremeriene @ 2014 11 30, 09:50)

Va sita turiu nu man nesiglamzo  biggrin.gif ir lb patiko man ji ax.gif

neitiketina blink.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(kavamale @ 2014 11 30, 09:11)
neitiketina  blink.gif  biggrin.gif

Man ir nes kai sita db gavau ir istraukiau tokia susiglamziusia doh.gif ir jei po kiekvieno isejimo tokia bus sakes neesu pedante bet kaip skuduras atrodo , o ta atsimenu gavau issitraukiau ir net minciu lygint nebuvo dar i kumsti suemiau o ziuriu nesiglamzo ... daug nenesiojau isvaliau ir palikau kabet tai db nzn kaip po valymo tas audinys
Atsakyti
Dėkavoju visoms už patarimus...

Kaži, o šits sijonas padidintas taip pat kaip ir kiti J Crew? Kokį imt su 72 liemeniu? 2 size? verysad.gif unsure.gif

https://www.jcrew.co...B4438/B4438.jsp
Atsakyti
QUOTE(dewofsoul @ 2014 11 30, 15:10)
Dėkavoju visoms už patarimus...

Kaži, o šits sijonas padidintas taip pat kaip ir kiti J Crew? Kokį imt su 72 liemeniu? 2 size?  verysad.gif  unsure.gif

https://www.jcrew.co...B4438/B4438.jsp

man su 70 liemeniu 2 dydis buna kaip tik, bet daugiau nebelabai tilptu ax.gif 4u.gif
Atsakyti
gal kas turite tokius ir galite pakomentuoti dydzius? Aciu.
https://www.jcrew.co...B4181/B4181.jsp
Atsakyti
https://s7.jcrew.com/is/image/jcrew/B4435_W...ary_tn250$

*****, negaliu noooriu sijono baisiai. Bijau, kad anas, kur klausiau, crepe tas, gali būt per trumpas. Dabartės galvoju, kaip šis žemai, bet prie plonsnių, 60 denų pėdkelnių, ne provincialiai atrodys... ? 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(missshoes @ 2014 12 01, 11:41)

o man vat idomu sie megztukai nekanda ? g.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo d'esprit: 02 gruodžio 2014 - 15:35
Turiu pilką su mėlyna apačia. Soras ir šiltas, nekanda. Gana greitai apsibumbulavo, bet tokiais lengvai, net rankom, nusiimančiais pūkais, vieną kartą nurinkau ir nebesibumbuluoja. Imčiau ir su balta apačia, bet, manau, kad skalbiant gali greitai tapti nešvari balta spalva smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kopka @ 2014 12 01, 19:49)
Turiu pilką su mėlyna apačia. Soras ir šiltas, nekanda. Gana greitai apsibumbulavo, bet tokiais lengvai, net rankom, nusiimančiais pūkais, vieną kartą nurinkau ir nebesibumbuluoja. Imčiau ir su balta apačia, bet, manau, kad skalbiant gali greitai tapti nešvari balta spalva smile.gif

labai aciu uz komentara 4u.gif
Atsakyti
na man ir "sekasi " doh.gif

sugebejau db darbe sededama savo ta vilnos megztuka smelini su odinem rankovem tusinuko tusu istept doh.gif nepastebejau net kada...tikriausiai tusinuko tusas issiiliejes piestukinej buvo, nepamaciau, emiau, issitepiau pirstus, o tada ir megztuka kazkaip , o deme tai prieky ant pilvo, kaip reiks darbe visa diena atsedet ax.gif

o labiausiai bijau, kad net "Joglej" gali neisvalyti...

ar yra kam teke valyti tokio pobudzio demes?
Atsakyti
Iš medvilnės tai aš viską esu išėmusi, išskyrus super glue klijus, bet pas jus turbūt kašmyras arba merinas, sunku ką pasakyti, bet labai užjaučiu ir, tikiuosi, kad Joglėj išims taip, kad nė pėdsako neliks...

Tuo pačiu pati vėl prašau pagalbos. Dėkoju visoms, merginoms, kad man žioplei daug ką patariate, bet dabar tai dar labiau ir verkiant reikia nuomonių. Pribrendau pirkti naują paltą, nes visi jau tokie sunešioti, kad ir gėda kitą kartą jau. Dar plius gimtadienpiniginius išleisiu, sakau sau dovanikę pasidovanosiu.

Išsirinkau šį paltioką. https://www.jcrew.co...r...e&hash=row1

Aišku, juodą, nes nesu tokia turtinga, kad su spalvom makaluočiausi. Kaip jis jums? Man asmeniškai, nors kiek sportinio stiliaus (dėl tų rezinkų), bet kartu ir elegantiškas, ir nematau nieko tokio, jei prie jo ir kokią delninę pasiimčiau einant į kokį renginį, be to visvien šalikėlį dar kokį pasirisčiau. Kad ir gipiūrinę suknę po juoju užsidėčiau, nematau baisios stiliaus klaidos. Na vienu žodžiu, man jis universalus atrodo. Mano mama ir sesuo tikina, kad per daug sportinio ir kasdienio stiliaus, tipo visai ne elegantiškas. Vaikino nuomonė sutampa su manąja biggrin.gif Žodžiu, pirkinys brangus, tai noriu kuo geriau apsispręsti. Ką jūs manot? ax.gif

Kitas klausimas. Mažai info dėl dydžių. Na taip, jis didintas, bet gal tas jo natūralus "loose fit'as" ir yra tas padidinimas. Aš nešioju paltų 36-38, mano pečiai 39 cm, krūtinė 86 cm, liemuo 72 cm, klubai 96 cm, ūgis 172 cm. Kamuoja dilema, 4 ar 6 dydį imti smile.gif Jau baigiu užgraužti tarpinininkę smile.gif Padėkit, merginos, šią sunkią valandą biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dewofsoul: 02 gruodžio 2014 - 09:44
QUOTE(dewofsoul @ 2014 12 02, 11:42)
Iš medvilnės tai aš viską esu išėmusi, išskyrus super glue klijus, bet pas jus turbūt kašmyras arba merinas, sunku ką pasakyti, bet labai užjaučiu ir, tikiuosi, kad Joglėj išims taip, kad nė pėdsako neliks...

Tuo pačiu pati vėl prašau pagalbos. Dėkoju visoms, merginoms, kad man žioplei daug ką patariate, bet dabar tai dar labiau ir verkiant reikia nuomonių. Pribrendau pirkti naują paltą, nes visi jau tokie sunešioti, kad ir gėda kitą kartą jau. Dar plius gimtadienpiniginius išleisiu, sakau sau dovanikę pasidovanosiu.

Išsirinkau šį paltioką. https://www.jcrew.co...r...e&hash=row1

Aišku, juodą, nes nesu tokia turtinga, kad su spalvom makaluočiausi. Kaip jis jums? Man asmeniškai, nors kiek sportinio stiliaus (dėl tų rezinkų), bet kartu ir elegantiškas, ir nematau nieko tokio, jei prie jo ir kokią delninę pasiimčiau einant į kokį renginį, be to visvien šalikėlį dar kokį pasirisčiau. Kad ir gipiūrinę suknę po juoju užsidėčiau, nematau baisios stiliaus klaidos. Na vienu žodžiu, man jis universalus atrodo. Mano mama ir sesuo tikina, kad per daug sportinio ir kasdienio stiliaus, tipo visai ne elegantiškas. Vaikino nuomonė sutampa su manąja biggrin.gif Žodžiu, pirkinys brangus, tai noriu kuo geriau apsispręsti. Ką jūs manot?  ax.gif

Kitas klausimas. Mažai info dėl dydžių. Na taip, jis didintas, bet gal tas jo natūralus "loose fit'as" ir yra tas padidinimas. Aš nešioju paltų 36-38, mano pečiai 39 cm, krūtinė 86 cm, liemuo 72 cm, klubai 96 cm, ūgis 172 cm. Kamuoja dilema, 4 ar 6 dydį imti smile.gif Jau baigiu užgraužti tarpinininkę smile.gif Padėkit, merginos, šią sunkią valandą biggrin.gif

Imčiau 4 su tokiais matmenimis smile.gif Rašo - runs large, ir be to viename komentare rašo runs very big - dėviu 8, pasikeičiau į mažesnį - 6 smile.gif
Atsakyti