Įkraunama...
Įkraunama...

J. Crew gerbėjoms ir mylėtojoms!

QUOTE(zibuteg @ 2014 11 26, 19:53)
Laba,
vis neprisiruosiau parasyti apie vyriska megztini , kuri pirkau sau rolleyes.gif

https://factory.jcre...color_name=navy

Visdelto jis tikrai vyriskas  smile.gif
Mano peciai neplatus , tai man ilgokos rankoves. Siaip dydi emiau ta pati , kaip ir moteriska , tai dydis liuks , laisvas , kaip ir norejau. Bandysiu parduoti vien del rankoviu , nors jeigu atsaltu orai , gal ir apsivilkciau pati.

O zalia  spalva , truputi skiriasi nuo internetines , ne smaragdas visdelto biggrin.gif
Ten lyg is keliu siuliuku butu numegzta ir tas tamsesnis siulas viska gadina smile.gif
Nu ir siurkstokas , kandziojasi  rolleyes.gif

labai laukiau sito komentaro 4u.gif 4u.gif 4u.gif
kazkada paauglystej irgi buvau pasinesus ant oversized tai nesiojau tecio megztini, irgi buvo rankoves per ilgos doh.gif truputi nervindavo tas, bet atsitraukdavai ir visai gerai budavo biggrin.gif tai del sito dar nieko, bet va kad kanda tai jau neeeee unsure.gif o ir spalva nuvyle verysad.gif
Atsakyti
user posted image
user posted image

Nesuprantu kodėl mane "paguldė" g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Chardonnay: 26 lapkričio 2014 - 21:44
QUOTE(Chardonnay @ 2014 11 26, 22:42)

Nesuprantu kodėl mane "paguldė" g.gif

oj, nagi labai grazu thumbup.gif tikrai puikiai tinka ir dailiai atrodo 4u.gif

Atsakyti
Kelnės labai fainai atrodo!

Gal jau kas nors turite mixed houndstooth dress? Įdomu, kaip dydžiai ir kokybė, ar netobulos figūros gražiai atrodytų? ax.gif
Kai taip dolerio kursas paliko, aš kažkaip atsargiau pradėjau pirkti...
https://www.jcrew.co...p;bmUID=kDJZjY9
Atsakyti
O tų kelnių dar įmeta kada?
Atsakyti
Merginos, gal žinot kuri tarpininkė greitai prirenka kriu užsakymą? Šiandien nespėjo man paimti, rytoj nenorėčiau pramazinti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Kopka @ 2014 11 27, 19:28)
Merginos, gal žinot kuri tarpininkė greitai prirenka kriu užsakymą? Šiandien nespėjo man paimti, rytoj nenorėčiau pramazinti  biggrin.gif

Visos greit surenka, tiesiog, tai grynai loterija, ar spes paimti ar ne.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jolantaO: 27 lapkričio 2014 - 18:40
QUOTE(Dideja @ 2014 11 27, 08:55)
oj, nagi labai grazu  thumbup.gif tikrai puikiai tinka ir dailiai atrodo  4u.gif

QUOTE(šviesi lapė @ 2014 11 27, 12:31)
Kelnės labai fainai atrodo!

Ačiū merginos smile.gif Mano liaškos nėra lieknos, bet ant smulkesnių tikrai puikiai atrodytų biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Chardonnay @ 2014 11 28, 14:34)
Ačiū merginos smile.gif  Mano liaškos nėra lieknos, bet ant smulkesnių tikrai puikiai atrodytų biggrin.gif

o as kaip tik pagalvojau, kad ant apvalesniu formu jos graziau ziurisi smile.gif Na, ant Taves tai puikiai biggrin.gif
Atsakyti
Gal kuri nors turi sita megztuka? Kaip jis realybeje? Grazus? Gerai nesiojasi? Ir pan. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(zaRAza @ 2014 11 28, 14:50)
Gal kuri nors turi sita megztuka? Kaip jis realybeje? Grazus? Gerai nesiojasi? Ir pan. ax.gif

man atrodo linamoq toki ar panasu parduoda, gali jos uzklaust smile.gif
Atsakyti
Šauniosios patarėjos vėl kreipiuosi į jus smile.gif Norėjau paklaust, o jūs savo J. Crew šilkus (konkrečiau palaidines) skalbiat rankomis ar nešat į valyklą? Nežinau ką su savąja bliuze daryt biggrin.gif
Atsakyti