Įkraunama...
Įkraunama...

J. Crew gerbėjoms ir mylėtojoms!

QUOTE(Aireda @ 2014 12 04, 11:55)
Enura, tai gal cia ne problema, o kaip tik teisingas poziuris lotuliukas.gif biggrin.gif

nu gal g.gif mums tada reikia keisti poziuri, bent jau man rolleyes.gif kai jie visi tik tokie patys bus tai manau bus gerai, visiems viskas nieko tokio biggrin.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(lauryna50 @ 2014 12 03, 22:26)

lauryna50, nerealiai gražiai suknutė atrodo ant tavęs thumbup.gif wub.gif pritariu narėms, gal ne viską būsiu paskaičius ar praleidus gal, koks čia tavo usa6 dyd.?????

megztukas taip pat gražiai atrodo, kaip tu rašei iš pradžių galvojau, kad jis žiauriai platus ir krenta negražiai, labai patiko man tas megztukas ant tavęs thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(inga_ @ 2014 12 04, 13:59)
QUOTE(lauryna50 @ 2014 12 03, 22:26)

lauryna50, nerealiai gražiai suknutė atrodo ant tavęs thumbup.gif wub.gif pritariu narėms, gal ne viską būsiu paskaičius ar praleidus gal, koks čia tavo usa6 dyd.?????

megztukas taip pat gražiai atrodo, kaip tu rašei iš pradžių galvojau, kad jis žiauriai platus ir krenta negražiai, labai patiko man tas megztukas ant tavęs thumbup.gif

Ačiū Inga, Jo, 6d. Tox pat kaip ir shift dress.
Na, aš gal netiksliai išsireiškiau. Tik jį pirkdama aš neįtariau, kad jis turės tiek daug rezervo ties krūtine, juosmeniu. Šonuose galiu suimti per sprindį laisvos vietos. O tokio dalyko jo aprašyme neužmačiau. Bet, kaip ir anksčiau rašiau, man tai tik į pliusą... Ir rankovės gana plačios, tik, aš kai megėja visus megstulių rankovius patraukti, tai kaip ir no problem... Žodž, kam jis patinka čiupkit, nes smagus rūbas mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(lauryna50 @ 2014 12 04, 14:15)
Žodž, kam jis patinka čiupkit, nes smagus rūbas  mirksiukas.gif

įdomu kaip su plovimu tas šilkas, jaučiu jau jį tik cheminę valyklą jau reikia nešti, kad gražiai po to šilkas atrodytų, o nesusitrauktų g.gif ax.gif

Papildyta:
QUOTE(Dideja @ 2014 12 04, 10:32)
tai ir nesakau, kad ji turi zinoti, jog cia mano foto  biggrin.gif  tongue.gif

tiesiog ji pateikia ja kaip sava, nes jokio prieraso, kad foto is interneto nera..., raso , jog parduoda megztuka ir kelia realia foto, nors vargu ar ji nauja parduoda uz 50 Lt  g.gif taigi ta reali foto dar ir klaidina pirkejas, kurios galvoja , kad cia konkreciai jos parduodamas megztukas ax.gif

nors as pati savo foto interneto platybese nerandu  g.gif  randu pvz gigi... smile.gif gal blogai ieskau  tongue.gif

iš pradžių nesupratau, kas čia vyksta, ėjau į išparduotuvę pasižiūrėti, smile.gif
dideja, tavo foto labai daug googlė meta, tai tu turi pati išsitrinti foto, o kiek yra buvę ir man, kad ištrinu ir google vis vien saugo, kodėl ne vieną sykį rašiau moderatorėms, kad ištrintų
teisingai rašo, enura, žmogus kitas nežino, kad čia dideja , mato fotke ir deda drinks_cheers.gif
dėl rašymo, po kiekvienos foto ir aš niekada nerašau,jei dedu naują rūbą nerašau, FOTKĖ IŠ INTERNETO PLATYBIŲ, JAU TOKIA NUVALKIOTA FRAZĖ, doh.gif doh.gif
jei dedu savo fotkę ir parašau rūbas ant manęs smile.gif ax.gif

idealia kaip kitos narės užsirašo ant fotkės niką drinks_cheers.gif tada tikrai niekas nekels tokios fotkės
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo inga_: 04 gruodžio 2014 - 13:47
QUOTE(inga_ @ 2014 12 04, 14:33)

Papildyta:
iš pradžių nesupratau, kas čia vyksta, ėjau į išparduotuvę pasižiūrėti,  smile.gif
dideja, tavo foto labai daug googlė meta, tai tu turi pati išsitrinti foto, o kiek yra buvę ir man, kad ištrinu ir google vis vien saugo, kodėl ne vieną sykį rašiau moderatorėms, kad ištrintų
teisingai rašo, enura, žmogus kitas nežino, kad čia dideja , mato fotke ir deda drinks_cheers.gif
dėl rašymo, po kiekvienos foto ir aš niekada  nerašau,jei dedu naują rūbą nerašau, FOTKĖ IŠ INTERNETO PLATYBIŲ, JAU TOKIA NUVALKIOTA FRAZĖ,  doh.gif  doh.gif
jei dedu savo fotkę ir parašau čia aš smile.gif  ax.gif

na, negi as taip neaiskiai savo mintis destau g.gif smile.gif man ir nereikia, kad zinotu , jog cia as ax.gif
gal ir meta google tas foto, bet tai nereiskia, kad turi jas pateikti kaip SAVO.

aiskiau nebemokesiu pasakyti smile.gif : ji idejo ta foto kaip savo, nes nei jokiu parduotuviniu foto nedejo, nei parase, kad foto ne jos....

Na, kaip Tu suprastum jos skelbima budama pirkeja? Bent jau as, kad cia ir yra tas tikrasis megztukas, kad ji pati ji nufotkino ir bukle tokia , kokia matosi ax.gif

Tu kaip rasai , kad jei dedi nauja ruba, tai nerasai, kad fotke is interneto, betgi dedi internetine normalia parduotuves foto, o ne buitine ax.gif

As dedu arba savo foto, arba , jei foto ne parduotuvine, o buitine , prirasau, kad foto is interneto....

Na, o uzdarant sita pokalbi apie fotkiu dejima, pajuokausiu..., matyt mano foto buvo pati graziausia lotuliukas.gif (jei lyginsim su gigi), jei jau ja pasirinko savo parduodama ruba reklamuoti tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dideja: 04 gruodžio 2014 - 14:10
QUOTE(Dideja @ 2014 12 04, 14:03)
Na, o uzdarant sita pokalbi apie fotkiu dejima, pajuokausiu..., matyt mano foto buvo pati graziausia  lotuliukas.gif (jei lyginsim su gigi), jei jau ja pasirinko savo parduodama ruba reklamuoti tongue.gif

Cia tai vienareiksmiskai. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Dideja @ 2014 12 04, 14:03)
Na, o uzdarant sita pokalbi apie fotkiu dejima, pajuokausiu..., matyt mano foto buvo pati graziausia  lotuliukas.gif (jei lyginsim su gigi), jei jau ja pasirinko savo parduodama ruba reklamuoti tongue.gif

drinks_cheers.gif Dideja, tuo ir pasidziauk mirksiukas.gif biggrin.gif pasijausk crew reklaminiu veidu user posted image

Atsakyti
Merginos, gal turite kuri si Majesty puspaltuka. Idomy koki man dydi imti, jeigu nesioju xs.
https://www.jcrew.co...49360/49360.jsp
Atsakyti
QUOTE(lauryna @ 2014 12 04, 18:39)
Merginos, gal turite kuri si Majesty puspaltuka. Idomy koki man dydi imti, jeigu nesioju xs.

O kiek pas jus per krūtinę? Aš su 94cm turiu 2P dydžio Factory paltuką.
Atsakyti
QUOTE(Dideja @ 2014 12 04, 15:03)

aišku gražesnė už gigi biggrin.gif drinks_cheers.gif
sekantį sykį ir aš dėsiu tavo fotke lotuliukas.gif aišku juokauju, mieloji wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(lauryna @ 2014 12 04, 18:39)

Man jie atitiko pagal perkama suknuciu, palaidinukiu dydi.
Atsakyti
QUOTE(lauryna50 @ 2014 12 04, 22:32)
Man jie atitiko pagal perkama suknuciu, palaidinukiu dydi.

jo ir aš usa4 pirkau dydį. kaip ir šilkinių suknučių ir palaidinių drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti